Horoskopski znak vaše bebe

horoscope guru

Kao i svi roditelji i vi želite svome djetetu omogućiti ravnotežu potrebnu za njegov razvoj, najbolje moguće školovanje i solidan život. Nimalo laka stvar, zar ne? Svi roditelji rade onako kako misle da je najbolje za dijete, crpeći snagu iz onoga što su sami tijekom svog života primili od svoje obitelji, škole i društva. Obično je to točka prelomnica jer, vaš odgoj može biti u sudaru s onim što se nalazi u karakteru vašeg djeteta.

Astroloija za djecu ima za cilj da vam pomogne da bolje razumijete glavne osobine njihove ličnosti kako bi vi njima pomogli da postanu svoje, a ne ličnosti “na vašu sliku”.

BEBA OVAN

Malo stvorenje koje je upravo ušlo u vaš život je najmanje komplicirano od sve djece rođene u zodijaku. Beba Ovan je slika i prilika vremena u kome se rodila: proljeće kada sve buja i vrvi od napupele energije. Ona je nestrpljiva da preskoči sve prepreke koje joj stoje na putu. Ukoliko zauzdava njenu impulzivnost ili ne udovoljavate njezinim potrebama, beba će dobiti napad bijesa. To izgleda kao tropska oluja koja traje kratko, koliko da sijevne munja. Poslije pet minuta, kao da se ništa nije desilo!Ova beba je dinamičnija od drugih i stalno je u pokretu. Treba je dobro paziti ali i naučiti da kanališe svoju energiju, jer beba – Riba ne ume da odvoji vitalnu snagu od fizičke. Ova lijepa beba ima potrebu za velikom nježnošću. Što joj više dajete – tražit sve više. Jasno će davati na znanje što joj treba i biće omiljena zbog svoje veselosti.

BEBA BIK

Ovo malo stvorenje koje je uvećalo vašu obitelj od prvog je udaha veliki gurman. Beba Bik je mirna, šarmer i zavodnik. Da, već od prvih pelena! Njezina vesela i otvorena duša će vas usrećiti. Neizmjerno voli da se mazi. Ipak, njoj treba dosta vremena da prihvati i usvoji sve nove percepcije. Ukoliko pomisli da je ne mazite ili ne hranite dovoljno (što je za nju isto), očekujte da se poslije izvjesnog vremena na vas sruči njezin bijes. Budući da je ovaj znak najveće zlopamtilo od svih zodijačkih znakova, nemojte se iznenaditi kada vam mnogo kasnije vrati za propuštenu pozornost. Vrlo je vezana za igračke i stvari koje joj pripadaju, zato nemojte da vam padne na pamet da bacite omiljenog medu bez njenog znanja. Osim ovoga, s bebom Bik nećete imati problema dogod je zadovoljno ušuškana i nahranjena. Ukoliko zaspi dok ste na putu nikako je ne budite: ona sama zna koliko i dokle će spavati. Ostaje vam samo da je promatrate kako se otvara kao latice na cvijetu, što po običaju, dolazi vrlo brzo u njenom životu.

BEBA BILZANCI

Dobili ste “duplu” bebu. Kastora i Poluksa. Zrak sunca u kući, čak i zimi. Ova beba je vesela, sretna što je živa. Ne bi trebalo sprječavati njene nestašluke jer se to njoj nikako ne dopada.Beba Blizanci voli česte promjene. Čas je u dnevnoj sobi, čas u kuhinji, čas u spavaćoj sobi. Ume jako dobro promatrati sve oko sebe i čim je dovete iz bolnice bićete iznenađeni kojom brzinom napreduje na svim planovima. Nju nema potrebe stimulirati jer je nestrpljiva i zaintereosvana – shvatiće odmah sve poruke. Nasmijana je, s licem punim mimike koja joj služi za komunikaciju. Zna da vas zasmeje, naročito voli vas sluša jer svi glasovi, sva buka oko nje simbol su života koji toliko voli.Krije svoje osjećaje iza znatiželje. Vi morate biti spremni da joj odgovorite na mnogobrojna pitanja koja će vam postavljati od trenutaka kada progovori.

BEBA RAK

Vaš mali Rak je preslatka beba i liči baš na bebu kakvu ste zamišljali kada ste se kao mali igrali sa svojom lutkom. Ona ima razdražljiv senzibilitet s kojim ćete se vrlo brzo suočiti. Ne voli pretjerano jake zvukove i svjetlo. Vrlo je nježna i blaga i zbog toga su joj potrebni, više nego drugima, nježnost i milovanje. Žestoko će vam uzvratiti. Budući da je izuzetno osjetljiva, može izuzetno snažno reagirati na grdnje. Toliko je intuitivna da može lako prepoznati vaše raspoloženje. Vrlo je vezana za svoju obitelj i mjesto u kome živi.Ukoliko mu vanjski svijet zadaje probleme povućiće se u svijet koji je sama izgradila.Ne žuri joj se odrasti i dugo će biti vezana za majku. Dugo će odrastati želeći zadržati što duže svoje djetinjstvo. Morat ćete je stimulirate da se osamostali, ali pazite da to ne shvati kao odgurivanje koje bi je duboko povrijedilo. Beba Rak ne ume da se brani od vanjskog svijeta i računa na vas da je zaštitite. Faza ove evolucije se događa oko osmog mjeseca. Beba Rak se boji autoriteta tako da se prema njoj ne treba ophoditi strogo već s nježnošću.

