POČELO JE POČELO-EURO2012!

horoscope guru

Počelo je počelo! Europsko prvenstvo koje je počelo odvijat će se na vro visokom nivou,iznenađenja neće manjkati, a utakmice će bit vrlo interesantne.Od onih od kojih se ne očekuje puno vidjet ćemo velika iznenađenja.

Gledajući kroz Tarot karte ishode ovog Evrospkog prvenstva  uz kartu KOLO SREĆE  koja ukazuje na promjene,ekspanzije i neočekivane okolnosti oprez je naglašen na nekorektno suđenje i suce koji će biti nepredvidljivi. Vrlo visoke tenzije među igračima dovest će momčadi do gubitka koncentracije koja će za neke momčadi biti kobna u smislu daljnjeg prolaska.

Nadalje, gledano sa astrološke strane izbornik i trener naše momčadi Slaven Bilić ,Djevica u horoskopu,koji je duboko promišljen tip muške Djevice,spontan i taktičan u odlukama izvući će maksimum iz naše momčadi i dovesti nas do polufinala.

Međutim imat ćemo veliko razočarenje u nadmetanju sa Talijanima,dok sa Španjolcima pokazat će se sve ono što naša momčad posjeduje,od snage,volje i želje za pobjedom.

Astrološki aspekti naklonjeni su Nijemcima,Portugalcima i Španjolcima,oni će biti favoriti ovog prvenstva.

Naša momčad koja je puna optimizma je jedna od takvih koja će nama na zadovoljstvo prirediti puno iznenađenja.

Vođa naših vatrenih,Bilić,ima karizmu koju će u svakom slučaju prenjeti na momčad i pozitivno utjecati na njih,pripremljeni su odlično,sami počeci nogometnog nadmetanja daju vrlo visoke rezultate.

Karizma našeg Slavena Bilića,neće ostati samo na riječima,svojim pozitivnim stavom i svojom voljom i znanjem o ovom Europskom prvenstvu ,o Slavenu Biliću i našim vatrenima još dugo će se pričati u svijetu nogometa.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)