Neptun u kućama

horoscope guru

neptun u kućama

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje.

Neptun u prvoj kući čini vas osobom koja je tajanstvena i koja čuva neke svoje tajne. Teško pronalazite sebe, imate zbrkan cilj, vrlo ste psihički osjetljivi.  Imate širok raspon osjećaja od duboke depresije do iznenadnog ushićenja. Volite putovati u daleke egzotične zemlje.

Neptun u drugoj kući ukazuje da ste ćudljiva osoba, ali imate sposobnost kreativnosti.  Nemate jasne osjećaje za novac, pa često imate čudne izvore prihoda.  Često je to  nelegalan prihod. Vrlo često  posežete za alkoholom ili drogama.

Neptun u trećoj kući čini vas osobom koja razumije druge najviše zbog svoje vlastite osobnosti i suosjećanja prema drugima. Kod vas je naglašena mašta i fantazija.  Mistični ste  ,a takve su i vaše težnje i sklonosti.

Neptun u četvrtoj kući pokazuje da ste osoba koja čuva neke obiteljske tajne oko vašega porijekla. Vrlo ste nježni i osjećajni. Nemate stabilan karakter, malenkolični ste. Često patite zbog nekih razočarenja.

Neptun u petoj kući  pokazuje da ste osoba sa sklonostima za lijepo i umjetnost.  Obožavate i idealizirate voljenu osobu, često više maštate i sanjate o ljubavi nego što je i ostvarujete. Puni ste entuzijazma, zadovoljni, ali niste vjerni.

Neptun u šestoj kući ukazuje da ste osoba koja ima iscijeljiteljske moći. Djelujete pozitivno i umirujuće na druge ljude. Imate odličan intelekt i inspiraciju. Ne volite timski rad. Osjetljivi ste na kritike i povlačite se iz javnosti.

Neptun u sedmoj kući čini vas osobom profinjenom za ljubav, umjetnost i poglede na život. Previše idealizirate svog partnera, a ne vidite ono što je realno.  U braku često ste skloni tajnim vezama.  Krijete se od okoline, za njih ste povučena i tajanstvena osoba.

Neptun u osmoj kući pokazuje da su vam vrlo naglašena čula. Posjedujete medijske sposobnosti. Skloni ste depresijama i psihičkim bolestima, nemate razumijevanja za okolinu.

Neptun u devetoj kući čini vas osobom jake i naglašene duhovnosti. Posjedujete aktivan um i odličnu inspiraciju. Puni ste želja i planova i ponekad u konfliktu sa samim sobom. volite putovanja i sve ono što ima veze sa mistikom.

Neptun u desetoj kući čini vas osobom koju drugi jako teško shvaćaju jer ne znate sami sebe predstaviti.  Imate izražene instinkte koje ne znate pokrenuti. Zbog strahova ljudi vas krivo doživljavaju. U ljubavi zapostavljate i partnera.

Neptun u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja zrači umom i duhom. Posjedujete plemenite i uzvišene ciljeve, puni ste želja i nada. Tragate za duhovnošću.  Skloni ste iznenadnim promjenama vjere.

Neptun u četvrtoj kući pokazuje da ste osoba koja čuva neke obiteljske tajne oko vašega porijekla. Vrlo ste nježni i osjećajni. Nemate stabilan karakter, malenkolični ste. Često patite zbog nekih razočarenja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)