Karakteristike Jarca

horoscope guru

 

22.12.-20.01.

Pozitivan:Muški

Planet:Saturn

Element:Zemlja

Kvaliteta:Glavni

Ključna riječ:Ja koristim

Karakteristike:On je ambiciozan,željan uspjeha,novca,statusa,autoriteta,ljubavi.Ima izražen smisao za humor,ali je sklon cinizmu.Voli moć i upravljanje.Praktičan je i iznad svega uporan.Najviše se brine za sigurnost i to ga čini materijalistom.Jako je ponosan i ne oprašta. Ovaj je znak Zodijaka koji najčešće sklapa brak zbog novca i prestiža.

Dobre strane-praktičnost,razboritost,ambicioznost,discipliniranost,strpljenje,humor

Loše strane-pesimizam,fatalnost,kivnost,strogost

Cilj-posjedovanje

Jarac i ljubav:Onje tradicionalan i rezerviran pa mu treba vremena za početak udvaranja.Uz pravu osobu će procvjetati i postati vjeran i privržen partner.Za njega je ljubav blaženo stanje i on će se truditi da je održi takvom.

Jarac i prehrana:Mineral važan za Jarca je kalcij-fosfat kojeg ima u :naranča,limun,smokva,kupus,grašak, orasi,bademi,brokula,celer.Jarcu se preporuča da jede redovito, manje obroke,te da izbjegava čokoladi i rafinirani šečer.

Jarac i posao:On je radoholičar,praktičan i konzervativan,uživa raditi i obaviti sve kako treba.Voli biti na vodećem položaju jer mu to omogućuje kontrolu.Dobro se snalazi u poslovima vezanim za pisanje,komunikaciju,podučavanje,transport i prodaju.

Jarac i zdravlje:Osjetljive točke Jarca su:koljena,kosti,zglobovi i zubi.On  ima osjetljivu i suhu kožu.Dugo zadržava vitalnost.Mora se više odmarati i baviti se rekreacijom.Treba mu puno sna,topline,svjetlosti i veselo društvo.

Jarac će rijetko skrenuti s puta prema vrhu gdje ga očekuje materijalni uspjeh. Tu postoji opasnost od prejako razvijene intelektualnosti, kada on siječe svoje korijenje, a to su instinkti, nesvijesne emocije. U svojim uspjesima on se može popeti do neslućenih visina, ali njegov privatni život često je neuspješan. Tu se Jarac dijeli – mora platiti svoj uspjeh u jednom dijelu svog života gubitkom u onom drugom dijelu. Da bi mu život bio sretan i produktivan, mora obratiti pažnju na ravnotežu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)