Jedanaesta kuća

horoscope guru

Karakteristike jedanaeste kuće:

Moderni naslov: Kuća prijateljstva
Latinski moto: Benefacta – prijateljstvo
Kvaliteta: fiksni
Vodeći znak: Vodenjak
Planirajuća planeta: Uran
ključne riječi: Prijatelji, grupe, klubovi, društva, više udruge

Jedanaesta kuća pomoći će vam da otkrijete snagu svojih prijatelja. Snagu možete pronaći sa svojim prijateljima i kroz snagu grupe. Razumijevanje grupa, sve, od mreža do profesionalnih organizacija, je ono što jedanaesta kuća. Otkrićete kako poduzeti prave aktivnosti iz tih grupa i kako kroz njih možete ostvariti ono najbolje u sebi. Kroz te skupine otkrivate kako koristiti kolektivnu snagu za jačanje pojedinaca.

Dok se razvijamo kao ljudi, imamo mnogo izbora i mogućnosti na dohvat ruke. Jedanaesta kuća vam pomaže da znate kako se nositi s izborom izbora koji su vam na raspolaganju. Vaši prioriteti za život, a usklađivanje napora s vašim prioritetima omogućuju vam da poboljšate svoj život. Možete razviti „rad ljubavi“, istovremeno dodajući vrijednost ljudima oko vas.

Jedanaesta kuća također pokazuje snagu sudbine koja se odnosi na naše snove i koji su nam ciljevi u životu. Ovdje je pokrivena vaša kreativna vizija i pretvaranje toga u stvarnost. U ovoj se kući govori o razumijevanju veće snage kolektivnog napora za stvaranje i pokretanju kreativnosti među ljudima. Zajedno možete stvoriti puno više od toga što ste odvojeni.

Zajedno s prijateljima možemo postići mnogo više nego kao pojedinac. Nadalje, možemo uživati ​​u nagradama s prijateljima. Jedanaesta kuća također pokazuje kakav ste prijatelj. Što ste dali drugim ljudima i što vaši prijatelji misle o vama. Ovaj temeljni aspekt karaktera omogućuje nam pronalaženje pravih prijatelja i društvenih grupa za naš život.

Kada radimo zajedno s prijateljima koji kreću u višu svrhu i bolje društvo, u blaženstvu smo. Razumijevanje davanja strana i kako biti nesebičan vrlo je važno. Također vam omogućava da svoje čovječanstvo oslobodite prema drugima. Često se može uznemiriti vaš posao, ali na kraju će vaši pozitivni postupci prevladati na lijep način. Proces postizanja većeg dobra za sve je dostojan napor svakog pojedinca.

Jedanaestom kućom upravljaju Saturn i Uran, a njima vlada Vodolija .

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)