Otkrijte sve tajne – Karakteristike Vašega muškarca

horoscope guru

 

Rak   od djetinjstva sanjari o braku i ženi svog života, Djevica uvijek sretan i zadovoljan i bez bračnog život…

OVAN – njegova životna filozofija je sloboda! Avanture su ono što njega čini sretnim i zadovoljnjim on voli, ali nestaje. Želi ženu, uvijek je u potrazi za srećom,ali i novim mjestima i naravno novim ženama. Sebičan je,pravi Don Huan, ali to uvijek i priznaje. Ponekad je i vuk samotnjak. Muškarci ovnovi uvijek naglašavaju kako sa njima nije lako živjeti. Mars u njegovom znaku naglašava veliki seksualni nagon,ali i nesigurnost vezanja uz samo jednu ženu. Njemu je potrebna žena koja će ga znati obožavati ali i znati se suprotstaviti i koja će znati mu pomoći da se emotivno razvije. Žene koje bi voljele muškarca ovna trebaju jako dobro znati kako da ga uvjere da su  mudre,uzbudljive,drugačije.Kad to uspijete,tada ga ostavite na distanci,pustite ga da čezne za Vama i tada je samo Vaš.

BIK – on ulazi u brak odmah, kod njega nije upitno da li će se  oženiti,već s kim će se oženiti. Kad shvati da je žena idealna za njega apsolutno će se za nju vezati. Zbog velikih poslovnih ambicija spreman je nekad brak staviti na čekanje ,ali to neće utjecati na njegove emocije prema toj ženi jer misao o ženi, supruzi da je ovisna o njegovim postignućima stvara u njemu još dublje emocije,posesivan je.Njemu je potrebna žena koja zna čekati,a istodobno koja ga zna zabaviti. Vrlo je emotivan i voli biti mažen i pažen. Voli lijepe,zavodljive žene sa stilom jer veliki je estetičar.Žena koja osvoji muškarca bika mora biti vrlo spretna u kuhinji jer on je veliki gurman.Ako ga osovjite,znajte da Vam neće odoljeti i nikako ostaviti.

BLIZANCI – za njega je brak poprilično opterećenje i dosada jer on nikako ne želi da završi u kavezu. Druželjubiv je sa ženama,a svoje avanture smatra jako dobrom opcijom,ali i šansom za dokazivanje svoje ličnosti.Sklon je flertu,ali je jako dobar ljubavnik. Često se ne može odlučiti  između dvije žene i sumnja u svoju potrebu da se oženi. Ako želite muškarca blizanca budite živahna,ali i na oprezu. Nikad mu ne pokazujte koliko Vas je očarao. Voli nedorečenost i tajne to ga tjera na još veću strast. Vrlo je radoznao. Za njega je ključna riječ,mašta. Ako ipak želite njega za muža uvjerite ga da ste maštovita,da možete igrati razne uloge,biti sve ono što on poželi.

RAK – on od djetinjstva sanjari o braku i ženi svog života. Čezne za ženom koja će razumjeti njegove emotivne potrebe,nježna i osjećajna. Ranjiv je i strah ga je same pomisli da bude ostavljen. Potrebna mu je utjeha i emocijalna sigurnost. Veliki je romantičar u ljubavi. Kad se zaljube jako su zavodljivi, duhoviti i naravno pažljivi do kraja. Njima nije pametno spominjati prošle veze jer to ih naglo ohladi. Ne žele znati da je prije njih postojao netko važan u životu žene koju zavole. Da bi jednog raka žena odvela pred oltar slobodno može preuzeti inicijativu,on će se prepustiti bez susprezanja. Ukoliko se zaljubi u Vas,njemu ne treba dugo da kaže sudbonosno „da“.

LAV – pitanje je kako jednog „kralja“ odvesti pred oltar. Nikad mu ne recite otvoreno jer on je taj koji osvaja,pravi muškarac. Uvijek budite njime zadivljeni njemu je potrebno da bude u centru pažnje. Laskanje mu godi,ali on to i zaslužuje. Lavom vlada Sunce,pa on zrači toplinom i pozitivnom energijom čak i kad se ljuti. Svoj ponos i samopouzdanje pokazuje uz vrlo malo napora,poletan je. Pomalo je ohol i samouvjeren,pa nije čudno što se žene lijepe za njega. Treba ga voljeti! Za njega nema ništa ljepše od osjećaja da je voljen. Uvjerite ga da je savršen muškarac,odgovoran,pohvalite sve njegove kvalitete i tada mu možete dati srce.

DJEVICA – uvijek sretan i zadovoljan i bez bračnog života. Usamljenik je još od djetinjstva orjentiran samo na red,rad i disciplinu. Ako Vam išta znači činjenica je da najviše samaca ima u znaku djevice. Ako baš hoćete muškarca djevicu morate biti vrlo inteligentni,racionalni,poslovno uspješni,emotivni,diskretni,ali i morate biti spremni na izdržljivost da Vas svojim pokušajima ne otjera od sebe. Muškarac djevica zna biti jako neugodan. Da bi njega doveli pred osltar morate napraviti prvi korak jer uz sve ovo oni su još i sramežljivi. Ako ga uvjerite da Vam može vjerovati  da ćete baš sve učiniti za njega,tada on može biti Vaš.

