Koji su sretni dani u listopadu / oktobru – nikako nemojte propustiti šansu za uspjehom!

horoscope guru


Listopad/oktobar je mjesec kada nas prema navodima astrologa očekuju razna planetarna događanja na nebu koja će utjecati na našu sudbinu. Neki aspekti donose sreću i napredak, dok su neki izazovni i testiraju nas. Donosimo vas astro pregled najsretnijih dana u listopadu/oktobru – dobro ih iskoristite za ono što vam je potrebno!

2. listopad/oktobar – Merkur izlazi iz retrogradne faze i kreće direktno
Konačno je došao kraj svim teškoćama izazvanim dugim periodom retrogradnog kretanja Merkura.
Suočili smo se s pogrešnim informacijama, kvarovima, greškama, ali od 2. listopada/oktobra ovakav utjecaj počinje polako blijediti.
Istina je da ćemo još uvijek biti pod utjecajem postretrogradne sjene, ali komunikacija će već biti znatno bolja.
Ovo je najbolji dan u mjesecu za postavljanje ciljeva za budućnost i poduzimanje prvih koraka ka njihovom ostvarenju.

8. listopad/oktobar – Pluton izlazi iz retrogradnog stanja 

Od ovog dana imat ćemo priliku da proširimo svoje osobne mogućnosti, obraćajući pažnju na to kako motiviramo sebe, kako otkrivamo što trebamo učiniti za ostvarenje onoga čemu težimo.
Vrijeme je da osvijestite što je ono što vas sprječava u rastu i napredovanju.
Kada se suočite licem u lice sa svojim strahovima i kompleksima i odlučite da se promijenite, shvatit ćete da imate mnogo više moći za ovu transformaciju nego što ste mislili.

17. listopad/oktobar – Posljednja četvrt Mjeseca u Raku, Sunca u Vagi u trigonu s Marsom u Blizancima

Šesto čulo nas i dalje podržava u razumijevanju kako vlastitih misli i osjećaja, tako i osjećaja voljenih pa je vrijedno iskoristiti ovo vrijeme za harmonizaciju odnosa i rješavanje dugogodišnjih sukoba.
Vješto se snalazite sa sugovornikom i znate kako da predstavite svoje gledište bez straha od mišljenja drugih.
Položaj Sunca u odnosu na Mars ukazuje da je ovaj dan idealan za sve nove početke i odlučne korake u svim područjima života.

21. listopad/oktobar – Mjesec u Djevici u trigonu s Uranom u Biku

Ovaj aspekt nam pomaže da se osjećamo ugodno u svojoj koži, da budemo baš onakvi kakvi jesmo.
Njegujemo svoju različitost i autentičnost usprkos mišljenju okruženja koje se ne poklapa s našim.
Ovog dana nećemo imati problema sa sklapanjem novih prijatelja, partnera i istomišljenika, jer će samopouzdanje zadovoljiti i nas i one oko nas.
Mnogi će biti u iskušenju da urade nešto impulzivno, da riskiraju, ali umjesto pada, postoje velike šanse za uspjeh.
Izvor: sensa.mondo

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)