Karakteristike Vage

horoscope guru

 

VAGA
Element: zrak
Kristal:kvarc i safir

Vladajući planet: Venera

Boja: žuta i ružičasta

Osoba rođena u znaku Vage nepokolebljivo živi u sadašnjosti, bez strahova ili briga za budućnost. Ona posjeduje mnogo različitih interesa. Voli perfekciju i detalje u stvarima. Osjeća se u svom elementu i opuštena je samo kada u ambijentu koji je okružuje vlada ravnoteža, red i sloga. Za ovaj znak karakteristična je sklonost k svemu što je lijepo i profinjeno i izrazita želja da živi u skladu sa samim sobom i sa drugima.

Koje su glavne karakteristike  Vage

Ovakve osobe naginju k pokazivanju velikog razumijevanja za druge ljude da bi izbjegle svađe i neprijatnosti. Ljubazne i pomirljive, spremne su uvijek pružiti pomoć drugima ako je potrebno, da popuste, da prihvate kompromise, s povjerenjem da će drugi razumijeti razloge ovakvog njihovog ponašanja. Vaga ima blag, iskren i osjećajan karakter. Lucidne inteligencije, otvorenog duha i uzvišenih i dubokih osjećanja, ima razvijenu ljubav za lijepo. Sposobna je da u trenutku dopre intuicijom, bez greške, do saznanja da li izaziva simpatiju ili antipatiju kod drugih ljudi i to je razlog što uspijeva da se maksimalno prirodno ponaša u svakoj situaciji. Jedna vrsta teškoće, apsurda, potiće iz traženja ovih osoba za savršenstvom u svemu i svakom oko njih, donosi im ne malo gorčine u životu. Samim tim, uvijek će biti spremne da kritiziraju i pobjegnu od svega što im se čini ružno i neharmonično. Ova sitničavost je u skladu sa neodlučnom prirodom Vage, što je vidljivo kad treba učiniti neki izbor, ali bez obzira na sve ona se zna suočiti sa situacijom. Medutim, rađe izbjegava direktan napad i spremna je prihvatiti kompromise, samo da bi postigla svoj cilj. Ovo važi kako za značajne stvari u životu tako i za sitne svakodnevne događaje.

Kako se Vage odnose prema novcu

Vaga se prema svemu odnosi s određenim oprezom, nikad ne nastupa žestoko i nasrtljivo. Da bi postigla uspijeh služi se vezama, preporukama i protekcijom, stvarima koje lako pribavlja svojom urođenom diplomatskom vještinom. Eto zašto ona ne misli puno na budućnost. Kod ovih osoba postoji sigurnost da će im drugi pomoći u kriznim situacijama. Osobama rođenim u znaku Vage zaista treba zavidjeti jer znaju uživati s mnogo mudrosti u ono malo što im život nudi. Nemaju velikih zahtjeva, ne traže nemoguće i zato ih život neće razočarati. Vaga ne pridaje veliku važnost novcu i nerado govori o toj temi. Ove osobe zamaraju razgovori o cijenama i povećanju plaća, utjerivanju dugova i iznad svega posuđivanja u trenutcima potrebe za novcem. I u takvim slučajevima rađe se prepušta svojoj sretnoj zvijezdi koja je uvijek prisutna u njihovom životu. Poštujući ove principe, osoba rođena u znaku Vage nikada neće postati rob. novca, nikada se neće žrtvovati u životu da bi ga stekla. Logična posljedica, darežljiva je i pomalo rastrošna. Njena ljubav za lijepo potaknut će je, tako, da baci svoje uštede na kupovinu stvari koje se istiću samo svojom ljepotom dok su često beskorisne s praktične strane gledišta. Želja da sve što je okružuje učini dopadljivim, čini da osoba rođena u ovom znaku rado troši na opremanje kuće i svoju garderobu.

