Kave povlastice nas čekaju za vrijeme vladavine retrogradnog Jupitera do 01.01.2025.

horoscope guru


Jupiterov tranzit kroz znak Bika donosi ekspanziju i sreću u materijalnim stvarima kao što su novac, imovina, financijska stabilnost i blagostanje. Poziva nas da prigrlimo svijest obilja. S Jupiterom u Biku shvaćamo značaj materijalnog, te dobivamo priliku postati financijski samodostatni. Isto tako Bikom vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, koja postaje Jupiterov dispozitor, pa će tako na Jupitera prenijeti neke svoje osobine – harmoniju u odnosima, senzualnost, materijalnu udobnost i hedonizam.

Prilikom tranzita Jupitera kroz znak Bika povezat ćemo se s našim samopouzdanjem i sa sviješću samodostatnosti – sve što nam je potrebno nalazi se oko nas i ništa ne može ugroziti naš opstanak. Ovaj dio je vrlo bitan jer je fizička i materijalna sigurnost temelj daljnjeg osobnog razvoja.

Ali pošto je Jupiter promijenio svoj smjer i krenuo retrogradno postavlja se pitanje kako će se to odraziti na sve te blagodati. U fizičkom realnom svijetu, ovo nije vrijeme kada će se događati takav prosperitet, jer sad stvari iz vanjskog kreću prema unutarnjem.

Što znači da moramo unutar sebe pronaći bogatstvo, obilje, sreću, udobnost, hedonizam, da bi se ono što pronađemo i osvijestimo unutar sebe, moglo ostvariti u fizičkom svijetu kada Jupiter opet postane direktan, točno na Novu godinu. Neka nam 2025. krene u blagostanju! Kako bi stvari funkcionirale, prvo moramo usvojiti pozitivan stav i obrasce, a tek se onda dešava manifestacija u realnom svijetu.

Problem je što se većina obrazaca i programiranja odvija na nesvjesnom nivou. Naravno da će svatko reći – ja želim bogatstvo, obilje, materijalnu sigurnost i sl. Ali ako toga nemate u životu, onda očito postoje neke stvari koje vas sprečavaju u tome.

Ako radite posao da preživite – a koji ne volite, ako radite ono što volite – ali krpate kraj s krajem i nemate dovoljno; onda nešto postoji što vas koči. Jer, zašto neki imaju, a neki ne? Naravno da ono što smatramo dostatnim je kod svakog različito. Nekoga će zadovoljiti luksuz, a nekoga samo udoban život, ali ako vas muče financije i obilje, očito je da nešto unutar vas nije dobro posloženo.

Ako vam tijekom boravka Jupitera u znaku Bika financije i dalje predstavljaju problem, znači da nešto nije u redu s vašim svjesnim i nesvjesnim uvjerenjima i programima vezanim uz novac i materijalno blagostanje. Retrogradni Jupiter je idealno vrijeme da promijenite takva negativna uvjerenja.

Stoga u ovom periodu retrogradnosti Jupitera, preispitajte koje su vaše vrijednosti i stavovi u odnosu na novac i obilje. Je li stalno pričate kako novac nije bitan ili ste možda s druge strane previše pohlepni? – što dovodi opet do tenzije i stresa, jer ga nikad nije dosta. Ujedno je i pohlepa strah od neimaštine.

Dakle, cilj je prvo preispitati i promijeniti svoja negativna uvjerenja, stavove i ponašanje vezano uz bogatstvo i obilje, a zatim pronaći i prigrliti ove vrijednosti unutar sebe. U tome uveliko pomaže magija bogatstva i obilja i štovanje boga Jupitera, naročito u četvrtak koji je njegov dan.

Inače, u Varaždinskim Toplicama postoji Jupiterov hram s ljekovitom vodom ispred, pa ako vas put nanese zamolite ga za obilje i sretne prilike i odnesite mu neki poklon. Jer ne možemo imati, ako ne dajemo, a pošto je Jupiter najdarežljiviji bog sigurno će nas bogato nagraditi.

Izvor: atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)