Lilit u znakovima

horoscope guru

lilit u znakovima

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu.

Sa Lilitom u Ovnu vi ste strastvena i vatrena osoba. Seks je jako bitan. Uvijek željni avanture, spremni na sve. Seks je za vas igra bez granica, divlji ste, grubi, poze vam nisu bitne, uživate u svemu. Često ste osoba sklona prevarama.

 Sa Lilitom u Biku vi ste osoba sklona uživanju, pa tako u seksu znate maksimalno uživati. Uzbuđujete se sporo i polako, volite duge predigre. Kada  se pokrene vaša uspavana strast partner ostaje bez daha. Skloni ste plačanju seksualnih usluga.

 Sa Lilitom u Blizancima vi ste maštovita osoba. Imate razvijenu erotsku maštu, ljubitelji ste pornografije. Obožavate seksualne igrice i koristite seksualne rekvizite. Za vas ne postoji ništa što nije dozvoljeno.

Sa Lilitom u Raku ste osoba koja ispoljava svoje seksualne fantazije i svoju maštu. Seks vam je glavna preokupacija u životu. Čak i nije bitno da ste zadovoljeni, činite sve da zadovoljite partnera, makar vama to i ne odgovara. volite i skloni ste čestom mijenjanju partnera.

Sa Lilitom u Lavu vi ste željni divljenja, da drugi vam se dive, vaš ponos u tome nema granica. Skloni ste skandalima i problemima. Trudite se da ste uvijek u centru pažnje suprotnom spolu. Volite žestoki seks i važno vam je potpuno povjerenje partnera u seksualnom činu.

Sa Lilitom u Djevici vi ste i dalje skloni analizi seksa i ljubavi. Teško se upuštate u seksualne odnose jer plašite se zaraze i bolesti. Uzbuđuju vas ljubavni i sekesualni odnosi na poslu,pa često ako se i upustite u odnose oni budu i sa kolegama.

Sa Lilitom u Vagi vi ste skloni pretjeranom mijenjanju partnera. Izbirljivi ste i skloni ste perverzijama i svim vrstama eksperimentiranja u seksu. Skloni ste preljubu.

 Sa Lilitom u Škorpionu vi ste veliki ljubitelj seksa, rano stupate  u seksualne odnose. Zračite erotikom i strašću. Privlači vas sve opasno, skloni ste koristiti magijske radnje u želji da osvajate. Spadate u izrazito nemoralne osobe.

 Sa Lilitom u Strijelcu vi ste osoba koja je odličan poznavalac ljubavnih igara, znate uživati u seksu. volite avanture, volite mijenjati partnere, često se nađete i u grupnom seksu.

 Sa Lilitom u Jarcu vi često birate mlađe ili starije osobe od vas. volite osobe sa iskustvom a u seksu ste poznati maratonac. Vaš seksulani život nikad nije zapušten. Uživate u dugim seksualnim odnosima i imate jako strast da zadovoljavate i partnera.

 Sa Lilitom u Vodenjaku vi ste osoba koja teži seksualnom i emotivnom užitku. Niste skloni vezati se za jednu osobu, brzo i lako izlazite iz veza i iz brakova. volite flertove i neobavezan seks.

Sa Lilitom u Ribama vi ste skloni maštanju, erotični ste suprotnom spolu. Ljubavna igra za vas je uvijek puna i romantike. Lako se prilagođavate svakom partneru, ali vaše fantazije moraju biti ispunjene inače ostavljate i krećete dalje.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)