KOMBINACIJE LJUBAVNIH PAROVA (4 od 4)

horoscope guru

VAGAJARAC

Tankoćutna Vaga neće lako podnositi grubost Jarca. U početku se doduše može osjećati zaštienom pod sigurnim plaštom Jarčevog utjecaja, no vrlo brzo njena se društvenost počinje gušiti kroz uhodane obrasce koje Jarac postavlja. S druge strane, jednom određenom Jarcu koji obično zna što želi, teško pada Vagina neodlučnost i potreba da sve uravnoteži, što može potrajati, a da se i ne konkretizira. Bolje se nadopunjavaju u poslu.

VAGA – VODENJAK

Oboje vole društvo, pa lako i brzo uspostavljaju kontakt. Bez problema jedno slijedi drugo jer imaju slične ideje i temperament. Podrška također neće izostati, pa čak i kad se radi o nekim ludorijama. Vaga će Vodenjaku držati leđa jer joj je druga strana važnija od nje same, dok će Vodenjak od kreativne Vage dobivati inspiraciju za svoje eksperimente. Brzi su kako na riječima, tako i na djelima.

VAGA – RIBE

Ova je veza dobra za razvoj pijanstva. Oboje nisu skloni konkretizaciji nego esetici ili maštanju, pa lako jedno drugo gurnu u stranoputicu iluzija i zabluda. Samo ako su im Saturni ili Marsovi međusobno dobro položeni, moguće je ostvariti uspješnu vezu u realnosti. Sve ostalo vrlo brzo postaje (i ostaje) samo puka tlapnja. Dobro je na primjer za virtualnu ljubav, a nerijetko je samo platonska ljubav.

ŠKORPION – ŠKORPION

Tko jači, taj kači. Ovdje je sve moguće. S obzirom da su oboje dosljedni u svojim principima, mogli bi se dogovoriti i dogovora držati. Najčešće tako ova veza i opstaje. U dogovoru treba biti jasno tko dominira, kad dominira, u čemu dominira, a kao prvo na listi prioriteta bit će seks i novac. Ako dogovora nema, onda je to obično dugotrajni rat u kom se ne biraju sredstva, a motivi idu od ljubomore pa sve do čiste ratničke zabave.

ŠKORPION – STRIJELAC

Simpatija postoji na prvi pogled, ali Škorpion teži učvršćenju odnosa, što Strijelac vrlo brzo prepoznaje kao sputavanje. Stoga je ova veza na dulje staze problematična. Škorpion će intuitivno dokučiti prirodu Strijelca i shvatiti njihove međusobne razlike, pa će se pokušati prilagoditi, i to najviše jer im je seks obično dobar. No za cjelovitiju vezu potrebno je još dosta usporednih dobrih aspekata. Ako ih ima, onda može.

ŠKORPION – JARAC

Kad se sretnu, prepoznaju se po unutrašnjoj čvrstoći i snazi koja izvire iz njih. Oboje su ozbiljni i ono što zamisle obično i provedu u djelo. Odlično surađuju i nadopunjuju se u zajedničkim ciljevima, ali su i jaka podrška jedno drugome na individualnom planu. Zajedno se drže i u borbama i nedaćama koje im dolaze na njihovom putu. Svoj odnos grade dugo i strpljivo, a ne nedostaje im ni strasti. Mogu ostati vječno zajedno.

ŠKORPION – VODENJAK

Ponekad se ova veza razvije kao iznimno ekscentrična. Jednim vlada Mars, a drugim Uran, pa njihov spoj može biti poput groma. Nedostaje im osjećaj za zlatnu sredinu i nerijetko idu iz krajnosti u krajnost. U tome su jaki – Vodenjak voli eksperimentirati, a Škorpionu ne treba mnogo da plane kad se isprovocira. Ovo nije mirna veza, a ako su vladajući planeti u dobrim aspektima, može potrajati kao dinamična.

ŠKORPION – RIBE

Jednoj nesigurnoj Ribi imponirat će sigurnost Škorpiona i ona će se uz njega osjećati zaštićeno. Istovremeno će ona Škorpionu pružati toliko potrebnu nježnost kojom će njegov život biti bogatiji i oplemenjen mirnijim tonovima nakon borbi koje vodi. Često se nađu i kroz intuitivna djelovanja ili se prepoznaju čitajući između redova. Ponekad su im riječi sasvim suvišne jer im je jedan pogled dovoljan da sve bude jasno.

STRIJELAC – STRIJELAC

Većini je jasno da je ovo dvoje vječnih putnika. Ukoliko imaju uvjete da ostvare takav stil života ili da se barem nađu u dosta kretanja, veza će se razvijati dobro. Problemi mogu nastati ako se ne mogu dogovoriti kamo će, pa jedan vuče na jednu, a drugi na drugu stranu. Nerijetko su to i veze na daljinu koje začudo sasvim dobro funkcioniraju i opstaju. Toleriraju jedno drugo, pa si dopuštaju i periode odvojenosti.

