Kakve promjene donosi pomrčina krvavog Mjeseca 8. studenog / novembra?

horoscope guru


Pomrčina Krvavog Mjeseca u Biku 8. studenog 2022. ima prilično zlokobnu reputaciju, ali zapravo nam pomaže otpustiti ono što nam ne služi i stvoriti prostor za više onoga što istinski cijenimo i što nam uistinu treba!

U svibnju 2022. imali smo pomrčinu Krvavog Mjeseca u znaku Škorpiona. Sjećate li se nekih značajnih događaja ili promjena koje su se dogodile u to vrijeme u vašem životu? Ova pomrčina Krvavog Mjeseca u studenome radit će u sinergiji s onom svibanjskom, tako da možete primijetiti slične teme i uzorke. Isti događaji neće se nužno ponavljati, ali možete primijetiti da prolazite kroz sličan niz lekcija.

 

Ove lekcije su vjerojatno usko povezane s putom vaše duše i karmičkom sudbinom. Na neki način, možete zamisliti pomrčine kao akceleratore koji nas guraju dalje na našem duševnom putovanju. Iz tog razloga, pomrčine imaju tendenciju pokretanja sudbinskih ili transformativnih događaja, piše forever conscious.com.

Transformacija može biti izazovna i često zahtijeva bolno ljuštenja slojeva, skidanja kože i rađanja u novom. Svaki od ovih koraka nosi svoje borbe i magiju, ali pod pomrčinom Krvavog Mjeseca, intenzitet se može povećati. Pomrčina Krvavog Mjeseca je najmoćnija vrsta koju možemo doživjeti jer je to potpuna pomrčina. Naziva se Krvavi Mjesec, jer inače blistavi Puni Mjesec postaje krvavo crvene boje jer ga potpuno zasjeni sjena Zemlje.

Jezivi izgled Krvavog Mjeseca definitivno mu je priskrbio zlokobnu reputaciju, i iako postoji mnogo praznovjerja oko ovog kozmičkog događaja, ne bismo ga se trebali bojati. Čak i ako se naše sjene dižu, čak i ako se suočimo s njihovim intenzitetom, to je prirodni ciklus i dio je ritma Majke Zemlje. Na mnogo načina, prizor Krvavog Mjeseca može biti prekrasan podsjetnik na ljepotu i misterije koji su uvijek oko nas. Pod intenzitetom i transformativnom energijom Krvavog Mjeseca, možemo se osjećati iscrpljeno, izvan ravnoteže ili razdražljivije nego inače. Važno je brinuti o sebi, raditi vježbe uzemljenja i puno se odmarati.

Uran, planet buđenja i rušenja granica, vrlo je aktivan pod ovom pomrčinom u studenom. Mogli bismo osjetiti poriv da prekinemo lance koji su nas držali vezanima i oslobodimo se svih okova u koje smo se stavili. Koje lance trebate rezati? Čega se trebate osloboditi? Sada možete pronaći energiju pomrčine Krvavog Mjeseca kako vam pruža ruku podrške.

Uran također može donijeti buđenje i iznenađenje, tako da postoji šansa da ova pomrčina donese neke šokantne vijesti, ili potakne radnju ili odluku koja će biti šok za one oko vas. Neočekivani putevi se otvaraju, pa ako smatrate da je dobro skrenuti s kursa, ova će vam pomrčina pružiti priliku!

Venera, planet ljubavi, također je aktivna pod ovom pomrčinom. Venera je planet koji vlada našim vrijednostima i našim osjećajima samopoštovanja. Što doista cijenite? Osjećate li se dovoljno vrijednima da imate ono što cijenite? Ova pitanja mogu vam se otvoriti pod ovom pomrčinom. Nemojte se bojati biti iskreni i voditi pravi razgovor o tome što doista cijenite i gdje vaša uvjerenja leže.

Pomrčina Krvavog Mjeseca u studenom također je prekrasno vrijeme za postavljanje namjera oko oslobađanja samoograničavajućih uvjerenja koja sputavaju. Iskorijenite sva uvjerenja zbog kojih se osjećate da niste dovoljno dobri ili vrijedni. Također, možete otkriti da stvari koje više ne cijenite ili stvari koje ste se pretvarali da cijenite nestaju iz vašeg života. Ako se to dogodi, znajte da je ovaj novi prostor prilika da ga ispunite stvarima koje su više usklađene s onim gdje želite biti.

Saturn, planet karme također je aktivan pod ovom energijom pomrčine. Saturnova prisutnost definitivno može stvoriti težinu i osvijetliti sve stvari s kojima se moramo suočiti iz naše prošlosti. Možemo se osjećati preopterećeno, razdražljivo ili frustrirano, osobito ako se čvrsto držimo prošlih događaja i priča iz prošlosti.

Ako se osjećate iscrpljeno zbog bilo čega navedenog, razmislite o pisanju pisma u kojem ćete izbaciti sve iz prošlosti što vas muči. Zapišite sve, razmislite o svakoj mudrosti koja se pojavi pa spalite papir kao znak oslobađanja. Zatim, kada se osjetite spremnima, napišite novu priču.

Pozvani smo otpustiti kako bismo se mogli transformirati i stvoriti prostor za više onoga što istinski cijenimo. Nećemo imati još jednu pomrčinu Krvavog Mjeseca do 2025., stoga pronađite u sebi zahvalnost za ovaj rijedak nebeski događaj.
Izvor: sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)