Lav

horoscope guru

23.07.-23.08.

Pozitivan,muški

Element:Vatra

Kvaliteta:Stalan

Ključna riječ:Ja hoću

Karakteristike:Lav posjeduje kraljevstvo,malo ili veliko i u njemu suvereno vlada.Voli živjeti u velikom stilu i na visokoj nozi.Voli slobodu i neovisnost.Energičan je ,intezivan,nepokolebljiv i spontan.Želi se potvrditi u svakoj akciji.Pretjeruje i sve što radi ,radi u velikom stilu.Smatra da za njega ništa nije dovoljno dobro.Ponos je njegova Ahilova peta.Ego mu zahtjeva obožavanje.Spreman je na sve jer ne zna gubiti.Rođeni je vođa.

Dobre strane-velikodušnost,entuzijazam,kreativnost,otvorenost,odanost,ekspanzivnost.

Loše strane-pompoznost,dogmatičnost,netolerantnost,

Cilj-uspjeh

Lav i ljubav:Lav je jedan od najpoželjnijih znakova Zodijaka.Strastven je i ponosan ljubavnik. Narcisoidan je i traži da mu se partner divi.Treba mu publika i divljenje.Jednom osvojen,Lav je vjeran i odan partner,naravno ako je druga strana dorasla njegovim visokim zahtjevima.

Lav i prehrana:Hrana koja sadrži magnezij-fosfat preporuća se Lavu.To su :raž,smokva,limun,jabuka,plodovi mora,žumanjak.Lavuse također preporuča hrana bogata željezom.

Lav i posao:Lav zna voditi,organizirati poslove,odlučivati i naređivati.Bez rada je nesretan.Teži rukovodećem položaju.Rijetko ga se može zaustaviti u njegovom uspono prema cilju. Leže mu poslovi: rukovođenja,planiranja,nadgledanja,pravo,gluma,zabavljaštvo.

Lav i zdravlje:Lavove slabe točke su:srce,krvne žile,kičma,mišići na leđima i zglobovi.Neprijatelj Lavova zdravlja je pretjerano trošenje energije i naporan ritam života kao i pretjerivanje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)