Mjesec u aspektima sa Sjevernim mjesečevim čvorom

horoscope guru

mjesec u aspektima sa sjevenim mjesečevim čvorom

Mjesec u tranzitu sa Sjeverni mjesečev čvor je tranzit koji predstavlja životni put, točku širenja vlastitog JA, te duhovno bogatstvo.

Mjesec konjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem prihvaćate opće stvari u pravo vrijeme ste na pravom mjestu, što vam donosi sreću. Veliki ste entuzijasta i popularni među ljudima. Imate sreće u poslovima i odnosu sa suprotnim spolom. Ovo je karmički povoljan aspekt jer nasljeđe iz prethodnih inkarnacija je dobro.

Mjesec sekstil Sjeverni mjesečev čvor povoljan je tranzit u kojem se dobro snalazite,naročito u manjim poslovima koji uključuju i obitelj. Važna vam je podrška obitelji u svemu što radite.

Mjesec kvadrat Sjeverni mjesečev čvor tranzit je za vas u kojem imate veliku emocionalnu neharmoniju, loše odnose u obitelji. Tu su naglašeni problemi u obitelji i teško se stjeće ugled. Loše su aspektirani i partnerski odnosi.

Mjesec trigon Sjeverni mjesečev čvor povoljan je aspekt u kojem težite i primate ljubav i emocije obitelji i partnera. Vaša zadovoljstva su mala, ali sretni ste jer obitelj vam je velika podrška.

Mjesec inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor za vas je tranzit koji pokazuje harmoničnu situaciju o obitelji. Sve što je bilo loše i u lošim odnosima sa članovima obitelji u ovom tranzitu popravljate.

Mjesec opozicija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem ste pronašli srodnu dušu, našli ste mir u svom životu. Tragovi prošlosti su iza vas, ali često se osvrćete i strahujete od problema.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)