STRIJELAC – JARAC

U početku sve može izgledati kao bajka. Reumatičnom Jarcu godit će Strijelčeva toplina, a njegovu otvorenost rado će prihvaćati kao pomoć u uspostavljanju kontakata. Strijelcu pak imponira Jarčeva ozbiljnost i ugled. No sve to može samo dok se Strijelac ne razmaše i ne pokaže svoju pravu prirodu koja se zove sloboda. Onda obično nastaju problemi jer Jarac ima svoja pravila u kojim nema toliko prostora za Strijelčev pojam slobode.

STRIJELAC – VODENJAK

Ovo je par slobodnjaka koji su spremni podržati svaku naprednu ideju. Uvijek ćete ih naći u neformalnim udrugama ili u demonstracijama kojim treba podržati neku humanu ideju. Od silne angažiranosti ponekad zanemare svoju vezu. Ipak, slažu se. Da bi uspostavili čvršći kontakt dobro je da se povežu još preko nečega. Ako su to obitelj i djeca, u redu je. Nerijetko su preslobodni kao roditelji i svojoj djeci dopuštaju svašta.

STRIJELAC – RIBE

Oboje su skloni nadilaženju granica, ali na različite načine. Riba to radi iznutra i diskretno, a Strijelac otvoreno i nema stida od javnosti. Zato se ove veze obično razvijaju na intelektualnoj razini, no kad nešto od toga treba primjeniti u praksi, mogu nastati problemi. Riba je za intimistički stil, a Strijelcu ne bi smetale ni pozornice. Stoga se ponekad nadmudruju, a potom raziđu kao prijatelji.

JARAC – JARAC

Ovakav spoj može proći, a i potrajati godinama. Ipak, kad se pogledaju zajedno kao par, ne može se oteti dojmu da im nešto nedostaje. To je ona kemija različitosti, te još više toplina kojom zrače zaljubljeni parovi. Previše je tu organiziranosti, određnosti, sheme. Ukoliko imaju dobro postavljene i međusobno aspektirane planete koje daruju više otkačenosti i mašte, onda su kompletan par koji ima sve. Inače sve izgleda kao posao.

JARAC – VODENJAK

Oboje su bistri, ali svatko na svoj način. Jarac je pametan na način mudraca, a Vodenjak na način genija koji spoznaje u trenutku. Važno je da su iskreni jedno prema drugome, kako ne bi bilo spoznajnih iznenađenja, jer kad tad jedno će otkriti drugo na dubljoj razini. Ponekad Jarcu smetaju Vodenjačke ludosti, a ponekad mu baš odgovaraju kao način da razbiju njegovu krutost. Opet, Jarac može ukrotiti Vodenjaka. Sve ovisi o njima.

JARAC – RIBE

I ovdje će Riba naći sigurno utočište od vanjskih nedaća koje je plaše. Rado će se vezati uz Jarca. Jarac će pak uživati u Ribljim pričama i idejma, jer će mu one obogatiti sivu svakodnevnicu. Ipak, Riba u ovoj vezi mora biti poštena i iskrena, jer ako upadne u iskušenje laži, a Jarac to otkrije, šteta može biti nepovratna. Uz taj uvjet ovo dvoje uvijek će se dobro nadopunjavati i surađivati.

VODENJAK – VODENJAK

Ovo dvoje izgledaju kao da su upravo stigli s neke druge planete i to iz druge galaksije. Jedno drugo potpuno podržavaju u svakoj vrsti ekscentričnosti i eksperimenta, a rezultat je iznenađenje za svakog tko ih sretne. Njihova veza je neobična i ima svoja pravila različita od svih drugih. Oni se vole na svoj način koji je ponekad nedokučiv drugima. Ponekad se dogodi da jedno poželi opet nešto novo, te ode svojim putem.

VODENJAK – RIBE

Lako se nađu preko alternativnih bavljenja i vežu se intutivno. Moguće je razviti dublji odnos na duhovnoj razini, ali sve ostalo nerijetko ostaje neopipljivo ili neorganizirano na konkretnoj razini življenja. Odlično je za platonsku ljubav, za duhovne veze, ali sasvim su nepraktični u svakodnevnom životu. Jedino ako se radi o vrlo zrelim ličnostima koje su dosta toga prošle, onda će znati svoj odnos graditi i u materjalnom svijetu.

RIBE – RIBE

Ovo dvoje romantičara lako se prepoznaju i vežu kao u nekim starim filmovima. Obično u zbližavanju sudjeluje i nešto pića, no to im je samo sredstvo za skupljanje hrabrosti. Ako su iskreni jedno prema drugom, mogu opstati na dulje staze. Potrebno je samo malo više truda oko realnih zahtjeva života. U suprotnom, lako upadaju u zablude, a u svakodnevnom životu tada nastaje kaos.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)