Kakve energije donosi posljednji pun Mjesec 8. prosinca 2022. – pun Mjesec u Blizancima i borba ravnoteže i emocija!

horoscope guru

Posljednji pun Mjesec u 2022. godini očekuje nas 8. prosinca u 5 sati ujutro i bit će u znaku Blizanaca. Horoskop ističe da donosi snažnu energiju, a budući da će biti u znaku Blizanaca , zahtijeva da u sebi spojimo dvije različite prirode i nekako nađemo ravnotežu među njima.

Taj proces vjerojatno neće biti lak i može biti spor, ali važno je poštovati sebe, shvatiti da je u redu imati osjećaje , da je u redu ponekad pogriješiti i da ne možemo uvijek ići pravim putem. Potrebno je posvetiti se duhovnom i emocionalnom u odnosu na materijalno, odnosno te dvije strane osnažiti, unaprijediti i korigirati.

Sada je trenutak da budemo ljubazniji prema sebi, da se osamimo, uživamo u toplom domu, razmislimo i pružimo si malo radosti. Mnoge nepovoljne stvari koje nam se događaju su prolazne, a pronalaženje ravnoteže ukazuje da je Pun Mjesec pun velikih prilika.

Bez obzira na to što vas čeka pod ovim Punim Mjesecom, povežite se sa svakim od ovih dijelova sebe kao da se povezujete sa starim prijateljem. Slušajte što imaju za reći, odnosite se prema njima s poštovanjem i ravnoteža će prirodno uslijediti.

Tijekom Punog Mjeseca, Mars će biti u konjunkciji s Mjesecom. Mars također trenutno putuje retrogradno, što pojačava njegovu energiju. Mars je planet motivacije, akcije i energije. Dok smo retrogradni, možemo se osjećati izazovom da preispitamo svoje motive i postupke, te da preispitamo ono na što smo odlučili potrošiti svoju energiju . Naša je energija dragocjen resurs, pa ovaj Pun Mjesec također može istaknuti na što se isplati trošiti našu energiju i na koje stvari je ne biste trebali usmjeravati.

Ako gubite energiju na određene obrasce mišljenja, odnose, ponašanja i uvjerenja, ovaj Pun Mjesec je dobro vrijeme da ih izgovorite naglas i otpustite. Prisutnost Marsa također može izazvati osjećaj vrućine ili napetosti zbog nečega. Možda je teško održati svoje emocije u ravnoteži, ali ponekad je savršeno prihvatljivo biti ljut , morate pustiti svoje emocije, kako biste ih se riješili.

Kad otpustite ono što vas opterećuje, životne okolnosti mogu postati bolje. Prirodno je i dobro prihvatiti kako se osjećamo, ali je također prirodno odlučiti da ne želimo te osjećaje. Mnogi od nas se srame što smo ljuti i što nismo raspoloženi kako drugi očekuju da budemo. Nitko od nas ne želi takve osjećaje, nemojte ih potiskivati , nemojte ih držati u sebi. A jedan od moćnih lijekova za to je suočavanje sa svojim egom .

Vatrena i uzavrela energija oko ovog Punog Mjeseca mogla bi povećati rizik da kažemo nešto zbog čega ćemo kasnije požaliti ili uzburkati naše emocije na način zbog kojeg bi nam kasnije moglo biti malo neugodno. Ali budite nježni prema sebi i tražite oprost gdje je potrebno, tražite oprost ako ste u nekim situacijama neoprezno reagirali.

Imajte hrabrosti poštovati svoje granice, tko ste i za što se zalažete. Zalažete se za dobro, za pozitivnu energiju, oslobođeni ste. Neptun je još jedan planet koji je aktivan na nebu tijekom ovog Punog Mjeseca. Neptun je krenuo izravno , pa čak i na temelju intuicije možemo otkriti kada trebamo postaviti granicu i povući se.

Astrolozi objašnjavaju da je za vrijeme Punog Mjeseca u prosincu 2022. u redu osjetiti, doživjeti i testirati granice koje smo sami izgradili. Moramo nastaviti gurati, nastaviti se prilagođavati i postavljati izazove kako bismo nastavili svoju misiju. Naša misija je spoj dobrote i ljubavi, kako prema sebi tako i prema drugima.

Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)