Pomrčina Sunca 14. listopada / oktobra – Otkrivanje ravnoteže i talenata

horoscope guru

Možda nećemo moći zamisliti točno putovanje na koje će nas odvesti ovaj ciklus pomrčine Sunca u Vagi 14. listopada 2023. i vjerojatno ćemo teško sagledati širu sliku – ali ono je u nastajanju i ako vjerujemo u to, naći ćemo vremena da se prilagodimo promjenama.

Na kolektivnoj razini, ciklus pomrčine Ovan-Vaga pokreće naše veze, intimnost, odnose i način na koji odlučujemo biti u njima. Također djeluje na naš osjećaj unutarnje snage i samopouzdanja, podsjećajući nas da svatko od nas ima ono što je potrebno da vodi najbolji mogući život.

Budući da su Ovan i Vaga kardinalni znakovi zodijaka , vjerojatno ćemo s ovog putovanja izaći s više snage, boljim vještinama vođenja, a možda čak i s nekim novootkrivenim vještinama ili talentima!

Prva pomrčina koju smo doživjeli u ciklusu Ovan-Vaga bila je u travnju 2023. godine. Prisjetite se koje su se teme događale u vašem životu u to vrijeme. Nije da će se iste teme ponavljati, ali možda je ono što ste doživjeli u tom trenutku svog života spremno za nadogradnju ili proživljavate sljedeće poglavlje onoga što se dogodilo.

Opet, možda će biti teško posložiti sve dijelove na svoje mjesto, ali bilo bi korisno voditi dnevnik kako biste mogli zapisati teme i iskustva koja će biti istaknuta tijekom ovog vremena. Vjerojatno ćete tek kada se osvrnete na sve ovo moći shvatiti na kojem ste putu…

Pomrčina Sunca u Vagi 14. listopada

Da bismo dobili više smjernica za ovu pomrčinu, možemo pogledati planetarne aktivnosti koje se događaju oko nje. Kako pomrčina pada u znak Vage, možemo očekivati ​​pojavu tema vezanih uz ravnotežu. Vaga regulira tijek davanja i primanja u našim životima.
Ako smo dali ili primili previše ili premalo, ravnoteža se može poništiti. Možda ćemo otkriti da nas sve situacije koje se dogode pod ovom pomrčinom vraćaju u središnju točku gdje možemo osjetiti više harmonije u situaciji oko nas.

Možda umjesto da se uhvatimo u dualnost situacije, možemo pronaći način da radimo zajedno. Zapravo, jedna od najmoćnijih lekcija kada radite s energijom Vaga je pronaći ravnotežu unutar sebe kako biste je pronašli u svojim odnosima s drugima kroz suradnju.

Vaga također vlada našim odnosima, pa bi ovo mogla biti tema koja se pojavljuje tijekom pomrčine. Određena veza može započeti u našim životima ili se možemo naći u situaciji u kojoj moramo procijeniti naše interakcije s tom osobom.
Osjećat ćemo da nam se oduzima previše moći ili ćemo se naći u situaciji u kojoj trebamo biti vjerni onome što jesmo i ne preuzimati tuđu energiju.

Na putu do ravnoteže...

Ova pomrčina sije naše sjeme. Primijetit ćemo koje su nam teme važne u odnosima, a možda se s nekim nađemo u borbi za prevlast.
Energije ove pomrčine također nas usmjeravaju prema iscjeljenju koje može pomoći u poboljšanju naših odnosa, načina na koji se odnosimo prema drugima i načina na koji odlučujemo izraziti svoju istinu .

Ova pomrčina je snažna jer stoji u našem svjetlu, naglašava ono što trebamo i daje onima oko nas do znanja kako se najbolje možemo osjećati podržano – ključno je pronaći ravnotežu.

Postoji sklad koji će proizaći iz ove pomrčine. Možda ćemo se u početku osjećati izgubljeno, ali na putu smo većeg mira i samoprihvaćanja.

Izvor: sensa.hr

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)