Horoskopski znaci i sport

horoscope guru

 

sport

Ovan, Lav, Strijelac – Aerobik i karate

Veliki ste pobornik fizičke aktivnosti, fitnesa i vježbi. Odlično znate što vaši životni ciljevi, volite sport, ne propuštate nijedan čas i trenirate do iznemoglosti. Na bazenu ne traćite vrijeme na upoznavanje s ostalim plivačima jer niste zbog toga došli.

Ako organizam lišite neophodnog fizičkog napora, postaćete potišteni, a možete se udebljati. Vi ste rođeni vođa – jurite vrhunske rezultate i volite da pobjeđujete. Za vas su idealni grupni treninzi: aerobik, step-aerobik, vježbe za oblikovanje tijela, ples, istočnjačke borilačke vještine i slično.

Rak, Škorpion, Ribe – biciklizam i gimnastika

Vama leže timski sportovi. Odlično se slažete s kolegama, umijete izgladite svaki sukob ili nesporazum, ne navijate samo za sebe, već i za druge. Vama ne odgovara vježbati sami, pa ćete se pronaći u svakoj fizičkoj aktivnosti pod vodstvom trenera. Oslobodit se stresa, steći ćete nove poznanike i pronaći istomišljenike.

Vježbanje s kolegama i prijateljicama vas posebno inspirira i motivira. Ako na vježbe krenete sami, nećete dugo izdržati i brzo ćete odustati. Odgovaraju joga, plivanje, gimnastika, brzo hodanje, vožnja bicikla, rolera i klizanje.
Zaboravite sve sportove koji zahtijevaju teške i iscrpljujuće treninge, veliki trud i oštro suparništvo jer sve to nije za vas.

Blizanci, Vaga, Vodenjak – Joga i trčanje

Veliki ste individualista. U sportu ste, kao iu životu, nepredvidljivi i ponašate se onako kako vama dune. Može se dogoditi da u presudnom trenutku podbace i ostavite drugove na cjedilu ili, naprotiv, spasite situaciju onda kada na vas više nitko ne računa. Jednostavno, vi ste osobenjaci i samotnjaci.

Vama odgovaraju i sportovi u kojima možete vježbati sami, ali iu grupi. Idealno bi bilo kombinirati ova dva vida vježbanja. Primjerice, da u skupini vježbate jogu i da džogirate sami.

Bik, Djevica, Jarac – Brzo hodanje i skijanje

Vi ste uravnoteženi i smireni, a reakcije su vam pomalo usporene. Vama ne odgovaraju sportovi koji zahtijevaju brze reflekse i munjevito reagiranje. Bez obzira na to, vi se mnogo krećete, vodite računa o tome da budete u dobroj formi i volite duge šetnje.

Nemojte se ograničavati zidovima fitnes-kluba, jer će vam to brzo dosaditi. Vježbajte na otvorenom, na svježem zraku. Prijaće vam trčanje, energične šetnje, vožnja bicikla i rolera, klizanje i skijanje. Možete podnijeti prilično intenzivan napor, ali za vas nikako nije pretjerano zamaranje, već samo umjerenost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)