Kako voli svaki znak Zodijaka

horoscope guru

 

 astro''
Horoskop vam može otkriti mnogo više i pružiti vam zanimljive savjete u muško – ženskim odnosima. Evo neke male tajne velikih majstora astrologije koje vam mogu omogućiti put do njenog/vog srca.

OVAN
Ovan upražnjava seks u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu, tako da vam nije potrebna pretjerana agresivnost da biste ga privoljeli na to. U trenutku, Ovan vas obasipa pažnjom, da bi već u sljedećem bio hladan ali to je samo taktika njegove vješto smišljene ljubavne igre.
Muškarac – Vizuelan je tip, što znači da se ne okreče za svakom ženom. Ukus mu je istančan, naročito za ženstvenost. Izluđuje ga crveni lak na noktima, ali i oralni seks. Voli vas gledati u oči dok vodite ljubav.
Žena – Najviše voli poljupce. Godi joj i nježan dodir po licu, ali i masaža čitavog tijela. U ljubavnoj igri, uvijek vodi glavnu riječ.

BIK
Najsenzibilniji je znak Zodijaka. Krasi ga nevjerojatna moć zapažanja, i izoštrena su mu ćula mirisa i sluha. Nikad ne zaboravlja glas voljene osobe, niti miris parfema koji ona koristi. U Ijubavnim akcijama je vrlo oprezan i promišljen.
Muškarac – Lud je za šaputanjem na jastuku. Nije bitno što ćete mu govoriti dok vodite ljubav, već kako ćete to izgovoriti. Leđa i uši su mu erogene zone, a ukoliko mu izazovno kažete:,,Tako dobro mirišeš, gotov je.
Žena – Favorizira ,,misionarsku pozu”. Pri vođenju ljubavi, u spavaćoj sobi, voli izigravati damu, pa se ne ustručava da partneru jasno stavi do znanja što rasplamsava njenu strast.

BLIZANCI
Lako ih je voljeti, ukoliko s njima ne planirate ozbiljniju vezu. Puni su energije, izuzetno inteligentni i komunikativni. Nisu Ijubomorni, niti posesivni, iako vrijede za vješte ljubavnike. Kad opaze “plijen”, ne odustaju sve do postizanja cilja.
Muškarac – Ne podnosi žene koje nemaju svoje “ja”, i divi se samouvjerenim i realnim ženama. Dok vodi ljubav, uvijek gleda partnericu u oči, Inače je velika maza.
Žena – Ruke su joj uvijek njegovane i nježne, voli ih isticati i biti milovana po njima. Uzbuđuje je nakit na muškarcu, dok ona nije pretjerano opsjednuta nakitom. Voli dugačke ljubavne predigre.

RAK
Pripadnik ovog znaka vrvi od emocija i zudi za udobnostima koje mu pruza spačaca soba, pri vođenju ljubavi, a to znaći da je konformist. Istančanih je emocija i ćesto melanholičan. Krasi ga neobična intuicija, romantičan je i voli sanjariti.
Muškarac – Nitko, kao on, nije u stanju  poljuljati vaš ego. Kad je neraspoložen, pripazite se i pothranjujte njegovu sujetu. Obožava poljupce i suptilne dodire jezikom po cijelom telu.
Žena – Luda je za masažom stopala! Bar kad je seks u pitanju, muškarac koji je spreman da joj ispuni tu želju, zauvijek če vladati njome. Njeno cijelo tjelo je erogena zona.

LAV
Posjeduje momentalnu strast. Po prirodi je vođa, voli da mu laskate i poštujete ga. Da biste odoljeli njegovom šarmu, morate biti od kamena. Krasi ga magnetska privlačnost i vrlo neobičan smisao za humor.
Muškarac – Ne tolerira konkurenciju u muškom pogledu, ni vaše površno interesovanje za ostale pripadnike suprotnog spola. lako u početku djeluje stidljivo, izuzetno je vješt ljubavnik koji se ne štedi.
Žena. -Verovali ili ne, ona uživa dok partner češljem prolazi kroz njenu kosu. Muškarac je za nju isključivo Ijubavni rob koji joj služi i ispunjava sve želje.

DJEVICA
U ljubavi, Djevica traga za kvalitetom, nikako za kvantitetom. Upravo zato ima jako malo pravih ljubavnih veza, a i one koje ima, predodređene su da se ružno završe. Ne trpi agresivnost u ljubavi, niti u životu. Neobično je nježna i to ne skriva.
Muškarac – Frustriran je i radoznao. Kad voli, to je istinski i svoju ljubav dokazuje krajnje jednostavno. Prava je maza.
Žena. – Favorizira seks pod tušem. Često glumi zavodnicu, a da bi izazvala sažaljenje suprotnog pola, pretvara se da je bolesna, ili premorena.

