Mjesec u kućama

horoscope guru

mjesec u kućama

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje.

Mjesec u prvoj kući vas predstavlja osobom koja ne zna skrivati emocije. Vi ste stidljivi i skromni, ali volite promjene. Dosta lako padate pod uticaj okoline. Vaše psihičko stanje u velikoj mjeri ovisi od vašeg izgleda i utiska koji ostavljate na druge ljude

Mjesec u drugoj kući čini vas nestabilnom osobom  u poslovnom i financijskom segmentu. Imate česte situacija u životu uspona i padova.  u životu često znate gubiti svojom vlastitim krivom odlukama.

Mjesec u trećoj kući čini vas dominantnom i snalažljivom osobom. Imate jako razvijenu inteligenciju. Vezani ste za svoju obitelj i imate dobro razvijenu sposobnost komunikacije. Volite nesvjesno manipulirati društvenim životom.

Mjesec u četvrtoj kući ukazuje da ste snažna osoba koja teži za sigurnošću sebe i svoje obitelji. Tradicionalna ste osoba kojoj je obitelj na prvom mjestu, ali i osoba koja zna štiti svoju obitelj. Zbog tvrdoglavosti često ste u sukobu sa članovima obitelji.

Mjesec u petoj kući čini vas osobom romantičnom i emotivnom. Imate razumijevanja za djecu i znate svoje znanje prenjeti drugima. Kreativni ste, želite što više ostvariti tokom života, želite biti upamćeni po svojim djelima.

Mjesec u šestoj kući pokazuje vas osobom koja stalno žudi za usavršavanjem i unapređenjem poslovnog segmenta života. Skloni ste čestom mijenjanju posla. Važno vam je da budete istovremeno i produktivni i zadovoljni poslom koji radite.

Mjesec u sedmoj kući vas čini osobom punom strasti i vjernosti koju ulažete u svoju vezu ili brak. Važna vam je stabilnost vašega emotivnog života, jer ta ravnoteža vam daje samopouzdanje da i na drugim životnim poljima možete se iskazati.

Mjesec u osmoj  kući pokazuje da ste osoba vrlo promijenjivih emocija.  Međutim posjedujete vrlo snažnu seksualnu energiju. Znate se vrlo racionalno nositi sa životnim problemima.

Mjesec u devetoj  kući ukazuje da ste vrlo maštovita i kreativna osoba. Stalno ste u potrazi za stjecanjem novih znanja. Radoznali ste, volite putovanja, ali i jako strastveni.

Mjesec u desetoj  kući govori da ste osoba kojoj je posao i karijera vrlo bitna u životu. Međutim poslu se posvećujete i dajete maksimum samo onda ako radite ono što volite. Važan vam je vaš duševni mir.

Mjesec u jedanaestoj  kući ukazuje da ste osoba koja je elokventna, omiljena u društvu. Prijateljstva su vam vrlo važna. Osoba ste kojoj se može vjerovati, spremni ste pomoći u svakom trenutku. Nekad ta velika želja za prijateljstvom, čini vas naivnom osobom.

Mjesec u dvanaestoj  kući čini vas osobom koja teško pokazuje emocije, tajanstveni ste. Ne volite pokazivati svoje emocije, a ne znate ni čuvati tajne. Snalažljivi ste i zbog toga postižete velike uspjehe u karijeri i poslu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)