Ljubavni horoskop za 2016. godinu

ljubavni horoskop

Ako nađeš osobu punu smijeha, a u očima se nazire tisuću suza, dobro je čuvaj. Takva osoba je blago, a taj osmjeh je najskuplji jer je u njega uloženo puno truda. Ta osoba neće dozvoliti, da tvoje oči zasuze.

OVAN

Pred vama je bogata ljubavna godina i to prije svega zahvaljujući vašim naporima da srcu date prednost. Već postojeće veze Ovnova ili Ovnica ustabilit će se, a oni koji su još sami imat će mnogo prilika za ostvarenje novih poznanstava i veza. Najpovoljnije i najintenzivnije ljubavno razdoblje je od 4.2. do 7.6. kad ćete ne samo biti izrazito raspoloženi za ljubav, nego ćete i zračiti i s lakoćom privlačiti osobe suprotnog spola. Također su vrlo povoljna razdoblja od 27.8. do 20.9., te opet od 2.12. do 25.12. Posljednja dva mjeseca u godini počinje vrlo burno, pa će svi osobni odnosi dobiti na ozbiljnosti i značaju, a neki bi se u tom periodu mogli odlučiti i na brak.

BIK

Godina koja je pred vama mogla bi biti obilježena moralnim dvojbama ili pravnim peripetijama povezanim s privatnim životom. Također može značiti da ćete biti skloni pretjerivanju ili povremenom dvoličnom ponašanju čak do granice pravog licemjerja ili malograđanštine. S druge strane, okolnosti će vam stvarati uvjete za stabilnost veze, pa ćete vi sami dosljedno provoditi opisano i ustrajavati u svom ne uvijek primjerenom ponašanju. Oni koji su skloni snobizmu, pokazat će to u osobnim odnosima na najgori mogući način. Ipak, veze će vam potrajati, ali bi bilo dobro da nadvladate opisane porive i uvijek na pameti imate jednostavnost i iskrenost. Povoljna ljubavna razdoblja su vam od 7.6. do 5.7., pootom od 21.9. do 13.10. i opet na kraju godine od 26.12.

BLIZANCI

Osim blažih prepreka na koje ste već navikli, nećete imati većih problema u osobnim odnosima tokom ove godine. Štoviše, otvorit će se (i cijelu godinu biti otvorene) perspektive i mogućnosti da legalizirate svoju vezu ili da ustoličite svoj status u istoj. Povoljna ljubavna razdoblja možete očekivati od 1.1. do 3.1., potom od 6.7. do 1.8. kad ćete biti posebno privlačni i zanimljivi suprotnom spolu, te od 14.10. do 8.11. Oni koji su još sami, vjerojatno će imati prilike upoznati i zbližiti se s osobom koja nije iz njihovog podneblja ili bi na nekom putovanju preko granice mogli sličnu osobu sresti. No to ne znači da im vrata ljubavi nisu otvorena i kod kuće.

RAK

Nakon što ste razriješili moralne dvojbe iz prošlosti, vaš osobni život poprimit će mirnije tokove. Veze Rakova ili Račica ustabiliti će se, a ono što će se posebno razvijati i gdje ćete proširivati svoje horizonte, bit će erotska strana veze. Oni koji su još sami, na decentan i smiren način uspijevat će udvarati ili prihvaćati nečija udvaranja, a povremeni naleti agresivnih misli samo će im biti dodatno nadahnuće da svoja poznanstva učine življim. Povoljna ljubavna razdoblja jesu od 4.1. do 3.2., potom od 2.8. do 27.8. kad ćete zbog spoznaja samih sebe  biti posebno šarmantni, te opet od 9.11. do 1.12.

LAV

Cijelu godinu imat ćete velike ljubavne apetite želeći proširiti svoja iskustva na tom polju. No upravo to će i biti problem jer će vam očekivanja biti veća od realnih mogućnosti. Zato ćete povremeno dolaziti u moralna iskušenja, a neki bi mogli imati i pravnih prepreka za ostvarenje veze. Samci će patiti od pregoleme čežnje, no bit će i dobrih razdoblja. To su dani između 4.2. i 7.6., potom vrijeme od 27.8. do 20.9. koje će biti i vaše najintenzivnije ljubavno razdoblje, a vi u njemu u centru pažnje – naročito kao objekt nečijih ljubavnih interesa, te od 2.12. do 25.12.

DJEVICA

Ako ste se i napatili, sad bar znate što želite. Postali ste zreliji i o ljubavi također promišljate razborito. Godina koja je pred vama dat će vam mnogobrojne prilike da s voljenom osobom potpuno ustabilite svakodnevni zajedčki život kroz niz vama dragih navika ili hobija, a posebno u kuhinji. Da sreću čine stvari male, postat ćete potpuno svjesni ne samo vi, nego i vaš partner (partnerica) i upravo ćete i najviše uživati – u malim stvarima. Možda ćete prva tri mjeseca još preispitivati neke svoje unutrašnje dileme, no to će se odvijati duboko u vama, tako da nitko o tome vjerojatno neće ni znati. Vrlo povoljna ljubavna razdoblja za vas su od 7.6. do 5.7., potom od 21.9. do 13.10. kad ćete biti posebno nadahnuti za ljubav, kao i privlačni, te od 26.12 do kraja godine. Posljednja dva mjeseca u godini vi ćete na život početi gledati vedrijim očima i imati sve više vjere u budućnost.

