Mjesec u znakovima

horoscope guru

mjesec u znakovima

Mjesec upravlja načinom na koji pokazujemo emocije, što nas pogađa, što nas inspirira. 

Mjesec u Ovnu daje Vam kreativnost, entuzijazam, razvijenu maštu. Intenzive emocije vladaju Vama da ponekad osjećate nedostatak samokontrole.  Vrlo ste zahtjevna osoba, ostali se oko Vas moraju truditi i udovoljavati vam. Sposobni ste, ali i vrlo temperamentni i tvrdoglavi. Pretjerujete u poslu i izazivate sami sebi stres. Imate vrlo izraženu seksualnost.

Mjesec u Biku čini Vas privrženom, suosjećajnom osobom. Imate veliku mentalnu i fizičku snagu. Izražena je potreba za novcem i materijalnom sigurnosti. Teško Vas je uvrijediti,ali ako ste povrijeđeni, teško opraštate.  Očekujete od drugih da svoja obećanja prema vama ispune. Svemu prilazite temeljito i oprezno. U ljubavi ljubomorni ste i posesivni.

Mjesec u Blizancima izražava kod Vas osjećaje na mudar i intligentan način. Energični ste, principjelni, postavljate se racionalno u emotivnoj vezi. Nestalne ste prirode i promijenjivih osjećaja. Volite da vam se ugađa i da Vam se dive. Vaši hiroviti načini života mogu Vas dovesti do gubitka najbližih osoba.

Mjesec u Raku naglašava kod Vas ranjivost, osjetljivost, maštovitost.  Zapažate pozitivnost u svemu oko sebe, divite se prijateljima, raspoloženi ste za nove početke. Jako dobro pamtite i sjećate se, ne zaboravljate uzvratiti dobrim djelima. Vi ste osoba koja voli umjetnost,, ali sputava Vas vlastita samostalnost.

Mjesec u Lavu Vama naglašava potrebnu za ljubavlju, samopouzdanjem. Imate izražen osjećaj za poštenje, ali i za dominacijom. Mislite da ste najbolji u svemu, vaša hvalisavost skriva samo loše samopouzdanje. U stalnom ste duševnom stresu. Zbog toga u ljubavnim vezama imate probleme, ne pokazujete ono što osjećate.

Mjesec u Djevici čini Vas ekonomičnim i praktičnim. Posao Vam je važan, ali analizirate svaki detalj.  Imate probleme sa emotivnošću. Otežavate svoj ili tuđi život zbog sitničavosti, prevelike brige i strahova. Patite od čestih nervoza i problema sa probavom. Ako se naučite opustiti bit ćete odličan terapeut i ljubavni partner.

Mjesec u Vagi čini Vas kreativnim i šarmantnim.  spremni ste i volite započinjati nove projekte. vidite ljepotu u najobičnijim stvarima, poznati ste mirotvorac. Veliki ste zavodnik, ljudi Vas primjećuju, naročito suprotni spol. Možete imati dobar odnos sa partnerom ili čak i neobične odnose. Kulturni ste i pažljivi prema okolini.

Mjesec u Škorpionu daje Vam intuiciju, ali i samoću. Često se povlačite u svoj svijet. Vaša dobra intuicija lako nazire tuđe namjere i misli. Imate sklonost da potiskujete emocije od drugih, dok u vezi tražite strast i odanost. Često ste posesivni i ljubomorni prema voljenoj osobi.  Za Vas sve krizne situacije imaju riješenje  uvijek.

Mjesec u Strijelcu daje Vam neovisnost. Ne volite da vas itko sputava u bilo čemu. Stalno ste u pokretnu, od života tražite uzbuđenje i zabavu.  Prilagodljivi ste pa imate puno prijatelja koji vole Vašu vedru prirodu. Poštena ste osoba, vjerujete u pravdu. Zbog Vašeg burnog života česti imate probleme sa intimnim partnerom.

Mjesec u Jarcu čini Vas dominantnim i bezosjećajnima. Oni koji Vas ne znaju misle da ste hladni i distancirani. Zapravo ste sramežljivi i teško pokazujete vlastite emocije. Kada se zaljubite i zavolite, spremni ste mnogo toga izdržati da zadržite odnos. Produktivni ste, praktični i realni. Niste skloni hvalisanju, pa vas drugi cijene i poštuju.

Mjesec u Vodenjaku čini Vas društveno osviještenom osobom. Volite ljude. želite im pomoći, ali u intimnim odnosima ste hladni i distancirani. To je Vaša snažna potreba da ste neovisni. Pošteni ste ne volite podmetanja i laži. Vaš um nikada ne miruje. Željni ste novih iskustva imate potrebu da se često iskušate u nekim novim stvarima.

Mjesec u Ribama čini Vas jako osjetljivom osobom. Mijenjate raspoloženje, skloni ste nemirima, melankolični ste. Zbog Vaše srdačnosti i suosjećanja imate dobar odnos sa okolinom. Ako se morate prilagoditi tuđim pravilima, postajete neraspoloženi i ljuti. Volite da vam partner pokaže emocija i tada ste najsretniji na svijetu. Imate izraženu potrebu da ste voljeni.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)