Kakvi ćete biti u starosti?

horoscope guru

Vjerovali ili ne – horoskop utječe na to kakvi ćete biti u starosti

OVAN
Ovnovi se ni u starosti neće se odreći sportskih aktivnosti, a ako u slučaju bolesti budu spriječeni postat će pravi gnjavatori. Pokušavat će da zadrže ritam dnevnih obaveza kao i dok su bili mlađi.

BIK
Bikovima se i starost okreće oko materijalnog bogatstva. Nećete ga olako dijeliti. U slučaju materijalne oskudice u starosti, postat će osoba puna nezadovoljstva i gorčine.

BLIZANCI
Blizanci su društvene osobe i zbog toga će se i pod stare dane puno družiti.
Ako uz sebe imaju sličnog supružnika, nikada im neće biti dosadno, nego će starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima.
Ako ostanu sami, neće im trebati dugo da obnove stara poznanstva ili steknu nova.

RAK
Cijeli život su osjećajni, pa se to neće promijeniti ni u starosti. Ukoliko imaju obitelj, starost će im biti ispunjena stalnim posjetima, a ako ostanete sami, provest će tužnu starost punu melanholije.

LAV
Nerijetko će svojim istinitim, pretjeranim ili čak izmišljenim pričama „daviti“ bliske osobe. Ako su zaista nešto postigli u životu, bit će vrlo ponosni.

DJEVICA
Bavit ćete se svojim dnevnim rutinama i uživati u sitnicama. Ukoliko ste imali sretan život i brak, bit ćete zadovoljni i u starosti. Djevice vole imati kućne apoteke u kojoj će pronalaziti lijek za fizičke i psihičke tegobe.

VAGA
Ideal vide u bračnom životu i ako u starosti ostanete bez bračnog druga, potrudit ćete se da nađete svoju drugu polovicu. Ljubav i iskrenost su vodiči kroz život, drugo im ništa nije važno.

ŠKORPION
Kada pobijedite sve važne životne borbe, postignete nešto važno, prebrodite sve probleme, starost ćete posvetiti razmišljajući o vašim bitkama. Nikada se nećete prepustiti godinama, bavit ćete se različitim aktivnostima.

STRIJELAC
Zaštitni znak starosti ovog znaka bit će pregršt mudrih savjeta koje će dijeliti “šakom i kapom”. Postoji mogućnost i povlačenja u sebe, ali će vedar temperament to uspijeti nadvladati.

JARAC
Starost Jarčeva bit će kao vino – što starije to bolje. Vi ste osoba koja će sigurno uživati u jeseni života, pa čak ćete se možda i više prepustiti užicima života, nego u mlađim danima.

VODENNJAK
Nikada nije prekasno da naučite da vozite auto, bavite se jogom, pa makar imali i 80 godina. Za vas neće postojati klasična starost, jer se nećete osjećati staro ili barem to nikada nećete priznati. Uz vas nikada neće biti dosadno, jer ćete svaki dan otkrivati nešto novo.

RIBE
Zanimljivi hobi, kreativan rad ili dokolica – to u potpunosti zavisi od vas. Neće biti neobično ako budete malo smušeni u svom svijetu, ali malo pronicljivije Ribe će biti u stanju i glumatanju. Ne brinite ako starost provedete u lijenčarenju. U tome ćete uživati.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)