Neptun u znakovima

horoscope guru

neptun u znakovima

Neptun u Ovnu čini Vas okrenutima duhovnoj strani života i sa naglašenom intuicijom.  Agresivna ste osoba, ne poštujete tuđa mišljenja. buntovni ste i nemate ravnotežu u životu. skloni ste materijalnom i volite da uvijek u svemu pobjeđujete.

Neptun u Biku Vas čini osobom zaljubljenom u umjetnost i prirodu.  Imate dobar osjećaj za detalje i dobru moć zapažanja. Vrlo dobro utječete na druge osobe imate psihičke sposobnosti, Bez obzira što volite materijalnu sigurnost, vi često ste u životu bez novca.

Sa Neptunom u Blizancima vi ste osoba sa izraženom maštom. Na mudar i inteligentan način riješavate sve probleme. Šarmantni ste,karizmatični, dobro održavate odnose sa prijateljima i okolinom. Kreativni ste i žudite za novim znanjima.

Neptun u Raku čini Vas romatičnom osobom, često se izgubite u svom svijetu mašte, veliki ste sanjar. Vrlo često mijenjate raspoloženja. Skloni ste idealiziranju drugih ljudi, naročito partnera, što često završi razočaravajuće za Vas. Teško se sučavate sa problemima.

Sa Neptunom u Lavu Vi ste osoba puna entuzijazma, romantike, smisla za lijepo. Glavna karakteristika Vam je ekstravangantnost. Često Vas prati sreća u igrama na sreću. Emotivni ste i posesivni u ljubavi, do te mjere da ne primjećujete da se partner udaljava od vas.

Neptun u Djevici čini Vas nesigurnom osobom koja teško se suočava sa problemima. Nervozni ste i nepovjerljivi. Preuveličavate probleme skloni ste hipohondriji. Ipak imate dobro razvijen potencijal za kreativan posao, u životu često Vaša karijera je značajna i važna kako za Vas, tako i za okolinu.

Sa Neptunom u Vagi Vaša glavna karakteristika je empatija. Imate snažna uvjerenja, veliki ste idealista. Ponekad imate velike turbulencije u međuljudskim odnosima. Vi tokom svog života postižete uspjeh i slavu uz posao, priznanja za svoj rad.

Neptun u Škorpionu čini Vas znatiželjnom osobom sklonom preispitivanju stvarnosti. Volite mistično, imate veliki interes za dokazivanjem. Posjedujete psihičku i emocionalnu stabilnost, ne bojite se problema, suočavate se se sa njima . U ljubavi se ne znate emotivno izraziti, pokazati emocije, pa često od suprotnog spola budete neshvaćeni.

Sa Neptunom u Strijelcu Vi ste osoba koja se želi dokazivati. Tražite odgovore na sva pitanja i nikad niste u potpunosti zadovoljni. skloni ste kritici bližnjih i okoline. Imate vrlo dinamičan um i lako ostvarujete svoje ciljeve.

Neptun u Jarcu čini Vas optimističnom i ambicioznom osobom. Posjedujete veliki entuzijazam, svakom problemu pristupate konkretno i jasno., Karakterizira Vas snažna volja i disciplina. Volite nametati svoj autoritet i manipulirati drugim osobama.

Neptun u Vodenjaku čini Vas radoznalom osobom sklonom prepoznavanju dobrim životnim šansama.  U životu postižete i poslovni i financijski uspjeh.  Imate velike šanse da se u životu bavite politikom ili novinarstvom. Ljubav Vam je važna u životu i volote sklad u ljubavnim odnosima i braku.

Sa Neptunom u Ribama Vi ste velikodušna osoba puna razumijevanja za druge. Imate vrlo briljantan um i sjajne psihičke sposobnosti. Fasciniraju Vas mistične pojave, snovi, tajne univerzuma. Često se upuštate u rizične poslove.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)