Mladi mjesec u Vodenjaku 9. veljače / februara donosi snažne promjene!

horoscope guru

Oko ovog mladog Mjeseca postoji vrlo jaka energija Vodenjaka zbog Plutona koji sjedi na visoko karmičkoj točki od 0 stupnjeva Vodenjaka. Pluton predstavlja moć, tako da njegova prisutnost pojačava kvalitete Vodenjaka i pomaže nam da uđemo dublje u ciklus Plutona u Vodenjaku koji će biti prisutan sljedeća dva desetljeća. Uran, vladajući planet Vodenjaka, također je aktivan pod ovim mladim Mjesecom, donoseći valove nestabilnosti i klimavo tlo. Nešto se može naglo promijeniti ili iznenada pomaknuti, zbog čega moramo naglo promijeniti svoje planove.

Mladi Mjesec u znaku Vodenjaka stiže 9. veljače/februara, označavajući početak lunarne nove godine i našu dobrodošlicu u godinu Zmaja. U kineskoj astrologiji, za godinu Zmaja se kaže da je sretna godina. Iako se možemo susresti s preprekama, u godini Zmaja te nam prepreke mogu pomoći da pronađemo novo samopouzdanje, svrhu i uspjeh.

Kako je ovo ujedno i prvi mladi Mjesec za lunarnu novu godinu, također je dobro vrijeme da razmislite o svom emocionalnom stanju. U astrologiji, Mjesec predstavlja naše emocije pa kako smo prošli kroz sva različita emocionalna stanja zodijaka, kako su se naše emocije razvile? Kako smo počeli shvaćati sebe na dubljoj razini?

Mjesec također predstavlja naše osjećaje sigurnosti i ono što čini da se osjećamo sigurnima kako bismo zaista mogli napredovati u ovom svijetu. Ako pogledamo gdje su ti osjećaji sigurnosti i ugode u našim tijelima, možemo početi uviđati vezu između toga koliko je mali ili velik naš život.

Što se osjećamo samopouzdanije i sigurnije, vjerojatnije je da ćemo raširiti svoja krila, riskirati i živjeti potpunije. Što se osjećamo manje samopouzdano ili sigurnije, to je vjerojatnije da ćemo igrati s malim ulozima.

Meditirajte o ovoj dinamici u vlastitom životu i iskoristite energiju lunarne Nove godine da se suočite sa svime što vam se pojavi. Ako se osjećate nadahnuto za promjene, mladi Mjesec je dobro vrijeme za početak.

Oko ovog mladog Mjeseca postoji vrlo jaka energija Vodenjaka zbog Plutona koji sjedi na visoko karmičkoj točki od 0 stupnjeva zodijaka Vodenjaka. Pluton predstavlja moć, tako da njegova prisutnost pojačava kvalitete Vodenjaka i pomaže nam da uđemo dublje u ciklus Plutona u Vodenjaku koji će biti prisutan sljedeća dva desetljeća.

Snažan mladi Mjesec u Vodenjaku ukazuje na želju prema slobodi, inovacijama i činjenju stvari na drugačiji način. Energija Vodenjaka želi pomaknuti granice i marširati uz melodiju vlastitog bubnja.

Energija Vodenjaka se, međutim, također može osjećati pomalo oštro i naglo. Ponekad postoji oštrina u njegovoj kvaliteti, što može izazvati naše rane, posebno oko osjećaja srama ili nedostojnosti.

Uran, vladajući planet Vodenjaka, također je aktivan pod ovim mladim Mjesecom, donoseći valove nestabilnosti i klimavo tlo. Nešto se može naglo promijeniti ili iznenada pomaknuti, zbog čega moramo naglo promijeniti svoje planove.

Alternativno, možemo se osjećati nadahnuto da napravimo promjene u svojim životima koje mogu donijeti veći osjećaj slobode ili inovacije.

Kad god imamo snažnu uransku energiju, uvijek je vrijedno sjetiti se da idemo s tokom. Zapravo, to je jedan od darova koje daje Uranova energija. Potiče nas da otpustimo kontrolu, protok i povjerenje u proces. Želi da prihvatimo promjene, jer kad se stvari promijene, možemo se podići na razinu.

Iako postoji neka nestabilna energija koja dolazi od ovog mladog Mjeseca zbog koje se možemo osjećati pomalo raspršeno, u igri je i druga dinamika.

Ova dinamika dolazi od Chirona i Sjevernog čvora, koji se približavaju jedan drugome. Chiron i Sjeverni čvor službeno će se spojiti 11. veljače/februara, samo nekoliko dana nakon ovog mladog Mjeseca, ali će njegova energija biti vrlo aktivna.

Spajanje Chirona i sjevernog čvora je signal za duboko iscjeljenje. Potiče iscjeljenje na najdubljim razinama, ne samo na osobnoj, već i na globalnoj razini. Ova iscjeljujuća energija nudi mogućnost korištenja naših rana kao portala mudrosti za poučavanje, nadahnuće i podršku drugima. Kada prigrlimo vlastite rane na ovaj način, možemo biti od koristi i sebi i drugima.

Iako je ova energetska dinamika bogata i višestruka, ona će biti ojačana pod ovim mladim Mjesecom, jer je Vodenjak u velikoj mjeri znak iscjelitelja.
Vodenjaka predstavlja vodonoša, koji ima dar da vodu, koja predstavlja emocije i psihičke ostatke svijeta, uzme u svoju posudu prije nego što je očisti i vrati natrag na zemlju.

Ovaj dar transmutacije bit će snažan pod mladim Mjesecom, a zajedno s energijama Chirona i sjevernog čvora, ovdje postoji stvarna moć koja drži prostor za bolji i mirniji svijet.

Mladi Mjeseci su savršeno vrijeme u mjesecu za postavljanje namjera, stoga neka vaše namjere budu usmjerene prema miru i iscjeljenju za sve. Ako netko u vašem životu pati, pošaljite mu iscjeljujuću energiju pod ovim mladim Mjesecom.

Ako se strastveno bavite humanitarnim pitanjem, upotrijebite energiju ovog mladog Mjeseca da pošaljete mir i iscjeljenje za cilj.

Ovdje postoji prilika da se podigne svijest planeta, a svatko od nas može učiniti svoj dio postavljanjem namjera i zračenjem mira, ljubavi i harmonije.

Nije lako uvijek držati ovaj prostor, ali stvaranje neke svjesne namjere pod ovim mladim Mjesecom može mnogo doprinijeti.

Također možemo iskoristiti ovaj mladi Mjesec da pozdravimo sve nove promjene koje želimo stvoriti, posebno promjene koje dopuštaju prostor za više slobode i širenja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)