Horoskopski znak Jarac

horoscope guru

jarac1

22.prosinac – 20.siječanj
Ime: latinsko ime za Jarca je Capricornus
Moto: ja koristim
Planeta: Saturn
Boja: crna
Životinja: jarac
Metal: Olovo
Drago kamenje: Ahat.

Najnepravednija izreka o Jarcu: “Jarac je dosadan.”Jarac nije dosadan, on je pouzdan.

Kod ovog horoskopskog znaka možete primijetiti dva vrlo različita tipa: prvi će vas podsjetiti na upornu planinsku divokozu koja se samo penje prema vrhu, a drugi na žalosnu domaću životinju koja tužno luta prašnjavim seoskim putem. Međutim bez obzira na ove različitosti imaju i jednu zajedničku osobinu- a to je njihov pesimizam.
Jarci su vrlo ozbiljni i često su tužnog raspoloženja, a razlog je utjecaj planete je Saturn. Jarci se vrlo rijetku uspijevaju osloboditi oštre discipline i pravila koje su sami sebi odredili. On često pati od osjećaja manje vrijednosti te povremeno upada u depresije.  Oblači se staromodno, voli tamne nijanse, ali odijevanju inače ne pridodaje veliku važnost. Iako možda Jarac na prvi pogled izgleda skroz bezopasno, on je u stvari jako tvrdoglav, uporan i jak. Često se dogodi da upravo Jarac dobije najbolje poslove, najveća priznanja i na nadmudri sve one koji ga nisu smatrali za ozbiljnu konkurenciju.

Jarac je uporan i na poslu daje sve od sebe, može mirno i suzdržano progutati sva poniženja i uvrede koje dobije od nadređenih ili kolega.  On ima svoj zacrtani cilj i nikada ne odstupa od njega, on sigurno i bez zastoja ide putem prema vrhu. Ipak sve ovo važi za onog „planinskog“ Jarca, dok onaj drugi ne uspijeva  ići dalje od svog sela. Osobe rođene u znaku Jarca se dive onima koji su prije njega stigli do vrha. Kada je u društvu, on nije onaj koji je u centru pažnje, on voli više biti po strani. Jarac  poštuju autoritete i tradiciju, mnogi su energični i nagli ljudi pa ih se ponekad okarakterizira kao snobove i formaliste. Iako Jarac ne voli ovu vrstu kritika, on je premudar da bi uvredama u obrani stvorio sebi neprijatelje. Međutim nemojte shvatiti pogrešno, i shvatiti kao da se pokorava. On se može složiti, prilagoditi i dozvoliti  drugome da ide ispred njega, ali će usprkos svemu budite sigurni da će na kraju on stići prvi. On je uvijek pažljiv u izbjegavanju prepreka i rijetko kada će on posrnuti.

Osobe rođene u znaku Jarca ne vole ogovaranja i u pravili nikada ne zabadaju nos u tuđe stvari. Ukoliko u podznaku nije  Blizanaca ili Riba, Jarac će brinuti samo o sebi i svojim problemima.  Jarac sa oprezom čuva svoju prošlost od zaborava, pazi da u sadašnjosti ne bude zbunjen, a sve to da bi sebi osigurao sigurnu budućnost. Jarac ima samokontrolu da ostavi svoje osjećaje- za neka bolja vremena. S obzorom da se život kako se život ne može lako predvidjeti Jarac se često se nađe u između emocionalnih želja i ambicioznih planova – a na cilj stiže osamljeniji nego ikad. Srećom, za njega uvijek ima vremena: što godine više prolaze on ima manje teškoća, postaje zadovoljniji i vedriji: drugi dobivaju bore dok on izgleda sve bolje; život njemu, uostalom i po nekoj pravdi, daje na kraju sve ono što mu je oduzeto na početku…

Osobe rođene u horoskopskom znaku Jarca su ozbiljne, ambiciozne i često teže uspjehu u kasnijim godinama. Jarci ne vole gubiti vrijeme. On najbolje što Jarac radi je organiziranje stvari i njihovo održavanje na okupu, bez obzira radi li se o održavanju neke zabave, sudjelovanju u vladi ili dogovaranju za neki pregled.
Osobe rođene u ovom znaku imaju jaku volju, mudri su, duhovni, nesigurni, ali su ponekad materijalisti i sebični. On nikada za sebe ne traži priznanja i oni znaju kako kontrolirati svoje osjećaje.

Osobe rođene u horoskopskom znaku Jarca trebaju ozbiljnu vezu u kojoj će se osjećati sigurnima. On nikada neće pokloniti svoje srce strancu, i to iz straha da ne bude slomljeno. On ponekad treba malo više vremena da vidi kako nema opasnosti da bude odbijen. Ispod krinke hladnog i mirnog ponašanja krije se jako toplo srce. Njemu treba više vremena da stekne povjerenje u određenu osobu, ali kada se napokon preda, svakim svojim dijelom tijela on će biti podrška i potpora osobi koju voli. Jarac pokraj sebe želi zrelu osobu koja razumje i cijeni njegov uspjeh koji nije bilo lagano postići. Rijetkost je da on uživa u društvu mlađe osobe.
Jarac je realista i on sva nebeska blaga želi dobiti na zemlji i zato stvara mali svoj raj, u kojem najbolje komunicira sam sa sobom. Jarac je ozbiljan, često bez strasti i osmjeha. On nije najbolji odabir za previše strasne osobe, jer kod njega najčešće izostane vrhunac.

Osobe rođene u horoskopskom znaku Jarca se najbolje osjećaju kada su stvari pod kontrolom i kada se svatko ponaša pristojno. On treba prijatelje koji su čvrsti kao stijena i koji ulijevaju sigurnost. Obostrano pomaganje je način napredovanja, ali ukoliko je zainteresiran za nekog samo zato sto od njega može nešto dobiti – takvo prijateljstvo nema sjajnu budućnost. Jarac se ne voli isticati na javnom mjestu, te ce svaki pokušaj takve vrste prekinuti odmah u početku i otići će dalje od takve osobe.

Osobe rođene u horoskopskom znaku Jarca su ambiciozne, odlučne te mu je potreban posao koji pruža priliku za velike uspjehe.  Ukoliko poslodavac želi da on preuzme odgovornost za sve, osjećati će se vrlo posebnim. Što se vise rada očekuje od Jarca, to on više voli raditi. Jarac zna uštedjeti novac, jer on treba velike količine novca dabi osjećao sigurnost. Kod kupnje, bira ono najbolje, jer želi da traje dugo. Zanimanja za Jarca su: zidar, vrtlar, policajac, direktori, menadžer, umjetnik, kompozitor, slikar, računovođa

Jarac voli tradicionalnu odjeću i nikako ne voli neobičan stil odijevanja. Najsretniji je u klasičnoj garderobi tamnih nijansa koja ističe njegov lik. Omiljene boje su mu crna, tamnoplava i tamnosmeđa.

Slavne osobe rođene u znaku Jarca su – Kevin Costner , Martin Luther King, , Annie Lennox,  Denzel Washington

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)