Merkur u znakovima

merkur u znakovima

Merkur predstavlja način na koji komuniciramo i razmišljamo. 

Sa Merkurom u Ovnu vi ste komunikativni i puni razmišljanja. Otvoreno govorite što želite, impulzivni te, puni elena. Posjedujete veliku moć zapažanja. Baš zbog toga nekad donesete i pogrešne odluke.  Jako ste dobri govornici, namećete svoju volju drugima. Sposobni ste rješavati najkompliciranije probleme, znate se postaviti u baš svakoj situaciji.

Merkur u Biku daje Vam strpljivost. vi ste veliki diplomata, imate veliku želju za stjecanjem materijalnoga, te težite društvenom statusu.  Niste skloni novim idejama, ali vrlo strpljivo prikupljate činjenice, teško donosite odluke da nešto mijenjate. Zbog sporosti reagiranja, donosite dojam da ste nezainteresirani.

Merkur u Blizancima čini Vas komunikativnim i dobrim govornicima. Posjedujete veliku znatiželju i veliku moć zapažanja. Volite različitosti u životu, mrzite monotoniju i rutinu. Zbog toga često ste nestalni i površni. Znate se izvući iz svih situacija u kojima se nađete, bez problema. Zbog svoje moći komunikacije, bez problema uvjeravate duge u svoja uvjerenja.

Sa Merkurom u Raku vi ste taktični i mirni. Vrlo ste osjetljivi, emotivni, ali i vjerni. Ovisni ste o svojim emocijama. Zbog njih često niste relani u životu. Vrlo ste promijenjiva osoba, lako se prilagođavate, ali isto tako tako brzo mijenjate svoje mišljenje. Da bi se osjećali sigurnima, potrebna Vam je stalna pomoć drugih.

Merkur u Lavu čini Vas ambicioznom i temperamentnom osobom.  Pozitivno djelujete na svoju okolinu i uvijek ste puni planova. Imate jako veliko samopouzdanje, komunikativnost, posjedujete potrebu za dominacijom, i u poslu i u obitelji.  Dobrodušne ste osobe koje se vrlo često zaljube, ali i još brže odljube.

Sa Merkurom u Djevici Vi ste sposobna i svestrana ličnost. Osoba ste koja je stalno u potrazi za novim izazovima i znanjima.  Sposobni ste za timski rad, ali ponekad pretjerate sa kritikama. Zbog svoje sporosti reagiranja, često propuštate dobre prilike. Vi ste osoba koja sve vidi, sve zapaža, uvjek ste u nekom istraživanju, nečega.

Merkur u Vagi daje Vam ljubaznost i prilagodljivost.  Vrlo ste objektivna osoba koja puno drži do svog izgleda kao i do mišljenja drugih. Ipak uvažavate mišljenja autoriteta osoba koje poštujete, uspijevate na vrlo jednostavan način pomiriti suprotnosti.  Imate smisla za timski rad. Šarmantni ste, privlačni, imate veliki broj ljudi oko sebe.

Merkur u Škorpionu pokazuje Vaš način razmišljanja i komunikacije. Imate vrlo jak karakter. Posjedujete veliku potrebnu za osobnim razvojem tokom cijeloga života. Također imate veliuku sposobnost koncentracije, ništa ne procijenjujete na temelju dosadašnjih iskustava. Za Vas sve u životu predstavlja neku vrstu borbe i nadmetanja.

Sa Merkurom u Strijelcu Vi ste vrlo mudri i temperamentni. Tražite u svemu pravednost i istinu. Nemate sposobnost sagledati stvari do kraja, zato Vam se dešava da Vam stvari izmiču. skloni ste bježanu teških zadataka, idete linijom manjega otpora. Trošite bespotrebno svoju energiju jer nemate racionalnost.

Sa Merkurom u Jarcu osoba ste koja vrlo ozbiljno shvaća život. Vi ste organizirana osoba, znate što radite. Spremni ste se odreći svega ne bi li postigli svoj cilj, sumnjičavi ste, pa često ne reagirate u pravo vrijeme i u pravom trenutku. Ne volite timski rad, u svemu se oslanjate na sebe i ne očekujete ničiju pomoć.

Merkur u Vodenjaku daje Vaša razmišljanja i komunikativnost.  Dobra ste osoba i vjeran ste prijatelj. Najbolje se osjećate kada imate neki veliki cilj, tada ste mu u potpunosti posvećeni. Brzo shvaćate sve situacije, kreativni ste, imate smisla za promjene, za Vaš boljitak. Kad ste vezani za neku ideju, postajete hladna osoba.

Merkur u Ribama Vas čini tajanstvenom osobom. dobro ste o svemu informirani, posmatrate svijet na svoj način. volite slušati druge, više nego da sami govorite. Emocije su vam izražene, te one utječi na Vaš tijek života. Intuicija Vam je vrlo izražena, a na događaje reagirate instinktivno. Često stovrite sami sebi nerealnu sliku jer prihvaćate ono što Vama odgovara.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)