Koji su idealni poslovi za Vage

U traženju zanimanja Vagu možemo smatrati veoma kritički nastrojenom, jer uvijek teži poslovima koji ostavljaju određenu slobodu i upadljivu mogućnost uživanja u životu, razvijanja svoje estetske obdarenosti i zadovoljenja unutrašnjih potreba. Vaga nije ljubitelj teškoća i zamaranja, ali ako uspije naći posao koji joj savršeno odgovara, tada pruža sve od sebe. Dražesna po prirodi, obdarena umjetničkim osjećajem i dobrim ukusom, osoba rođena u znaku Vage može napraviti karijeru u nizu modernih aktivnosti, u nizu aktualnih profesija kao što su visoka moda, kozmetika, opremanje stanova, trgovina nakitom. Ljubitelj muzike i baleta, ritma i harmonije, često se posvećuje aktivnostima vezanim za igru u kojima uspješno ispoljava svoje izuzetne kvalitete. U pogledu novca pokazuje se da je on za Vagu samo sredstvo koje joj služi da bi postigla svoje ciljeve i zadovoljila svoje želje. Većinom optimista, osoba rođena u znaku Vage zna voditi život koji je u svemu zadovoljava, koristeći čak vrlo ograničena sredstva. Zahvaljujući svojoj savršenoj intuiciji zna isplivati iz ekonomskih teškoća i kompliciranih situacija ili suviše rizičnih financijskih špekulacija. S druge strane njena razboritost spriječava je da srlja u nesigurne investicije.

Kakve su Vage prijatelji

Ove osobe su, u pretežnom broju slučaja, savršeni prijatelji, strpljive, tolerantne, koje lako praštaju mada češće zbog osobnog mira u životu i svoje potrebe da ostanu u dobrim odnosima s drugima, nego zbog unutrašnjeg ubjeđenja. Prijateljstvo čini suštinsku stranu njihove egzistencije. Darežljive prirode, spontano čine poklone drugima, koji uvijek savršeno odgovaraju onome tko ove poklone prima.

Kakav je ljubavni život Vaga

Nešto je teže s ovim osobama na planu ljubavi. Njihov takt i lijep izgled omogućavaju im laka osvajanja. Spontano flertuju, vole da im se drugi udvaraju i imaju nešto skriveno u sebi što neodoljivo privlači. Svijest o svojim kvalitetima, međutim, i jasna spoznaja vrlina i mana drugih ljudi, stavlja ove osobe u red onih koji rijetko pate od ljubavnih razočaranja. Kada njihove sentimentalne veze prijete da se nasukaju ili kada je njihovo spokojstvo u opasnosti, povlače se mirno, bez svađa i dramatičnih objašnjenja. Ali ne treba se prevariti, teško da je njihov odustanak definitivan. Dovoljno je pokucati i Vaga će uvijek spremno otvoriti vrata. Tip Vage ne odustaje ni zbog koga od svog načina života, ali njena ljubav prema spokojstvu i harmoniji čini da je život s njom pun mira i sreće. Vaga teško podnosi dugačka objašnjavanja, traži uljudan odnos, dobre manire i pristojan izgled od drugih, to njima uvijek mnogo znaći. Nezavisno od toga, praktično je nemoguće “posjedovati” ovakav tip, u njima uvijek postoji neka strana koja izmiće svakoj kontroli. Fizička građa u ovom znaku je normalna, iako ne i pretjerano izdržljiva. Vaga ipak zna sakriti ovu činjenicu umjerenim rasipanjem snaga, smirenošću i sposobnošću da smjesta uvidi razloge eventualnih nelagodnosti.

Koje su najčešće zdravstvene tegobe kod Vaga

Bolesti, čak i one najteže, prolaze kod njih bez pretjeranih komplikacija. Dešava se ponekad da su same ove osobe uzrok dosadnih obnavljanja bolesti jer teže napuštanju liječenja čim primijete simptome oporavka. Još iz starih vremena vjeruje se da su posebno ranjive točke kod Vage bubrezi, nadbubrežne žlijezde i urinarni putevi. Treba pripaziti i na proširene vene. Vaga bi se morala postojano posvetiti nekom sportu i upražnjavati dijete koje su korisne jer čiste organizam od nakupljenih otrova i stvaraju prirodnu obranu protiv svake vrste infekcije. Sve u svemu, osim što znaju da paze na svoju ljepotu, Vage znaju efikasno paziti o svom zdravlju, toliko da im ponekad nije teško eksperimentirati s nekim novim načinima liječenja. Većinom se dobrovoljno podvrgavaju, s odličnim rezultatima, masažama, dijeti i vrelim kupkama, koje su za njih najidealniji način dugog održavanja forme.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)