Merkur u kućama

horoscope guru

merkur u kućam

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor.

Merkur u prvoj kući govori da ste pričljiva osoba koja voli podijeliti svoje mišljenje sa drugima. Volite biti u centru pažnje i diktirate svoj tempo. Snalažljivi ste i inteligentni. U životu dosta putujete i jako ste vezani za brata ili sestru.

Merkur u drugoj kući čini vas osobom kojoj je važno materijalno i stjecanje novca. Posao vam polazi od ruke, dobro u životu  zarađujete. Nekad vam je financijska situacija promijenjiva jer nekad i izgubite novac kroz kriva ulaganja. Volite čitati i obožavate komunikaciju uz korespodenciju.

Merkur u trećoj kući čini vas osobom vrlo intelignetnom koja voli putovati. Dinamični ste i spretni u komunikaciji sa okolinom. Radoznali ste sa smislom za humor, pored vas nikada nikome nije dosadno.

Merkur u četvrtoj kući čini vas osobom koja je ovisna o obitelji i roditeljima. Imate smisla za podučavanje drugih.  Stalno analizirate svoje emocije, odgovara vam posao koji možete obavljati od kuće. Često se selite i mijenjate mjesta boravka.

Merkur u petoj kući vas čini osobom koja voli zabavu, sport, kazališta, izlaske u svakom obliku. Imate različite interese, kreativni ste, romantični i šarmantni.  Kao roditelj jako ste posvećeni djeci, imate i više djece.

Merkur u šestoj kući predstavlja vas osobom sa dobrim živcima, brzim refleksima,sposobnom da se suoćava sa problemima. vrijedni ste i precizni ostvarujete dobre poslovne uspjehe. Vodite računa o svom zdravlju, jer ste kao dijete bilo osjetljivi i boležljivi.

Merkur u sedmoj kući čini vas osobom  koja je komunikativna i sposobna. Otvoreni ste i lako sklapate poznanstva i partnerske odnose. Uspješni ste u poslu. Imate u životu više brakova, skloni ste odnosima sa mlađim partnerima.

Merkur u osmoj kući čini vas osobom vrlo intelignetnom čiji um je usmjeren na otkrivanje i istraživanje tajna. Zanima vas mistična i tajanstvena strana života. Vjerujete u nadprirodne pojave, često se bavite ezoterijom. Sjetnog ste raspoloženja i djelujete tužno.

Merkur u devetoj kući čini vas osobom koja voli filozofiju, težite dubinskom proučavanju života.  Volite učiti i stjecati nova znanja čitavog života.  Koncentracija vam je loša, pa vam često puno toga izmakne kontroli. Nemate strpljenja za obične stvari.

Merkur u desetoj kući ćini vas komunikativnom i praktičnom osobom. Odgovaraju vam intelektualni poslovi.  Ne zadržavate se dugo na jednom poslu., često ga mijenjate.  Uspješni set u svojoj karijeri, naročito kada radite ono što volite.

Merkur u jedanaestoj kući prikazuje vas kao intelignetnu i kreativnu osobu vedroga duha.  Imate puno prijatelja i puno razmišljate o onome čime se bavite. Vodite aktivan društveni život.

Merkur u dvanaestoj kući čini vas osobom koja ima problem sa izražavanjem.. Nailazite na poteškoće u komunikaciji sa okolinom jer ste nedovoljno jasni. Privlači vas tajanstvenost i često ste sami.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)