Osma kuća

horoscope guru

Karakteristike osme kuće:

Moderni naslov: Kuća seksa
Latinski moto: Mors – smrt
Kvaliteta: fiksni
Vodeći znak: Škorpija
Planirajuća planeta: Mars
ključne riječi: Erotika, smrt, financije, regeneracija, samo-transformacija.

Osma kuća poznata je kao Kuća Sx Poput Sedme kuće , ona pokriva odnose , ali također obuhvaća određene aspekte tih odnosa, posebno njihovu zajedničku prirodu. Ova se kuća usredotočuje na vrijednost naših odnosa i kako iz njih možemo imati najviše koristi.

U kontekstu snažnog naglaska Osme kuće na sx, vrijedno je na trenutak spomenuti kako Francuzi org.sms nazivaju “le petit mort”, što u prijevodu znači “mala smrt.” Ovo je analogija tome kako kada se bavimo sx-om, ostavljamo i malo sebe iza sebe, što se doista može nazvati nekom vrstom male smrti. Naravno, ovo se može nazvati i oblikom rasta ili čak novim početkom. To se čak može promatrati i kao ponovno rođenje duše ili kao izraz ljubavi. Osmi dom je u određenom smislu egalitarističan, jer postavlja smrt, sx i ponovno rođenje na ravnopravno igralište, bez oduzimanja privilegiranja ili uzvišenja nijednog od njih. Činjenica je da svi u svom životu moramo doživjeti određene događaje koji se mogu usporediti sa smrću i ponovnim rođenjem. Na primjer, neuspjeli odnosi dovode do novih, dok se promjena karijere zatvara i otvara vam nove mogućnosti. Te su stvari životne činjenice i trebali bismo ih pozdraviti.

Osmi dom je također domena financijske potpore, uključujući nasljedstva, alimentacije, poreze i osiguranje. Uključuje i duhovnu, emocionalnu i fizičku potporu, a svi su faktori u bilo kojoj snažnoj vezi. Rekavši to, ti izvori podrške mogu proširiti i suziti naše odnose, što još jednom odgovara pojmovima smrti i ponovnog rođenja.

Rituali su također bitan dio Osmog doma. Različite skupine imaju različite načine zaviriti u svoju dušu, ali sve uključuje obred. Rituali dovode do uzvišenih stanja svijesti kao i metamorfoze. Otkrivaju nam određene spoznaje o našem životu i pomažu nam da postanemo pošteniji i odgovorniji ljudi. Uvidi koji proizlaze iz takvih iskustava mogu nam pomoći poboljšati našu sposobnost stvaranja trajnih, ali pozitivnih naslijeđa.

Osma kuća usklađena je sa Škorpionom i planetima Pluton i Mars.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)