Princ George od Cambridgea će se baviti politikom

Britain Royal Baby

Kakvo ludilo je zavladalo u cijelom svijetu zbog rođenja novog člana kraljevske obitelji princa George od Cambridgea govori i podatak da su se i indijski mistici bacili na predviđanje njegove budućnosti.

Kažu kako je sin princa Williama i Kate Middleton možda rođen da jednog dana preuzme kraljevski prijestolje, ali da će njegov životni put ipak biti nešto drugačiji. Naime, dvojica proroka iz Mumbaija tvrde da će se maleni George Alexander Luis, u budućnosti baviti politikom i da će čak biti biran u politički vrh zemlje.

Indijci su na temelju dječakovog datuma, vremena i mjesta rođenja predvidjeli njegovu budućnost.

Najkasnije do 2044. godine će napraviti političku karijeru. Vidim snažne promjene u monarhiji, kazao je astrolog Raj Kumar Sharma. Budući kralj će prekršiti neka pravila kraljevske obitelji, a proslavit se radeći nešto što se nije dogodilo u posljednjih 200 godina, dodao je Šarm.

Njegova kolegica Lara Šah rekla je da će se dječak kandidirati na izborima za predsjednika ili premijera i da će pobijediti.

Biti kralj ili princ za njega neće biti važno. Biće više naklonjen politici i radit za dobrobit naroda, rekla je Šah.

Princ će također poboljšati odnose Velike Britanije s drugim zemljama, posebno arapskim. Indijski astrolozi slažu se da je princ rođen na sretan dan, a kako je njegova zvijezda pod utjecajem Marsa, predviđaju da će biti vrlo inteligentan, sposoban i romantičan.

Kada je u pitanju njegov fizički izgled, bit će krupniji jer će voljeti hranu, a da ne spominjemo žene, rekla je Šah.

Sharma je predvidio da će se princ rano oženiti, u 26. godini, i imati troje djece.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)