Da li Ste Znali Da Mladež otkriva vaš karakter

horoscope guru

 

znakovi-horoskopa

Stanite ispred velikog ogledala i nađite najkarakterističniji mladež na svome licu ili telu. On otkriva kakvu vam sudbinu zvezde predviđaju.

U srednjem veku verovalo se da mladeži nose energiju svih planeta, pa je njihovo uklanjanje bilo najstrože zabranjeno. Astrolozi su smatrali da je to atak na sudbinu, koja nam je određena trenutkom rođenja, i da svaki pokušaj prekrajanja volje zvezda mora loše da se završi. Danas, naravno, niko ne veruje u to, naročito kada se razmotre medicinski razlozi za uklanjanje mladeža sa tela.

Nekada davno astrolozi su ljudsku sudbinu određivali i prema položaju mladeža na telu, koje su delili na 12 zona. Mladeže su dovodili u direktnu vezu sa 12 zodijačkih znakova i na osnovu toga procenjivali karakter osobe i određivali njenu sudbinu. Smatrali su da je pozicija jednog mladeža dovoljna da bi se odredilo u kom zodijačkom znaku se nalazi Mesec neke osobe i da se odmah stekne uvid u njenu ličnost.
Ako ste radoznali i želite da naučite nešto novo, nađite najkarakterističniji mladež na svom telu i otkrijte šta vam zvezde poručuju.

OVAN

Volite nezavisnost i u osnovi ste optimista koji uspešno koristi sve prilike koje mu se ukažu. Uživate u nametanju svoje volje, komandovanju i putovanjima.

BIK

Postojani ste, odlučni i strpljivi. Vaša tvrdoglavost se ne bi mogla uzeti kao mana jer vam pomaže da dostignete zadate ciljeve. Veoma ste kreativni i maštoviti.

BLIZANCI
U suštini, vi ste vrlo srećna osoba. Volite društvo i razgovor i veoma ste spretni. Inteligentni ste, ali ne podnosite autoritete jer cenite svoju slobodu.

RAK
Drugima prepuštate donošenje odluka jer ste bojažljivi. Ambiciozni ste, ali niste istrajni. Preterana emotivnost vas može dovesti u neprilike, posebno u ljubavnoj vezi.

LAV
Uživate u nametanju svojih ideja. Uporni ste, posedujete veliku volju za vladanjem, siloviti ste i impulsivni. Druge ne cenite kao sebe, ali ste ipak rado viđeni u društvu.

DEVICA
Umete da budete nepoverljivi. Imate jak osećaj za ekonomiju i mir koji često nekoga podseća na flegmatičnost. Uzdržani ste i otvarate se samo kad to želite.

VAGA
Veoma ste ekstrovertni i morate neprekidno da budete u kontaktu s drugima. Samoća vas plaši. U ljubavi vas privlači stabilnost, zbog čega stalno proveravate naklonost partnera.

ŠKORPIJA
Senzualni ste i erotični. Nastojite da se nametnete svuda i na svakom mestu. Od drugih ipak mnogo više očekujete nego što dajete, što vam često zadaje probleme.

STRELAC
Vrlo ste strastveni, a od prijatelja zahtevate apsolutnu odanost. Potrebno vam je da pored vas neprestano bude osoba koju volite, što ne znači da ste egoista.

JARAC
Često se povlačite u sebe, ali se zato odlično slažete sa onima koji vas prihvataju takve kakvi ste. Iako delujete kao pesimista, vi ste zapravo veoma realni.

VODOLIJA
Prema sebi ste veoma popustljivi, a za druge neodoljivi, što vam veoma pomaže u obavljanju svakodnevnih poslova. Često se zavlačite u svoju ljušturu.

RIBE
Vaša ekstrovertnost ume da zasmeta i vama i drugima, ali vas ljudi generalno dobro prihvataju. Imate jaku intuiciju koja vam pomaže u teškim situacijama.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)