VAGA
Vrlo je rafinirana, romantična i sklona samozaljubljivanju. Sebična je i racionalizira ćak i ljubav, što izluđuje okolinu. Ovim znakom vlada Venera, rijetko tko joj može odoliti, a kad jednom pokleknete pred Vagom, gotovi ste!
Muškarac – Posjeduje neverojatan osmijeh, o kojem ste godinama sanjarili, pa je njegova privlačnost logična i stvarna. Ima odgovor na sva pitanja, a u seksu je izuzetno kreativan.
Žena. – Svlačite je lagano, ili je pustite da izvede striptiz pred vama. Vješta je Ijubavnica, u stanju je da jako brzo raspali partnerovu maštu.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste pretjerano emotivni, a za oko vam je zapala Škorpija, bježite glavom bez obzira! Ona je potpuno nezainteresirana za mišljenje drugih. Voli da odgovara i prilično je svojeglava. U ljubavi je posesivna, a u seksu nestalna, neprestano teži novim osvajanjima.
Muškarac – Strastven je i istovremeno tajanstven. Kad opazi ,”plijen”, nikako ne odustaje. Voli seks ,”na brzinu” i nebira niti mjesto,niti vrijeme za to.
Žena –Njena erogena zona su – dlanovi! Ukoliko imate strpljenja da je nježno milujete po njima, pola posla ste obavili, a da niste ni svjesni. Ne podnosi neodlučne i slabiče.

STRIJELAC
Rođen je pod sretnom zvijezdom, a nije svjestan toga! Prema okolini je filozofski nastrojen, pa je ponekad i neshvačen. U seksu je sasvim spontan, neprestano u potrazi za avanturom i dokazivanjem.
Muškarac – Pažnja: nikad nemojte za ozbiljno uzimati Strijelca! On uvjek izgleda kao da je u potrazi za čvrstom vezom, a u stvari traži avanturu! Voli ljubavni položaj u kojem je iznad partnerke.
Žena -Njene erogene zone su noge, kojima voli obuhvatiti partnera tijekom ljubavne igre. Sklona je avanturi i bit če presretna ukoliko je odvedete u kino ili kazalište, a onda “krenete u napad”.

JARAC
Ambiciozan je svuda i na svakom mjestu, pa tako i u spavačoj sobi nastoji se pokazati u najboljem svjetlu. S njim treba mnogo strpljenja, jer potajno žudi za udvorničkim ponašanjem. Sklon je ironiji i ismijavanju svih, a posebno partnera s kojim je trenutno u vezi.
Muškarac – Jedino za čim žudi je da čuje da je poželjan, fatalan, dobar i pametan. U ljubavi je puritanac. Teško donosi odluku o braku, a na onu o razvodu i ne pomišlja. Kad jednom raskine vezu, to je zauvijek.
Žena -Voli poljupce i gode joj male nježnosti koje ,”život znače”. Dominantna je u vezi i ne trpi nesposobnost i metiljavost partnera.

VODENJAK
Može imati bezbroj partnera, ali istinski voli samo jedan put. Nestalna je i nestabilna. U ljubavi se ne oslanjajte na nju. Kao prijatelj, Vodenjak je pun pogodak. U seksu je divlja i uzbudljiva. Estetika joj je na prvom mestu, a teško djeli komplimente.
Muškarac – Čezne i žudi za svim onim što je nepoznato i neproživljeno. Obožava avanture i u stanju je da vodi ljubav na bilo kojem mjestu, čak i u prisustvu “posmatrača”.
Žena -Njen životni moto je – u ratu i u ljubavi sve je dozvoljeno! To znači da ne bira sredstva da bi stigla do cilja. Kad se domogne “plijena”, vrlo brzo ga izgustira, odbaci i ide dalje. ipak, ponekad skupi hrabrosti i kaže: “Volim te”. Nezajažljiva je i nema predrasuda u seksu.

RIBE
Osetljive su i ranjive, veliki sanjari. Sklone su okultizmu, a u ljubavi su prilicno sebične. Ljubomorne su i mnogo brinu o svom izgledu. U seksu su fetišisti, pa tako izuzetnu pažnju poklanjaju stopalima i noktima. Detalji kod njih igraju presudnu ulogu.
Muškarac – Voli izazove svake vrste, a njegov urođeni entuzijazam treba pothranjivati razumijevanjem i pažnjom, koja vam se skoro uvek čini pretjeranom. U njegovom životu, na prvom mjestu je vođenje ljubavi.
Žena -Voli da partneru jasno stavi do znanja do čega joj je najviše stalo i za čim žudi u krevetu. Nju je lako postidjeti, ali i nasmijati, pa tako duhovit muškarac uvijek nađe pravo mjesto u njenom životu i spavačoj sobi.

 

Horoskop je vrsta dijagrama koji se koristi u astrologiji, a na kojem su prikazani položaji Sunca, Mjeseca, planeta, zvijezda u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korištenih u astrologiji. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti; astrološki elementi, astrološki znakovi, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti.

Izvor: Wikipedija

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)