BEBA LAV

Rodili ste jednog “velikog gospodina” s plemenitim i velikodušnim srcem. Ovo djetešce regiji najzahtjevnije znaku Zodijaka. Odmah ćete primijetiti njegovu snagu i krepkost jer će se njegov plač čuti najjače. Ovaj glas će cijelog života biti vaš košmar, naročito kada beba bude nešto zahtijevala. Njezini najjači aduti su volja, dominacija i ponos. Čim je dovedete kući iz bolnice neće prestajati da privalači pažnju svih ukućana, ne samo jakim glasom već i lijepim izgledom. Beba Lav ne voli prosječnosti tako da će njene igračke morati biti najskuplje koje se mogu naći u prodavaonici igračaka. Ona voli dodir vaše kože i toplinu vašeg tijela. U dobi od četiri mjeseca smjestite je tako, da dok jede, može vidjeti što se oko nje događa. Vrlo rano će početi promatra ljude i da im se, više nego druga djeca, osmjehuje ljupkim osmijehom.

BEBA DJEVICA

Kao i kada poraste beba Djevica će odmah imati u krvi osjećaj za detalj i savršenstvo. Pravi specijalista u preciznosti i točnosti, od prvog dana svog rođenja tražiće da bude okružena sigurnim stvarima. Vrlo brzo će uspostaviti sustav svojih aktivnosti u novom životu. Njeno nezadovoljstvo neće pokazivati kao agresivnost već kao unutarnja nervoza. Ova slatka beba od vas ništa neće tražiti izravno pa je na vama da otkrijete poruku koju vam salje: u prvo vrijeme njenog života problemi sa spavanjem ili s jelom. Trebali bi joj omogućiti harmonično okruženje kako beba ne bi imala noćne more. Prirodno stidljiva ova beba neće biti začetnik revolucionarnih akcija ljubavii jer više voli da ih drži u sebi. Na vama je da osjetite njezinu potrebu za ljubavlju i omogućiti joj da vam dozvoli poljupce i nježna milovanja. Čim prohoda, krenuće u ispitivanje doma kako bi zapamtila sve kutove i sve informacije smjestila u memoriju. Izuzetan promatrač, ova beba će vrlo brzo umeti da se snađe u prostoru.

BEBA VAGA

Vaša beba je nježna i popustljiva. Ne voli da čini zlo onima koje voli, i kao posljedica toga biće okružena mnogim prijateljima. Vaša beba je, prije svega, umjetnik u duši. Kupite joj neku igračkicu kojom će moći da se izrazi, plastična truba je sasvim adekvatan poklon. Pomalo je poeta i sanjalica. Ipak, ispod ove bezbrižne slike, vaša beba krije zebnju. Jedan od njezinih najvećih strahova je gubljenje sigurnosti i emotivne stabilnosti koje joj vi dajete. Ukoliko toga nema, postaće inertna i neaktivna. Da bi napredovala beba vaga mora se osjeti voljenom, podržavan i stimuliranom. Ne voli samoću. Zbog toga će kasnije tražiti timske poslove jer će je prisustvo drugih u okruženju ohrabrivati i motivirati. Naučite je što ranije da se bori za ono što želi, i nemojte padati uvijek na njene hirove.

BEBA ŠKORPION

Dolazak bebe Škorpije na svijet je uvijek događaj, jer je njena ličnost kompleksna i netipična u odnosu na ostale bebe Zodijaka. Ona se žuri da izađe na svjetlost dana. Naoružajte se razumijevanjem i strpljenjem, jer je ova beba poprilično zahtjevna. Iznimno je znatiželjna i uporna. Njezin lik je ozbiljan i nije je lako nasmijati. Nervoznog je temperamenta, dubokog sna sa povremenim košmarima. Vrlo brzo ćete se uvjeriti da vaša beba ima veliki autoritet. Pustite je da se sama smiri jer će u suprotnom postati nepodnošljiva. Kako raste tako će njeno ponašanje postati nepodnošljivo i zato joj ne treba dopuštati mnoge kaprice. Sa ovakvom bebom nemate prava na pogrešku. I pored toga, vaša škorpijica ima potrebu za velikom nježnošću kako bi smirila svoje unutarnje napetosti. Morate dozirate svoju pomoć kako vas ne bi odbacila ukoliko pomisli da je stigla u nezgodan čas. Ne zaboravite da će biti nedisciplinirana i zato se odlučite na umjerenu strogost. Ne ustručavajte razgovarati s bebom oči u oči, kao s odraslom osobom, brzo ćete se uvjeriti da shvaća vašu iskrenost i snagu vašeg pogleda.

