Karakteristike Raka

horoscope guru

Karakteristike Raka

22.06 – 22.07

Princip: Ženski

Element: Voda

Kvaliteta: Promjenjiva

Ključna riječ: Ja osjećam

Karakteristike: Rak je pažljiv , ljubazan, suosjećajan i strpljiv slušač, ali ako ga upitate za savjet postaje hirovit i otresit.Dobro čuva tajne; nesiguran je i posesivan, odan obitelji i domu. Rak je duševno najzahtjevniji znak Zodijaka. Često misli da ga nitko ne razumije i da svi rade protiv njega. Nikad ne pristupa direktno, a kad je povrijeđen uvijek se sveti preko treće osobe.Izuzetno intuitivan. Voli djecu.

Dobre strane – osjećajnost, intuitivnost, maštovitost, oštroumnost, opreznost, suosječajnost.

Loše strane – promjenjivost, čangrizavost, preosjetljivost.

Cilj – stalnost.

Rak i ljubav: Rak voli polagano udvaranje. Odan je ljubavnik i zaštitnički se odnosi prema osobi koju voli.Neobično je brižljiv i suosjećajan.

Rak i prehrana: Raku je važna hrana bogata kalcij fluoridom. Treba piti što više mlijeka i jesti sira, kelja, zelene salate i rajćice. Treba izbjegavati šećer i sol kao i pikantna jako začinjenu hranu.

Rak i posao: Rak voli raditi i veoma je oprezan u poslu. Bira posao sa sigurnim prihodom. Novac mu je veoma važan i voli ga gomilati. Odgovaraju mu svi poslovi vezani uz  službu  s ljudima.

Rak i zdravlje: Rak sve osjeća kroz želudac. Slabe točke su mu želudac, pluća, živci, jetra, žuć i vene. Često je hipohondar. Lako postaje ovisnik.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)