Mjesec u aspektima sa Neptunom

mjesec u aspektima sa neptunom

Mjesec u tranzitu sa Neptunom aspekt je koji potiće duhovnost, obogaćuje emocije, daje maštu. U nepovoljnom aspektu donosi promijenjivost, nestabilnost, nepovjerenje.

Mjesec konjukcija Neptun tranzit je u kojem ste ranjivi i težite emotivnom kontroliranju. Praktični ste i možete doći do izražaja u radu i radnoj okolini. Samim zalaganjem u poslu pronalazite vlastiti sadisfakciju.

Mjesec sekstil Neptun aspekt je u kojem ste nježni i pažljivi u ljubavi što se pozitivno odražava i na vaš posao. Međutim nije preporučjivo u ovom tranzitu isprobavati nove metode u financijskim i poslovnim transakcijama.

Mjesec kvadrat Neptun tranzit je u kome ste skloni naglim potezima koji nisu dovoljno dobro sagledani, tako da su moguća izvjesna razočarenja u postizanju ciljeva i želja.

Mjesec trigon Neptun tranzit je u kojem imate dovoljno mašte i kreativnosti. Međutim za to je potrebno i puno truda i zalaganja. Ostvarenje vaših zadataka ovisi i od drugih čimbenika, a tu je naglašen miran emotivan život.

Mjesec inkonjukcija Neptun aspekt je u kojem tražite odobravanje za svoje postupke. Niste svjesni da vaši postupci nemaju realnost i da su loši. Nemate razumijevanje za obitelj niti bližnje. Važni ste sami sebi.

Mjesec opozicija Neptun tranzit je u kojem ste emotivno nesigurni u sebe. Vaša očekivanja nisu realna, mislite da nemate sreće u ljubavi, zapravo problem je u vašim strahovima.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)