BEBA STRIJELAC

Vaša beba je intelektualac, ne zaboravite. Vrlo je posesivna prema bliskim osobama. Brza je, preduzimljiva, otvoreno pokazuje ljubav. Ova beba voli slobodu i sve će učiniti da je dobije. Već sasvim mala ima svoje mišljenje. Ponekad može buda buntovna kada je u pitanju strogo vaspitanje. Beba Strijelac traži zrak i prostor i ne voli da se zadržava dugo u sobi. Ona voli društvo. To je slatka beba sa velikim srcem koja će rado dati svog medu ukoliko neko dijete zatraži. Nemojte je oblačiti u crvenu boju, bolje odaberite violet.Čim se vrijeme prolepša izvedite je van, tamo gdje ima životinja jer ih ona obožava. Izbjegavajte je ostavite samu u parku. Ovo je jedan od najromantičnijih znakova u Zodijaku, koji to pokazuje i vjeruje da ga svi vole. Beba Strijelac je pravi zrak sunca u vašem domu, puna želje za životom. Ukoliko je spriječite u jurcanju biće nesrećna.

BEBA JARAC

Beba Jarac je, može se reći, jedna ozbiljna beba. Ponaša se kao da želi proći nezapaženo. Rijetko ćete je čuti da plače, da se dere ili čak vrišti. Ona je tiha, takoreći melankolična. Progovoriće kasnije. To je beba koja razmišlja i promatra okolinu. Za bebu Jarca vrijeme je najodaniji prijatelj i to cijelog života. Ispod mirnog i takoreći nezainteresiranog ponašanja krije se jaka emocija i velika senzibilnost. Nju će voditi strah da ne bude odbačena a zbog svog ponosa neće se oglašavati. Oni koji je vole i mogu doprijeti do njezine prave suštine dobit za uzvrat neviđenu količinu nježnosti. U dobi do tri godine beba Jarac neće biti mnogo društvena i neće voljeti mnogo svijeta u domu u kojem odrasta. Znaće koje ponašanje treba upotrijebiti da bi dobila ono što želi. Iako će vas njeno tajnovito ponašanje ponekad uznemiriti, pustite bebu Jarca rasti svojim ritmom.

BEBA VODENJAK

Vaša mala Vodenjak je diskretna i pomalo usamljena beba. Vrlo brzo ćete vidjet da ona ne voli da sjedi mirno. Potrebna joj je akcija. Obožava društvo ukoliko mu ne dosađuje isuviše, jer je rođena vrlo neovisna. Vozite je često u kolicima jer voli šetnje i kontakt s prirodom. Ponekad će vam se činiti da ne možete je pratiti jer njezine misli i akcije idu izuzetno brzo naprijed. Ipak, iza veselog lica, beba Vodenjak krije zabrinutost i nervozu.Ona je obično umjetnik, tako da će zidovi njene sobe vrlo brzo postati izložbeni prostor u kome će uglavnom dominirati plava boja. Ona je tu da smiri bebinu nervozu. Potreban joj je dug san.Ova beba lako dobiva ono što želi. Razlikuje se od drugih beba i ništa ne radi kao one. Vrlo brzo razmišlja, apsolutno odbija svaki autoritet i bježi od svakodnevne rutine. Za nju je važno samo ono što je novo. Trebalo bi mijenjati njenu okolinu i upoznajete je s raznim osobama. Pošto je radoznala lako će uspostaviti kontakt sa svima i svačim. Uvijek je ispred svoje generacije koja ne shvaća da njegove misli i ideje idu tako daleko ispred njihovih.

BEBA RIBE

Neće biti lako podizati bebu Ribe jer je to biće koje funkcionira isključivo emotivno. Ova nježna beba dugo će živjeti kroz vas i imati oči samo za vas. Ona je superemotivna i izuzetno osjetljiva na sve vanjske pritiske. Potreban joj je veliki mir kako bi zaspala tako da joj je potrebno pronaći specijalno mjesto u kući. Plaši se novih lica. “Držat se za vašu suklnju” sve do polaska u obdanište. Neprestano joj je potrebna utjeha i tihi majčin glas. Vaša beba Ribe se plaši mraka. Već sasvim mala ova beba sanjari u svom vodenom svijetu odsječena od vanjskog svijeta. Nemojte je na silu vraćati u stvaran svijet jer će se zatvoriti u sebe. Iako ne govori mnogo beba umije da sluša i ima odlično pamćenje. Snaga bebe Ribe je u davanju velike ljubavii, traženju i primanju iste. Tijekom odrastanja jasno ćete primijetiti da joj nedostaje sigurnost i povjerenje u sebe. Potrebni su joj drugi kao čvrsti stupovi. Njezina spontanost i naivnost će joj često donostiti mučna razočaranja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)