Pun Mjesec u Lavu 25.01. donosi transformaciju, uzbuđenje, neočekivano

horoscope guru


Pun Mjesec u Lavu uvijek je prilika da ostvarite svoje kreativne potencijale, stoga je najvažnije da svaki izbor napravite prema potrebama svog srca. Ono što vas čini najsretnijim i harmoničnijim donijet će vam najviše financija i zadovoljstva.

Od 20. siječnja/januara u naše živote prodiru brze energije Plutona u Vodenjaku, koje prvo mogu dati ozbiljnu unutarnju napetost, a potom i bezuvjetni unutarnji proboj i potrebu da gradimo život prema vlastitim pravilima.

Ako su vas od početka siječnja pohodili apatija i melankolija, onda im do 25. siječnja/januara neće biti ni traga – Pluton u Vodenjaku, u konjunkciji sa Suncem, ući će u opoziciju s vatrenim Mjesecom u Lavu. I ovaj se aspekt uvijek tumači kao raspirivanje vatre zrakom – slučaj kada će strast, uzbuđenje, interes za život i želja za stvaranjem preplaviti sve nas bez iznimke.

Posebnost punog Mjeseca u Lavu je da je ovaj znak odgovoran za ljubav, igru, popularnost, slavlje, što znači da će biti velika žeđ za životom i ispunjenjem. Za vrijeme punog Mjeseca osjećaji su uvijek pojačani pa često tajne postanu očite i ljudi se doslovno ponesu.

Ali u slučaju znaka Lava, koji će biti u opoziciji s Vodenjakom, situacija može biti povezana s oštrom i iznenadnom transformacijom planova.

U trenutku punog Mjeseca na nebu se formira Tau kvadrat s vrhom u obliku Jupitera – ovo je planet jakih financijskih ambicija pa situacija može biti povezana s velikim ugovorom, ulaganjem novca, kupnjom ili prodajom nečega.

Ako nemate planove za novčane transakcije ili bilo kakve važne investicijske zadatke, onda bi se puni Mjesec najvjerojatnije mogao odigrati za vas kao velika unutarnja napetost između ambicija i kreativnih ideja koje je teško ostvariti zbog vaših mogućnosti.

Na primjer, na porodiljnom ste i želite ići na posao, ali nemate mogućnosti platiti dadilju. Ili možda, naprotiv, želite ozakoniti vezu, doći na novu razinu, ali… u novčanom smislu nema prilike za početak obiteljskog života – već imate previše potrošnje.

Što učiniti na pun Mjesec u Lavu da ostvarite svoje planove?
Pun Mjesec u Lavu uvijek je prilika da ostvarite svoje kreativne potencijale, stoga je najvažnije da svaki izbor napravite prema potrebama svog srca. Ono što vas čini najsretnijim i harmoničnijim donijet će vam najviše financija i zadovoljstva.

Glavni fokus na puni Mjesec je procjena vaše okoline, jer bi ona trebala odgovarati vašim pogledima na vašu idealnu budućnost.

Idealno bi bilo razgovarati s partnerom o tome što želi za vašu vezu, a što se tiče karijere, analizirajte koliko mjesto na kojem radite zadovoljava vaše kreativne ambicije.

Zašto bi se nešto neočekivano moglo dogoditi za vrijeme punog Mjeseca u Lavu?
Dana 25. siječnja/januara na nebu će se formirati konstelacija planeta koja uključuje Mjesec, Sunce, Pluton, Jupiter i djelomično Uran budući da je u istom znaku s Jupiterom. Naime, Uran se u astrologiji smatra glavnim nositeljem iznenađenja, a utječe i na neke neočekivane preokrete sudbine.

Situacija u vezi s Uranom i punim Mjesecom se ne može dogoditi direktno na dan punog Mjeseca 25. siječnja/januara, već na primjer 26.-27.-28. siječnja/januara.

Na primjer, može doći do iznenadnog proboja u smislu prihoda (i pozitivnog i negativnog), oštre promjene planova i pojave nove osobe u okruženju.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)