Pluton u kućama

pluton u kućama

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti.

Pluton u prvoj kući pokazuje da ste osoba sa velikom unutarnjom energijom. Jaka set ličnost, volite dominirati i voditi dominantan seksualni život. Imate jak utjecaj na okolinu, često vas se ljudi boje.

Pluton u drugoj kući čini vas osobom koja se voli dokazivati i stvarati. Novac vam je jako bitan i činite sve da do novca dođete. Stjecanje materijalnog bogatstva za vas je važno, vi ste opsjednuti novcem. Često ulazite i u nezaokonite poslove samo da sotvarite zaradu.

Pluton u trećoj kući pokazuje da ste osoba koja spretno se snalazi u životu i vrlo inteligentna. Imate veliki spektar znanja i veliku kreativnost. Posjedujete veliku moć opažanja, okolina misli da ste cinični.

Pluton u četvrtoj kući ukazuje da ste osoba sa izraženom maštom sklona okultizmu i magiji. Vrlo vam je naglašen instinkt za proučavanjem prošlosti i znanosti. Dosta ste osjetljivi na ponašanje u obitelji, jer obitelj vam puno znači.

Pluton u petoj kući čini vas osobom koja je sklona erotskim užicima i erotskim vezama. Vrlo dobro znate manipulirati sa suprotnim spolom. Skloni ste raznim porocima koji mogu u nekom periodu vašega života biti prekretnica.

Pluton u šestoj kući pokazuje da ste osoba koja u životu uvijek mora imati neki cilj. Radite samo ono što vas ispunjava i što vas čini sretnim. U tome postižete značajne uspjehe. Držite do svog izgleda i posjedujete veliki šarm.

Pluton u sedmoj kući čini vas atraktivnom i seksi osobom. Na vaš život utječe uvijek vaš partner koji u  odnosu je uvijek taj koji dominira. Volite timski rad i skloni ste poslovnim partnerstvima.  Često ste skloni svađama.

Pluton u osmoj kući pokazuje da ste osoba sklona okultizmu i mistici. Posjedujete veliki dar za natprrirodnim silama. Imate jaku intuiciju, okolina vas poštuje. U životu često iznenada dobivate nasljedstvo koje je za vas uvijek dobrodošlo jer puno trošite.

Pluton u devetoj kući čini vas duhovnom i intelektualnom osobom. Posjedujete autoritet i veliku snagu pozitivne energije. U ljubavnim odnosima ste dosta sebični, u brak ulazite tek kad nekoliko puta promislite da li je ta osoba za vas adekvatna.

Pluton u desetoj kući pokazuje da ste osoba koja ima izvrsnu karijeru i poštovana u društvu. Okolina vas cijeni, često vaš posao i karijera ima veze sa politikom.  Obitelj vam je važna i rano stupate u brak.

Pluton u jedanaestoj  kući pokazuje da ste osoba kojoj su u životu jako važna prijateljstva. U životu su baš prijatelji važni kod vas za vašu karijeru jer preko njih vi pronalazite poslove. Skloni ste čestim depresijama koje su uzrokovane vašom nemirnom prirodom.

Pluton u dvanaestoj  kući čini vas osobom koja ima tajni život, skloni ste tajnama i povlačenju iz javnosti. Osjetljivi ste u emotivnim vezama, često pokazujete veliku ljubomoru. Važno vam je da partner ima za vas uvijek vremena.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)