Horoskop za mjesec prosinac

Ovan – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Do 21. ovog mjeseca još ćete trebati proći neka ljubavna iskušenja poput otuđenja, povremenih nesporazuma, nedostatka zadovoljstva ili neraspoloženja za ljubav. Nakon spomenutog datuma i vi i partner se otvarate jedno prema drugome i uspijevate izgladiti nesuglasice. Zato je dobro malo pričekati.

KARIJERA: Pružit će vam se prilika pokazati što znate, ali kako je Merkur u prvoj polovini mjeseca retrogradan, nemojte se čuditi ako zakasne neke informacije u vezi vašeg usavršavanja ili razvoja u struci. Sve će se na kraju ipak posložiti. Također ćete moći popraviti svoje financijske rezultate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Male emotivne frustracije.

Bik – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Bit će ovo bogat ljubavni mjesec. Venera u Jarcu uz Mars u Djevici obećavaju i vama iznimno ugodan i skladan osobni život kad ćete moći ostvariti većinu svojih želja. Ukoliko još tražite srodnu dušu, ne čekajte, nego izlazite što više i što češće. Posljednja dekada mjeseca donosi mirniju ljubavnu sliku, ali vi ćete i dalje biti konstruktivni.

KARIJERA: Prvi dio mjeseca vjerojatno ćete provesti u pripremama za jedan veći projekt. Bit će manje zbrke oko podrške drugih ili ulagača, no ona se raščišćava sredinom mjeseca. Drugi dio donosi vrlo povoljne okolnosti kad ćete se moći razmahati i ostvariti zamišljeno. Vaš utjecaj na druge bit će sve veći, a vi sve ponosniji.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete u odličnoj formi cijeli mjesec.

Blizanci – Mjesečni horoskop

LJUBAV: U prvom dijlu mjeseca trebate paziti kako se izražavate, jer vas druga strana neće razumjeti i postoji mogućnost nesporazuma, pa čak i verbalnih nadmudrivanja. Emotivna strana odnosa bit će kvalitetnija, pa ljubav pokazujte djleima, a ne riječima. Drugi dio mjeseca je bolje, kockice se polako slažu u vašu korist.

KARIJERA: Da bi uspjeli, potrebno je surađivati s drugima, odustati od prigovaranja, te pokušati naći kompromis. Nije to ništa što vi ne biste mogli ako se fokusirate na pozitivno. Budite dalakovidniji pa ćete vidjeti da će vam ono što danas radite, tek kasnije donijeti rezultate. Zadnji dio mjeseca donosi i veću podršku drugih.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite nervozice i brige.

Rak – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Većinu mjeseca povest ćete samački. Čak i ako ste u vezi, moguće je da ćete se osjećati usamljeno. Vaši prijatelji i društvo bit će vam dobrodošao ventil kroz koji ćete prazniti dušu i nalaziti neku stabilnost. Voljena osoba bit će malo na distanci, ali shvatitie da je to samo prolazno razdoblje. Nakon 21.12. već je bolje.

KARIJERA: Prvi dio mjeseca donosi kalkulacije povezane s radnim mjestima ili ustrojem rada na poslu. Dogovori padaju oko sredine mjeseca i stvari kreću određenim smjerom bez daljnjih peripetiija. Dobro ćete se snalaziti, a većina koelga će vas podržavati. Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će više posla nego drugi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite humoristične sadržaje.

Lav – Mjesečni horoskop

LJUBAV: U ljubavnom životu izostat će senzacije koje vi toliko volite. Sve će se odvijati skromnije, tiše, a ako ste mudri, zaista ćete s voljenom osobom moći uživati u malim svakodnevnim stvarima. Samci mogu naići na ljubav svaki dan i to tamo gdje se inače kreću. Nakon 21.12. ulazite u otuđeniju fazu kad se ljubavne prilike prorjeđuju.

KARIJERA: Tek sad ćete shvatiti da neke stvari dolaze na svoje mjesto i da ste zbog toga u boljoj poziciji nego mnogi drugi. Prvi dio mjeseca donosi analiziranje kombinacija oko suradnje s novim suradnicima ili manje glavobolje zbog mladih na poslu. Sve se to razrješava sredinom mjeseca, a vi dalje radite mirno i sabrano.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zainteresirat ćete se za kozmetku.

Djevica – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Planete koje utječu na ljubavni život iznimno su vam dobro položene, pa je na vama da to pametno iskoristite. Oni koji su u stabilnim vezama vjerojatno će doživjeti renesansu uz poneku neprimjereenu riječ jer im komunikacija neće ići najbolje. Ali sve ostalo bit će gotovo savršeno. Samci neka što više izlaze.

KARIJERA: Što god da radite, ići će vam od ruke. Čak ćete na poslu naći i razlog za uživanje. Radit ćete možda više od ostalih, ali bit ćete konstruktivni. Neki će se paralelno angažirati oko sitnijih preinaka u svom domu, pa će izgarati od jutra do sutra. Posljednja dekada mjeseca donosi stabilnost o kakvoj ste dugo sanjali.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zbog Marsa imate više energije, ali treba raditi male stanke.