VAGA

Tokom cijele godine imat ćete mnogobrojne pozive za sve vrste zabava, pa će oni koji su još sami stalno dolaziti u prilike da sklapaju nova poznanstva. Društveni život svakako će vam biti bogat. Posebno se to odnosi na mlade Vage, no ni oni stariji neće sjediti kod kuće. Kako su vam odnosi nešto najvažnije u životu, vi ćete velik dio godine i uživati. No bit će i manje blistavih razdoblja. Kod nekih bi se to moglo manifestirati i samo kao stalna, a neispunjena čežnja. No zato postoje i povoljni periodi, a to su ove godine dani između 1.1. i 3.1., potom vrijeme od 6.7. do 1.8., te naročito od 14.10. do 8.11. kad će vas Venera u vašem znaku učiniti jednom od najpoželjnijih osoba. Posljednja dva mjeseca u godini uozbiljit ćete se i na zahtjevniji način gledati na svijet i život oko sebe, pa ćete se tako postaviti i prema voljenoj osobi.

ŠKORPION

Domaći kućni ambijent i obitelj najviše će vam odgovarati tokom ove godine. Mnogi Škorpioni i Škorpionke dobit će priliku da prošire svoje obiteljsko okruženje bilo novim članom obitelji, bilo proširenjem kvadrata u kojem borave. Pa iako ćete biti skloni i pretjerivanju u svojim zahtjevima, fokus vaših interesa kad se radi o privatnosti, bit će u sferi obitelji. Oni koji su još sami, bit će najskloniji pozivanju društva k sebi doma ili organizaciji tuluma na zavidnoj razini, dakako opet kod sebe. Tako nije isključeno da im ravno u kuću uleti netko njima drag, a nov. Povoljni ljubavni periodi za vas su ove godine od 4.1. do 3.2., potom od 1.8. do 16.8., te naročito od 9.11. do 1.12. kad ćete žariti i paliti samo onako kako vi znate.

STRIJELAC

Nakon brojnih izazova i peripetija pred vama je mirnija i stabilnija ljubavna godina. Ako već jeste u vezi, baš odnos s voljenom osobom bit će vam utočište od pritisaka i stresova koji će dolaziti iz drugih područja žviota u prva tri mjeseca. Ovaj peiod i vama će pogodovati i otvoriti vam vrata nečijeg srca, ako ste još sami. Taj povoljan period je od 4.2. do 7.6. kad ćete dosta izlaziti i družiti se s ljudima. Dulji boravak uz društvena događanja nakon sredine 10. mjeseca, pa sve do kraja godine, učinit će vas aktivnim na najbolji mogući način, pa ćete konstruktivnim pristupom održavati već postojeću vezu ili osvajati teren za novu. Povoljni periodi za ljubav su također od 27.8 do 20.9., te posebno dani između 2.12. i 25.12.

JARAC

Kad se o ljubavi radi, pred vama je jedna mirna i stabilna godina. Oni koji već jesu u vezama, iskoristit će ovo vrijeme za učvrščivanje već postojećih odnosa i svog statusa u istim. Oni koji su još sami, na promišljen i pametan način pristupat će osobama suprotnog spola i imat će dovoljno i snage i strpljenja da dočekaju neke rezultate. Period od veljače do početka lipnja učinit će vas možda malo manje raspoloženim za ljubav, pa ne zaboravite unatoč tome, voljenoj osobi priuštiti poneki znak pažnje ili mali dar. Čisto zato da se ne bi osjećala zanemarena. Povoljna ljubavna razdoblja ove godine za vas su dani između 7.6. i 5.7., potom vrijeme od 21.9. do 13.10., te je posebno povoljan biti kraj godine nakon 25.12. Tada ćete zaista blistati i privlačiti sve oko sebe. Također malo dinamičniji seksualni život možete očekivati u posljednja dva mjeseca godine.

VODENJAK

Godina koja je pred vama učinit će vas osobom u čijem je društvu svakome ugodno. Zato će mnogi Vodenjaci i Vodenjačice koji su još sami, naići na srodu dušu, biti vrlo dobro prihvaćeni, a u najgorem slučaju proširit će svoj krug prijatelja. Oni koji već jesu u vezama, postat će onaj dio para koji će uvijek optimistično voditi naprijed i opet će vjerovati da se sve može i da je pred njima blistava budućnost. Vrlo povoljni periodi za ljubav za njih su od 1.1. do 3.1., potom od 6.7. do 1.8., te opet od 14.10. do 8.11. Posljednja dva mjeseca u godini bit će izloženi dvama različitim utjecajima: jedan je stabilizirajući, a drugi provocirajući. Zato će u tom vremenu vješto balansirati između okolnosti koje će im dopuštati da svoju vezu učvrste, i onih kroz koje će prolaziti trzavice s voljenom osobom. No njihova vjera i optimizam tokom cijele godine davat će im sasvim dovoljno snage da nadvladaju i spomenute prolazne izazove.

RIBE

Već dulje vrijeme preispitujete svoje osobne odnose, a tako ćete nastaviti i dalje. Naročito u prva tri mjeseca godine. Možda vam nedostaje veselja i vedrine u privatnom životu, ili je situacija objektivno dobra, ali je samo vi takvom doživljavate (malo ste depresivni). No dugoročno gledajući, ova vaša unutrašnja previranja učinit će da vrlo jasno znate što želite, kao i da zrelo postupate kad se o ljubavi radi. Bit ćete ili vrlo zahtjevni, ili ćete pristajati na sve vrste kompromisa. Ipak, bit će i vrlo povoljnih razdoblja, a to je vrijeme od 4.1. do 3.2. kad će vaš šarm vas učiniti jednom od najprivlačnijih osoba i ublažiti sve ograničavajuće utjecaje za ljubav, potom od 2.8. do 26.8., te opet od 9.11. do 1.12. Tek nakon tog datuma vi ćete biti potpuno svjesni koliko ste sazreli i na pametan način gradit ćete svoje osobne odnose, a uz to će vam se potpuno vratiti vjera u ljubav.