Mars u kućama

mars u kućama

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.

Mars u prvoj kući ukazuje da ste energična osoba, imate snažnu želju za dokazivanjem, ali i za izazivanjem konflikta. Volite poslovne izazove, volite rukovodeće pozicije.

Mars u drugoj kući čini vas osobom koja sav svoj potencijal koji ima usmjerava za zaradom i stjecanjem bogatstva. Nestrpljivi ste u svojim očekivanjima, pa nekad ishitrenim reakcijama izazovete loše poteze.

Mars u trećoj kući ukazuje da ste energična i žustra osoba u komunikaciji. Imate dinamičan um i potrebu da izrazite svoje stavove, mišljenje, uvjerenja.  Radoznali ste i volite nova iskustva i izazove.

Mars u četvrtoj kući pokazuje vašu težnju za ostvarenjem veće neovisnosti. Volite biti samostalni u svojim postupcima i odlukama,  Teško prihvaćate kompromise u obiteljskim odnosima.

Mars u petoj kući čini vas osobu sa takmičarskim dugom, snažnu privlačnost prema sportu. Volite pobjede i volite sami do njih stići.  Imate jaku moć da svoje znanje prenosite na druge.

Mars u šestoj kući čini vas osobom snažnog potencijala za ostvarenjem poslovnih ciljeva. Volite biti uzor drugima, dajete svoj maksimum.  Volite poslovne izazove, često ulazite u konflikte sa poslovnim suradnicima.

Mars u sedmoj kući ukazuje da ste osoba koja želi i kojoj je važna stabilnost u braku. U poslu i financijama teško postižete zadovoljstvo.  Niste zadovoljni svojim poslovnim uspjehom, često ulazite u sukobe sa nadređenima.

Mars u osmoj kući čini vas osobom koju je teško spriječiti da provodi svoje vlastite namjere. Tvrdoglavi ste i uporni, ali također spremni na rizike. Novac i nasljedstvo kod vas mogu izazvati sukobe sa okolinom.

Mars u devetoj kući čini vas osobom koja uvijek dodatno se usavršava ne bi li postizala što bolje poslovne rezultate. O mnogim stvarima razmišljate na dubljem nivou, spremni ste obraniti svoja stajališta.  Volite putovanja, ali imate i česte neugodnosti na njima.

Mars u desetoj kući ukazuje da ste osoba koja ima vrlo uspješnu i plodnu karijeru. Ambiciozni ste i postižete velike uspjehe na poslovnom i financijskom planu.  Ako nekad neke stvari se ne odvijaju kako očekujete, znate biti i previše uzrujani.

Mars u jedanaestoj kući čini vas osobom spremnom na rad i trud. Najbolje se snalazite u timskom radu. Volite energične i optimistične ljude.  Poslovno ne postižete veće uspjehe, ali ste zadovoljni onim što primate

Mars u dvanaestoj  kući čini vas osobom koja se teško pokreće, uvijek ste u nekim stresnim situacijama, bojite se neuspjeha. Ako se dobro organizirate, sve ove probleme riješavate lakše i postižete uspje, međutim uvijek ste na nekom oprezu.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)