Karakteristike Lava

 

Vladajući planet – Sunce
* Element – Vatra
    * Boja – Zlatna
    * Dragi kamen – Gorski kristal

Karakter koji ne može proći nezapaženo. Biti u centru pažnje, za njega je najnormalnija stvar na svijetu, a ako to nije, osjeća se vrlo loše. Zrači toplinom i prirodnim autoritetom, tako da privlači pažnju i povjerenje ljudi. Zbog toga je često na vodećim pozicijama. Jasan je i ima jake principe. Obožava pozornicu bilo koje vrste i kao središtu, potrebna mu je publika koja ga inspirira – bilo u dvorani, bilo na ulici, sportskom terenu, u mesnici ili u dućanu. Na taj način dobiva poticaje za još veću kreativnost u životu. Snaga ličnosti i ponos ne dopuštaju mu da vuče bilo kakve minorne poteze, a također je redovno nadaren za organizaciju i upravljanje. Ima jak utjecaj na druge. Tome doprinosi i njegovo dostojanstveno držanje i samosvijest. Voli djecu i zna s njima, kao što i djeca vole njega. Ne voli i nema smisla za spletke (osim kad ima loše aspekte sa Suncem – onda zna biti i lažov velikog stila), kao niti za mračne stvari. Suprtno tome, topao i jasnih pogleda, privlači druge. Katkad sve ove osobine prerastu u napuhivanje sebe, pa se može dogoditi da postane hvalisav, lijen i naporan za okolinu. Pri tom mu jak ego ne dozvoljava da pogne glavu ili ispolji poniznost i onda kad bi to bilo pametno. Nema smisla za suptilne varijante, pa ponekad može djelovati i glupkasto. No isto je nadoknađeno toplinom i jasnoćom kojom zrači i djeluje na okolinu, pa je većinom omiljen i rado viđen od drugih.

Po izgledu su dva tipa Lava; jedan više liči na lava, a drugi na mačku. Prvi ima veliku glavu (ili bez kose ili s bujnom grivom), prodorne okruglaste oči, širok korijen nosa, tupast nos, a gornju usnu tanju od donje. Tom tipu brada je zaobljena, a drugom pak šiljasta, a lice srcoliko. Drugi tip ima krupne oči s velikim trepavicama, obrve podignute u visokom luku, a nos ravan i kratak.

LAVU U LJUBAVI-Lav ima potrebu svima pokazati da je najbolji i vrijedan divljenja pa će se tako i svome partneru stalno dokazivati. Lav je inicijator i voli dominirati, na ovo ćete se morati priviknuti želite li vezu s njima. Oduševljeno prihvaćajte njihove ideje i nemojte se ljutiti ako on ne bude uzvraćao na vaše. Ne zaboravite mu laskati i ni slučajno mu nemojte spominjati teme poput starosti, bolesti i usamljenosti. To su njihovi najdublji strahovi. Unatoč njihovom čvrstom nastupu, oni su iznutra vrlo ranjivi. Lav voli zgodne, ali što je važnije dotjerane osobe. Lav kao car životinja uvijek se drži ponosno, pa takvo aristokratsko držanje očekuje i od svoga partnera. Nemojte dopustit da pomisli kako vas je prelako osvojio, jer lav voli izazove, ali nemojte ni previše odugovlačiti jer lav je uistinu lijen da bi se pretjerano oko nekoga potrudio. Najbolji partneri za lavove su blizanci, ovnovi i strijelci.

LAV KROZ POSAO-U bilo kojem zanimanju Lav pokušava da stekne odličje duhovnog vođe ,jer zrači snagom,plemenitošču i dostojanstvom.U poslu je korektan i neumoran.Nikad ne ostavi nešto nedovršeno,bez obzira kakve to traži žrtve.To mu stvara neprijatelje ali se na to ne obazire.U poslu zna pokazati takvu ljutnju, što mu je i jedna od mana,i tada je oštar i strog preko svih granica ,što mu kasnije bude žao i zbog čega se kaje.

ZDRAVLJE LAVA-Prilično zbog nervoznog života kakav vode Lavovi osobe rođene u tom znaku moraju više voditi računa o živcima, želudac im je isto prilično osjetljiv.

POZNATI LAVOVI- Alfred Hitchock, Roger Federer, Aldous Huxly, Fidel Castro, Mussolini, Napoleon Bonaparte, Jacquelin,madonna,Ben Affleck,Whitney Houston,Bill Clinton

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)