VAGA – voli zavoditi,voli flert to je njegova prava priroda. U tome se jako dobro snalazi,zna sva pravila i sve finese. Igra pošteno i isto očekuje od druge strane,predaje se isntinski i sa uživanjem. Da bi mu bili dostojan partner trebate biti šarmantni,suptilni i kulturni. Ne podnosi vulgarnost i grubost. Žena koja bi za njega bila ona prava jednom riječju mora biti „dama“. Veliki je đentlmen sa velikim manirima. Lako pada na romantiku i slatkoriječivost. Što se braka tiče tu postoje dvije vrste muškaraca ovoga znaka. Prvi se oženi vrlo rano i dobro se uklopi u bračni život,ali je sklon flertu van braka. Drugi pokazuje veliki strah od braka, jer zna što je tuga i ranjiv je uvijek čeka onu pravu ženu za sebe. Da biste muškarca vagu osvojili budite šarmantni,nježni, uvijek dotjerani i pomalo neuhvatljivi.

ŠKORPION – majstor ljubavnih strategija ali i opasan.Njegova karizma je velika i teško mu se oduprijeti čak i kad se ponaša grubo i drsko, što je česti slučaj. Ali on nije laki plijen,naravno što se tiče njegovog srca. Trebate biti jaki,nedohvatljivi,tajanstveni,drugačiji da bi osvojili njegovo srce. On zna da je težak za zajednički život,ali ne namjerava se mijenjati već ga prihvaćate takvog kakav je ili neprihvaćate. Spreman je za brak zbog jakih emocija i potrebe za sigurnošću. Prije braka sklon je avanturama i ljubavnim vezama najviše zbog naglašenog seksualnog nagona,ali sretnim ga čini trenutak kad nađe ženu sa jakim duhom koja je u stanju prodrijeti u njegovu dušu jer ipak iza sve te fasade,on ima dobro srce.

STRIJELAC – direktan,duhovit,hrabar,otvoren. Toliko je uvjerljiv u ljubavnom udvaranju da nikad ne znate da li se šali ili je ozbiljan u svojim namjerama. Obasipat će Vas darovima ali i svojim najvećim darom,iskrenošću i poštenjem. Činit će sve što žena od njega zahtijeva,ali isto tako lomit će se između toga i osobne slobode. Teško ga je vezati bez obzira na to koliko je zaljubljen. Najlakše ćete ga osovjiti ako mu dokažete da možete živjeti bez njega. Njemu je potrebna inteligentna žena koja ima interese za filozofiju. On će uvijek čuvati svoju slobodu ,a obiteljski život za njega je izazov.

JARAC – naizgled hladan i nedostupan. On svoje srce ne poklanja sve dok se ne uvjeri da je taj netko toga dostojan, dok nije siguran da je to ona prava osoba. Njemu je potrebna žena koja će u njegov život unijeti vedrinu i pomaknuti zidove hladnoće koje je stvorio oko sebe i doprijeti do njegovog zlatnog srca.

Da bi ga osovojili budite umiljati,nježni i on će Vas poželjeti za cijeli život. Kad jednom zavoli odan je,a svaki idući dan uz tog muškarca je nešto novo i drugačije.Kod njih ljubav dobiva na veličini sa vremenom. Da bi ga osvojili jednostavno je,budite ona prava!

VODENJAK – s njima treba opreznost i oni najiskusniji u njima se lako prevare. Nedostatak distance i njihova otovrenost često znaju biti krivi signal. On je mujškarac koji jako dobro zna sam sebe kontrolirati i nerado se veže. Kad se zainteresira za neku ženu tada svu svoju snagu i pažnju usmjeri prema njoj.On je veliki idealista,intelektualno nadaren i traži takvu drugu polovicu za sebe. Ako ga želite osvojiti nikad mu se ne otvarajte u potpunosti,polako ga zavodite. Njega uzbuđuje što Vas sam otkriva. Budite drugačiji,ali i dovoljno snažni da mu se suprotstavite kad to zatreba.

RIBE – imaju veliki intuiciju i dar da otkrivaju tuđe emocije i misli. Kod njih je bitno da ih znate čitati između redova,jer s njima nije ništa onako kako izgleda. Neuhvatljivi su,ali padaju na pažnju i ljubav. Žele bezuvjetnu ljubav i senzualnu ženu uz sebe. Nije ih lako dovesti pred oltar. Za njih su ljubav skidanje zvijezda sa neba i puno romantike. Kad se zaljubi u ženu i kad misli da je to ona prava,teško ćete ga se riješiti,bezuvjetno voli. Zna biti vrlo pažljiv ako je našao onu pravu. Romantika,nježnost i davanje emocija je ono što on očekuje od žene svog života.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)