Vaga – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Možete očekivati pomalo frustrirajuće ljubavno razdbolje jer se nećete uvijek najbolje snalaziti u osobnim odnosima. Za to su „krive“ i neke vanjske okolnosti koje vam neće ići na ruku. Držite se stoga provjerenih obrazaca i sigurnih kombinacija, a sve ostalo zanemarite. Strpljenjem održavajte status quo. Nakon 21.12. stvari kreću na bolje.

KARIJERA: Prvi dio mjeseca donosi intenzivnije komunikacije i proširenje poslovnih kontakata, ali i zastoje i zbrku u istim. Morat ćete duboko uroniti u tu temu. Sredinom mjeseca dolaze očekivane informacije i dobivate konkretne odgovore na svoja pitanja, te stvari kreću određenim dogovorenim smjerom. Moguća su i poslovna putovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će živciranja, ali tjelesno ste dobro.

Škorpion – Mjesečni horoskop


LJUBAV: Što se ljubavi tiče, imat ćete dobar vjetar u leđa većinu ovog mjeseca. Neke će voljena osoba čak i iznenaditi kad pristane na nešto o čemu se dosad niste složili. Drugi će osvajati bez većih problema, a bit će vrlo uglađeni u ponašanju i komunikaciji. Veze na daljinu čekat će poruke koje mogu kasniti no samo do sredine mjeseca. Onda dolaze.

KARIJERA: Morat ćete se više pozabaviti svojim financijskim rezultatima. To će vas naživcirati u prvoj polovini mjeseca jer nešto neće biti jasno ili će kasniti informacije koje bi dale cjelovitu sliku. Sredinom mjeseca sve se razrješava. Poslovi će se sve više usmjeravati na konkretne stvari i odvijat će se stabilnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćete snage. Nema loših utjecaja po zdravlje.

Strijelac – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Povremeno ćete zbunjivati voljenu osobu jer biste se mogli ponašati nezrelo. To će potrajati do sredine mjeseca kad nalazite načina da bolje komunicirate, pa će se i veza poboljšati. Oni koji još traže srodnu dušu neka dobro pogledaju osobe koje sreću u svom radnom okruženju jer bi tu moglo zaiskriti.

KARIJERA: Premda će postojati pritisci da se stignu svi rokovi, vaši kolege i surdnici zaista će vas podržavati. Tako će vam olakšati trenutke u kojim će vam nedostajati snage i energije. Jako je važno da si radne sate dobro organizirate kako bi bili učinkoviti i pravilo rasporedili svoje snage. Tako će vam biti cijeli mjesec.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potreban je redovan odmor i relaksacija.

Jarac – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Pred vama je mjesec za pamćenje. Venera u vašem znaku do 21.12. uz Mars u Djevici i Jupiter u Biku otvorit će vam sva ljubavna vrata. Na vama je da uživate. Osjećaje slobodno izražavajte, ne budite stidljivi. Ovo je vaših pet minuta u ljubavi. Ako ste još sami, izlazite i ne brinite se, netko će se već pojaviti.

KARIJERA: U prvom dijelu mjeseca moguće su male peripetije, pa i smicalice ili podrivanja zbog gluposti ili zavisti. No njihov utjecaj zanemariv je u odnosu na količinu pozitivnih planetarnih utjecaja. Ne pridajte im značaj jer vi punom parom idete naprijed. Druga polovina mjeseca donosi ekspanziju vaših poslovnih uspjeha.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete u izvrsnoj formi cijeli mjesec.

Vodenjak – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Ono što će biti karkateristično za ovaj mjesec je vaša povećana sposobnost čitanja između redova, pa ćete lako detektirati što drugi osjećaju. Mudriji će se tim znati poslužiti. Bit će i onih koji će biti na rubu upuštanja u tajnu ljubavnu vezu. Nakon 21.12. Venera ulazi u vaš znak i vaš se ljubavni život intenzivira.

KARIJERA: Znat ćete raditi s ljudima i to će donositi rezultate. Oni čiji je posao samački patit će od nedostatka kontakta s drugima, pa će gledati da se što više povežu s nekim iz struke. Također ćete se znati izboriti za ono što vam pripada. Jačaju poslovi u kojim se traži intuicija ili suptilnije varijante djelovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Male probavne smetnje brzo i uspješno prolaze.

Ribe – Mjesečni horoskop

LJUBAV: Vaša opuštanost ponekad će vam donijeti bodove u vezi, ali već slijedeći tren partner će biti sklon ponovnim prigovorima, kritikama ili provokacijama. To će vas rastuživati. Istina je da je neka od tih kritika na mjestu, ali vaša ranjivost to će teže trpjeti. Pokušajte biti usredotočeni samo na ono što je dobro između vas, pa će biti lakše.

KARIJERA: Mnogi od vas neće razumjeti što se od njih zapravo traži. Tako će prva polovina mjeseca biti kaotična, a vi ćete se snalaziti kako znate i umijete. Nije sramota pitati ako nešto nije jasno. Sredinom mjeseca stvari će krenuti određenije, ali vama neće biti ništa lakše jer će vam nedostajati energije. Morate se bolje organizirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pad imuniteta i živciranja. Redovno se opuštajte.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)