Pluton u znakovima

horoscope guru

pluton u znakovima

Pluton u astrologiji predstavlja, smrt, ponovno rođenje, regeneraciju.

Sa Plutonom u Ovnu kod Vas se određuje čitava generacija. Pluton je u Ovnu boravio posljednji put u periodu od 1823. do 1852 godine. Bilo je to vrijeme borbi i nasilja, a generacije iz tog vremena su bile buntovne, impulsivne, tvrdoglave i opsjednute vlašću. Ponovo će se naći u ovom znaku od 2068. do 2094. godine, kada ponovo možemo očekivati vrijeme borbi i nepotrebnog rasipanja energije.

Uz Pluton u Biku kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton je u Biku boravio posljednji put u periodu od 1852. do 1884 godine. Generacije iz tog perioda su veliki značaj pridavali vlasništvu i sticanju materijalnih bogatstava, ali su imale i veliku potrebu za stvaranjem. Pluton će ponovo boraviti u Biku u periodu od 2094. do 2124. godine. Tada će doći do sudbinskih promjena u odnosu ljudi prema materijalnoj strani svijeta.

Sa Plutonom u Blizancima kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton je u Blizancima boravio u periodu od 1884. do 1914 godine. Generacije iz tog perioda su se oslanjale na um i stvoreno je mnogo noviteta. Došlo je do velikog napretka nauke i komunikacije među ljudima. Pluton će u Blizancima boraviti ponovo u intervalu od 2124. do 2154. godine. To će biti vrieme velikih naučnih otkrića koja će omogućiti nevjerovatne načine za komunikaciju među ljudima.

Sa Plutonom u Raku kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton je u Raku boravio u periodu od 1914. do 1939. godine. Osobama rođenim u tom periodu je obitelj najvažnija i posvećeni su joj u velikoj mjeri. Dosta su osjetljive i tragaju za osobnom sigurnošću. Nestabilne su, egoistične, konzervativne i netolerantne. Ponekad imaju sklonost da rasipaju ono što je stvoreno.

Uz Pluton u Lavu kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton je u Lavu boravio u periodu 1939. do 1957. godine. Generacije iz tog perioda imaju potrebu da se izraze na dramatičan i otvoren način. Vrlo često se prave važnim i smatraju da su bolji od drugih. Sklone su da na prethodne generacije gledaju sa prezirom.

Uz Pluton u Djevici  kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Djevice boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Djevici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsjednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritici, ali i samokritičnosti.

Uz Pluton u Vagi  kod Vas se određuje  karakter čitave generacije.  Pluton je u Vagi boravio u periodu od 1972. do 1984. godine. Ove generacije imaju naklonost prema umjetnosti i ljepoti. Opsjednute su uravnotežavanjem stvari u svom životu. Veliki su pobornici jednakosti u svemu i vode bogat društveni život. Usmjereni su prema budućnosti i nisu opterećeni prošlošću.

Sa Plutonom u Škorpionu kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontroliraju svoje želje. Odlučne su i namjeravaju da do posljednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svijetu.

Sa Plutonom u Strijelcu kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton je u znak Strijelca ušao 1995. i u njemu će ostati sve do 2008. godine. Ove generacije će čeznuti da pronađu filozofiju i religiju koje nude snažna duhovna i intelektualna iskustva. Sloboda im je od bitne važnosti. Svijet u kome žive se mijenja pred njihovim očima.

Sa Plutonom u Jarcu kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton će u znak Jarca ući 2008. i boraviti u njemu do 2024. godine. Generacije iz tog perioda će imati jasne ciljeve svog djelovanja. Bit će uporni i pragmatični sa urođenim smislom za vođenje i upravljanje. Zahvaljujući njima, kada oni dođu na pozicije, nastupit će konstruktivni period u razvoju ljudskog društva.

Sa Plutonom u Vodenjaku kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton će u znak Vodenjaka ući 2024. i ostati u njoj sve do 2044. godine. Ove generacije će znati da gledaju svoja posla i bit će usmjerene prema novim progresivnim idejama. Promjene će tražiti kroz intenzivna nekonvencionalna udruženja. Ovo će biti doba velikih naučnih otkrića koja će iz korijena izmijeniti život ljudi.

Sa Plutonom u Ribama kod Vas se određuje  karakter čitave generacije. Pluton će u znak Riba ući 2044. i boraviti u njemu sve do 2068. godine. Ove generacije će biti samopožrtvovane i mistične. Uronit će duboko u kolektivno podsvjesno, ali neće znati najbolje da rukuju vanjskim strukturama. Ovo je period rađanja novih religija i vjerovanja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)