Mjesec u aspektima sa Plutonom

horoscope guru

aspekti mjeseca sa plutonom

Mjesec u tranzitu sa Plutonom daje dug život, harmoničnu prirodu, jake strasti. Tranzit u kojem su važne životne odluke koje oblikuju budućnost.

Mjesec konjukcija Pluton tranzit je za vas koji nagovještava velike promjene u životu, ali i mogućnost težeg prilagođavanja tim promjenama. Tu su otežavajuće okolnosti koje bi mogle usporiti te promjene.

Mjesec sekstil Pluton aspekt je u kojem lakše zadovoljavate ljubavne potrebe i odnose, ljubavni život donosi vam stabilnost i mir. U ovom tranziti ostvarujete harmoniju u partnerskim odnosima.

Mjesec kvadrat Neptun tranzit je u kojem teško pokazujete emocije. Izražena je opasnost od prekida i nezadovoljstva u ljubavi. Tu dolazi do velike borbe srca i razuma.

Mjesec trigon sa Pluton za vas je tranzit u kojem imate duboke osjećaje, znate ih pokazati i postići ljubavnu harmoniju. spremni ste na ustupke partneru i kompromise.

Mjesec inkonjukcija Pluton aspekt je u kojem tražite ljubavno zadovoljstvo. Vjerujete u ljubav, partnera, te dajete svoj maksimum. U ovom tranzitu moguća je i spremnost na odluke o braku.

Mjesec opozicija Pluton tranzit je u kojem prolazite veće ljubavno nezadovoljstvo. Tu se pojavljuje emotivno zahlađenje u ljubavnim odnosima.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)