Jupiter u znakovima

horoscope guru

jupiter u znakovima

Jupiter u Ovnu čini Vas velikodušnom osobom, dobrog raspoloženja i ugleda. Pošteni ste i ambiciozni, puni entuzijazma. skloni ste nametati svoje ideje i vrlo rijetko priznajete ako niste u pravu. Istine koje namećete zasnovane su na vlastitom iskustvu. U vrlo kratkom vremenu postižete svoje ciljeve. Imate razvijenu sposobno vođe, te trebate osobnom usavršavanju,

Sa Jupiterom u Biku Vi ste miroljubiva obiteljska osoba, volite miran život. Posjedujete talenat da sačuvate vlastite vrijednosti i stajališta.  Volite skupe stvari. Osoba ste koja radi na sebi da bi postala postojana, pouzdana i strpljiva. U poslu ste strpljivi, dobro ulažete novac, ali znate ga dijeliti i na dobrobit i sa drugima.

Jupiter u Blizancima čini Vas druželjubivom osobom koja voli druženja i putovanja. Imate lošu koncentraciju, ne možete dugo biti koncentrirani, misli Vam lutaju. Sa Jupiterom u Blizancima Vi se trebate dokazivati intelektualno, te odbaciti sve nepraktično. Posjedujete loše osobine, emocionalne, kritični ste, u problemima često u obitelji. Važno je da poboljšate komunikaciju.

Sa Jupiterom u Raku vi ste ambiciozna osoba, dobrodušna.  Težite uspostavi ozbiljne i stabilne veze.  Jako dobro razlikujete ono što je dobro, a što nije, posjedujete moralne vrijednosti. Važan Vam je poslovni uspjeh. Trebate težiti razvoju obiteljskih odnosa i emocionalnim potrebama partnera.

Jupiter u Lavu čini Vas osobom punom samopouzdanja i željom za luksuznim životom.  Često pretjerujete, pa nekad se i kockate, što dovodi do problema u odnosima sa obitelji. Nikad ne priznajete svoje pogreške, ne volite biti podčinjeni. Za Vas se može reći da ste rođeni pod sretnom zvijezdom jer Vaš rizik često Vam donosi uspjehe.

Jupiter u Djevici čini Vas praktičnom i organiziranom osobom.  Stručnjak ste za detalje, pa ste u poslu omiljena osoba.  volite učiti i usavršavati svoje znanje i to znate dobro iskoristiti. Imate moralne vrijednosti i lako se uklapate u timski rad. skloni ste proučavanju i analiziranju drugih ljudi.

Sa Jupiterom u Vagi Vi ste veliki esteta, omiljeni ste u društvu.  Šarmantni ste, uživate u društvu. Skloni ste svemu lijepom, druželjubivi i komunikativni, ponekad i naivni. U ljubavi se lako zaljubite, sklapate brojne veze koje kratko traju, flertujete gdje god imate priliku.

Sa Jupiterom u Škorpionu Vi ste osoba koja se ne voli eksponirati, sklona kriminalu. Posjedujete snažne emocije, u nekom trenutku života napustiti ćete svoja vjerovanja i stajališta. Optimistični ste, posjedujete volju da ostvarite sve što želite. Materijalista ste, sa naglašenom jakom seksualnošću. Niste agresivni, volite prikupljati podatke i proučavati.

Jupiter u Strijelcu čini Vas uspješnom i sretnom osobom koja voli putovati. Profesionalno se borite za pozicije koje nadopunjavaju Vaš duhovni rast. Imate snagu rasuđivanja do nivoa vizionarskih sposobnosti.  Trebate se paziti prevelikih želja i nemojte bespotrebno rasipati svoju energiju.

Jupiter u Jarcu čini Vas osobom koja je okrenuta vlastitoj karijeri. Odgovorni ste, disciplinirani, u drugom dijelu svog života postižete najveće poslovne uspjehe. Važno Vam je da postavite cilj koji Vas vodi do tog uspjeha. Ako i dođe do nekih problema, vi ne odustajete, krećete dalje prema svom cilju.

Sa Jupiterom u Vodenjaku Vi ste osoba koja je organizirana i voli red. Inspirirani ste snažnim idealima i društveno orjientirani. Volite prijateljstva, imate širok krug ljudi oko sebe. Najbolje djelujete kroz rizik. Važna Vam je naklonost prijatelja.

Jupiter u Ribama čini Vas senzibilnom i maštovitom osobom.  Veliki ste idealista i imate naglašen interes za poslove vezane uz parapsihologiju, okultizam. Posjedujete mnogo talenata, te se nekad teško odlučujete čime da se bavite. Ljubav Vam je važna u životu i bez emotivnog partnera vi ste izgubljena osoba.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)