Mars u znakovima

horoscope guru

mars u znakovima

Mars je energija, želja nagon. Predstavlja koliko je netko spreman slijediti svoje ciljeve. 

Mars u Ovnu donosi Vam energiju, pozitivno zračite, imate karizmu, atraktivni ste suprotnom spolu. Birate poslove koji su dinamični, u kojima ima kretanja, te kontakata. Međutim često se desi da ono što započnete, ne završite. U ljubavi vrlo lako mijenjate interese i zavađate. Čim postignete svoj cilj, ta osoba za Vas nema važnost.

Sa Marsom u Biku Vi ste osoba koja uživa u putovanja, hrani, piću, masažama. Težite ovozemaljskim čulnim uživanjima, na koja trošite mnogo energije. Ne zanima Vas ništa u ćemu vi nemate interes. Vrlo ste organizirana osoba koja ništa ne prepušta slučaju. Jako ste senzibilni i zabrinuti često za svoje zdravlje.

Mars u Blizancima čini Vas genijalnim, željnim znanja i usavršavanja. Radite više stvari odjednom, ali niste fokusirani na ciljeve. Kreativni ste,ali to je kod Vas prolaznog karaktera. Volite timski rad, jako ste radoznali, ali isto tako i jako brzo gubite interes. Osjećate se vječno mladim. U ljubavi teško ćete naći ozbiljnu vezu jer nemate vremena.

Mars u Raku Vas čini kreativnom, inutivnom osobom. Romantični ste, bitna je obitelj i djeca. Često ste autodesruktivni, plačljivi, željni da nekoga uvijek štitite. Jako brzo se naljutite, imate česte frustracije. Svoju  volju volite nametati u partnerskim odnosima. Niste vjerna osoba, volite izazove u ljubavi, volite da ste nekome privlačni.

Sa Marsom u Lavu Vi ste puni samopouzdanja i energije, ali i jako lako planete. Skloni ste dramatiziranju baš svega da zaokupite nečiju pažnju. Često ste egoistični i arogantni, mada znate biti i srdačni i velikodušni. dinamični ste i imate veliki krug prijatelja.  Strastvena ste osoba i imate veliku potrebu za ljubavnim životom, u seksu znate stvoriti atmosferu.

Mars u Djevici Vas čini marljivom osobom, spremnom da realno gledate na život. Imate energije,a li je štedite, racionalno postupate.  Imate snažnu energiju da znate kontrolirati svoje emocije, da ih ne pokazujete, ako ste odlučili se posvetiti karijeri. Isto tako i u privatnom životu kao da imate prekidač, možete se isključiti i emotivno i seksualno kad vi to želite.

Mars u Vagi Vas čini ljubaznom ,zavodljivom, šarmantnom osobom.  Važan Vam je Vaš imdž, cijenite društvo i tuđa mišljenja. Imate osobine diplomate i sposobnosti timskog rada.  Kod Vas je velika potreba za partnerom i na poslu i u privatnom životu.  Vrlo lako sklapate emotivne veze, ponekad i na više strana odjednom.

Sa Marsom u Škorpionu hrabra ste i odlučna osoba. skloni ste istraživačkim poduhvatima i često agresivni. Posjedujete seksulanu karizmatičnost i posebnu privlačnost za suprotni spol. Jako su Vam naglašeni seksulani nagoni. Ljubomorni ste i strast Vas može odvući na nepromišljene poteze. volite moć i imate potrebu biti autoritet.

Mars u Strijelcu čini Vas neovisnom i slobodnom osobom.  Vrlo ste otvoreni i iskreni, volite avanture i boravak u prirodi. Nekad ste brzopleti i tjerate inat. Stalno ste u pokretu i ispunjeni ste dinamikom. Plahe ste naravi i često sami sebe dovedete u neprilike. skloni ste ekstravaganciji i čudnim pogledima na svijet.

Kad Vam je Mars u Jarcu, vi ste hladnokrvna osoba koja dobro zna da posjeduje snagu vlastite samokontrole. Uporni  ste i izdržljivi baš u svemu.  Ipak ponekad precijenite vlastite sposobnosti. Poštujete autoritet i tradiciju. Imate karizmu vođe i volite da Vas drugi slušaju. Neovisno ste, prkosni i nepopustljivi. Posjedujete veliku seksualnu energiju, ali samo rijetki je mogu iskoristiti

Sa Marsom u Vodenjaku Vi ste distancirana, ali intelektualno dobra osoba koja dobro razmišlja.  Imate vrlo visoke principe i suvremene poglede. Ne volite tradicije i skloni ste mijenjanju istih. Imate izraženu logiiku i samostalnost. U ljubavi volite eksperimentirati, pa često zbog vlastite pohote završite sa krivom osobom.

Sa Marsom u Ribama Vi se ne osjećate dobro. Ne volite borbu i nadmudrivanja. Skloni ste nasrtajima nepredvidljivih ciljeva. U partnerskim odnosima ste nježni i romantični. Činite baš sve da zadovoljite partnera. Suosjećajni ste, pa drugi često to iskoriste za vlastite ciljeve.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)