Jupiter u kućama

horoscope guru

jupiter u kućama

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju.

Jupiter u prvoj kući ukazuje da ste karizmatična osoba, sklona jako dobro komunikaciji.  Imate veliki potencijal privlačenja sreće u ljubavi, te generalno u međuljudskim odnosima.  Brzopleti ste što nekad može dovesti do većih gubitaka.

Jupiter u drugoj kući čini vas osobom vrlo sposobnom koja još u mlađoj dobi počinje stjecati bogatstvo. Posjedujete i također veliku želju za trošenjem novca, tako da često se i zadužujete.

Jupiter u trećoj kući pokazuje vaš agresivan intelekt i vašu retoričku sposobnost. Vrlo ste komunikativna i radoznala osoba. Inteligentni ste, ostvarujete vrlo zavidne rezultate u poslu.  Opterećeni ste mišljenjima drugih, što vas sputava u ostvarenju ciljeva.

Jupiter u četvrtoj kući čini vas osobom koja voli timski rad, imate snažan potencijal da gurate i druge. Strpljivi ste, važna vam je obitelj i tu postižete najveću sreću. Nekad imate probleme jer niste spremni na kompromise.

Jupiter u petoj kući čini vas veselom osobom koja ima sreće u ljubavi.  Ljubav je kod vas romantična, strasna, uspostavljate vrlo prisne kontakte sa partnerom. Vodite optimističan život, iako nekad je u problemima.

Jupiter u šestoj kući čini vas osobom koja ima vrlo naglašen um koji brzo razmišlja o poslovnim potezima. Nagli ste. skloni ste samokritičnosti. U poslu dolazite do ciljeve i zaobilaznim putem. Često zbog posla zapostavljate zdravlje.

Jupiter u sedmoj kući čini vas druželjubivom osobom spremnom na laka zbližavanja sa ljudima. Težite harmoničnim i poslovnim i bračnim odnosima.  Odani ste i osoba te od povjerenja.

Jupiter u osmoj kući ukazuje da ste osoba koja vrlo brzo regenerira emocije, ako vas netko povrijedi. Imate naglašenu seksualni nagon. tokom života imate sreće u igrama na sreću i dobrim odlukama u ulaganju, gdje ostvarujete velike prihode.

Jupiter u devetoj kući ukazuje da ste osoba otvorenog uma. Pojedujete veliku moć uvjeravanja, željni ste napretka i novih saznanja u poslovnim segmentima.  U ljubavi često ste ostavljeni jer vaš prioritet je stjecanje bogatstva i novca.

Jupiter u desetoj kući čini vas osobom koja ima veliku moć zapažanja, posjedujete veliki potencijal za zaradom i poslovnim uspjehom. Darežljivi ste i nerijetko svoj dobar život dijelite i sa drugima. Nemate strahove od neuspjeha.

Jupiter u jedanaestoj kući čini vas darežljivom osobom, spremnom da pomaže drugima. Postižete vrlo dobre rezultate u timskom radu. Posjedujete veliki entuzijazam, ali on vas može dovesti i do problema jer započinjete više poslova odjednom.

Jupiter u dvanaestoj kući čini vas velikodušnom osobom sa izraženom empatijom. Imate sklonost duhovnim sferama i bavljenju psihologijom. Za suprotni spol ste pravi magnet, posjedujete izrazitu privlačnost.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)