Lilit u kućama

horoscope guru

lilit u kućama

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja.

Lilit u prvoj kući ukazuje da ste u djetinjstvu imali osjećaj uskraćenosti. Imate sklonost prema estetici, više ste orijentirani na karijeru nego brak ili vezu. U seksu ste dobar partner, znate se fokusirati.

Lilit u drugoj kući pokazuje da kod vas još od djetinjstva postoji snažna emotivna potreba. Materijalno ste zbrinuti,ali emotivno ste uvijek u strahu i nesigurni. Kad shvatite da materijalne vrijednosti ne donose vam sreću koliko emotivne, tada ćete doživjeti svoj preporod u životu.

Lilit u trećoj kući čini vas osobom jasnog britkog uma.  Imate odličnu komunikaciju i poslovnu i privatnu.  Vaš ego je ono što dominira vama i vašim emocijama. U kasnijim godinama imate probleme u govoru. Seks vam je važan,ali rijetko to pokazujete.

Lilit u četvrtoj kući pokazuje da ste vezani za svoju obitelj još od djetinjstva. Vrlo dobro kasnije u životu suočavate se sa strahovima.  Ponekad ste skloni laganu samo zato da izbjegnete rasprave. Seksualnost vam je bitna,ali često mijenjate partnere.

Lilit u petoj kući čini vas osobom koja je puna entuzijazma. Borite se za svoje ciljeve, ali oprezni ste u tome. Nije vam važno mišljenje okoline ili obitelji. Živite u svom svijetu mašte, seksualnost je dio te mašte. Maštate o tome što ste propustili zbog straha od odbijanja.

Lilit u šestoj kući pokazuje da ste nesigurni i bez samopouzdanja. Često se zatvarate u sebe i pokušavate sami riješavati probleme. U sukobu ste sa svojim bližnjima jer ne volite objašnjavati vlastite postupke. Seksualnost je vaša mračna strana. Često ste zaokupljeni osobama spornog morala.

Lilit u sedmoj kući čini vas osobom koja nema povjerenje zbog  situacija vašega djetinjstva ili mladosti. Ljubomorni ste u partnerskim odnosima i često budete ostavljeni. Seksulanost kod vas dolazi do izražaja kada imate potpuno povjerenje u partnera.

Lilit u osmoj kući govori o vama da ste osoba koja voli dominirati. Vaši partnerski odnosi bilo ljubavni ili poslovni, uvijek moraju biti uspješni. Vaš ego je ono što vlada sa vama. Morate biti najpopularniji. U seksu niste od akcije, ali nećete odbiti avanture za jednu noć, pa čak i kad imate skladan brak.

Lilit u devetoj kući pokazuje da se ljutite ako vam se nameću pravila. Živite po vlastitoj intuiciji koja vrlo često odvede vas na loše staze naročito poslovne. Brak nije ono što vas smiruje, tek u braku postajete slobodnija osoba koja je sklona čestim prevarama.

Lilit u desetoj kući čini vas osobom kojoj je karijera na prvom mjestu. spremni ste na sve da postignete svoj uspjeh, pa i na to da varate. Često se sukobljavate sa nadređenima. Seksualni život spoznajete tek u kasnijim godinama, ali on nosi i mračnu stranu vaše seksualnosti.

Lilit u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja cijeni prijateljstva i međuljudske odnose. U životu se borite samo na pravedan način za svoje ciljeve. to vas često razočarava. Obitelj i brak su vam važni, naročito ako partner posjedjuje dozu dominantnosti koju vi očekujete u seksualnom odnosu.

Lilit u dvanaestoj kući pokazuje da ste cijenjeni od svoje obitelji i prijatelja. Težite pravdi, imate dobru moć komunikacije. Međutim, tvrdoglavi ste u poslovnom dijelu i tu često stvarate nesnosne odnose. Seksualnost je za vas romantika i vjernost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)