Horoskop i talenat

horoscope guru

 

posao

Ovan je znak talenta, velike energije i radne spremnosti, samo mu ponekad nedostaje discipline i ustrajnosti. Odgovaraju mu svi poslovi koji zahtijevaju snagu, izdržljivost i prodornost. Uspjeh postiže u sportu i vojsci, elektrotehnici i mehanici. U medicini ga najviše zanima stomatologija, otorinolaringologija i psihijatrija.

Interesi pripadnika Bika mogu biti posve različiti; jedne zanima sve što donosi profit, pa studiraju i ekonomiju i bave se trgovinom, dok su drugi posvećeni umjetnosti. To je uporan i temeljit znak koji će svaki posao obaviti kako treba, pa mu redovito i treba dosta vremena. Zanima ga i povijest, kulinarstvo, građevina i agronomija.

Blizancima su srodne sve profesije koje se tiču komunikacije, putova i veza. Rođeni u tom svestranom znaku u životu se najčešće bave raznim poslovima, a bit će najuspješniji ako su to poslovi u području trgovine, marketinga i turizma. Zahvaljujući svom brzom zapažanju i ljubavi prema čitanju, dobro će se snaći u informatici, novinarstvu, književnosti i jezicima, a kako su spretni i vižlasti, i u sportu.

Književnost zanima i Rakove, posebno kad su u pitanju povijesni romani i klasici. Rakovi se vole vraćati unatrag, pa je u sferi njihovog interesa sve što je vezano za povijest i prošlost. Zbog toga su im srodna zanimanja ona koju su vezana uz povijest, arheologiju, etnologiju i paleontologiju. Isto tako, zanimaju ih poslovi od općeg društvenog i nacionalnog interesa pa će svoje mjesto naći u industriji, elektrici, zemljoradnji, pomorstvu, brodogradnji i politici.

Budući da se vole isticati i javno nastupati, Lavovima odgovaraju zanimanja vezana uz šoubiznis i biznis općenito. Pripadnici tog vatrenog znaka izuzetno su kreativni, maštoviti i odlučni, a svoje talente znaju iskazati i unovčiti. Nadareni su za glumu i kazalište, a dobro se snalaze kao profesori i predavači; bitno da imaju auditorij! Neće pogriješiti ako za studij izaberu humanističke znanosti, ekonomiju, trgovinu, politologiju i umjetničke akademije.

Analitične i praktične Djevice dobre su u matematici i gramatici, vole jezike, filozofiju, kemiju i fiziku, a mnogi od njih izabrat će zanimanje koje zahtijeva pedantnost, točnost i preciznost. Zbog urođene samozatajnosti odgovaraju im zanimanja “u sjeni”, pa su često pomoćnici ili savjetnici neke važne osobe, tajnice i asistenti. Dobro se snalaze u tradicionalnim obrtima i poslovima vezanima za uljepšavanje, kao i u medicini i zdravstvu.

Vagama se ne mile grubi i naporni poslovi. Sklonije su “finim zanimanjima”, onima koji zahtijevaju uglađenost, diplomaciju, takt, privlačan izgled i profinjen ukus. Srećemo ih na pravnom i filozofskom fakultetu, na dizajnu i umjetničkim akademijama. Glazba ih najviše zanima, no u životu se češće bave nekim praktičnijim zanimanjem, a glazba im je hobi. U svijetu medija najbolji su kao najavljivači i TV-voditelji.

Sve što sa sobom nosi rizik, odgovornost i opasnost privlači Škorpiona. U medicini ih najviše zanima kirurgija, psihijatrija i patologija, a srodna su im zanimanja u okviru vojske, policije, istraživanja i špijunaže. Tipičnog Škorpiona zanima kemija i fizika, novinarstvo, kritika, bankarstvo i politika.

Željan putovanja i novih iskustava, Strijelac često izabire zanimanja tipa pomorac, istraživač, trgovački putnik, diplomat, sportaš. Idu mu strani jezici, voli komunicirati sa strancima, a i dobro se snalazi u inozemstvu. Najčešće ga srećemo na filozofskom fakultetu, na studiju društvenih znanosti, jezika, antropologije, kulture i filozofije. Zanima ga sport, turizam i ugostiteljstvo, a neke i teologija.

Ozbiljnog i ambicioznog Jarca privlače sve rukovodeće funkcije, pa će se nastojati baviti prvenstveno onim poslovima koji mu mogu to omogućiti. Privlači ga povijest, građevinarstvo, arhitektura, politika, sudstvo, ekonomija, bankarstvo, a ne plaši se ni teških fizičkih poslova u metalurgiji, rudarstvu i tehnologiji.

Vodenjak se dobro snalazi u matematici, informatici i računalnoj industriji, a zanimaju ga i međuljudski odnosi. Rukovođen je humanim principima i željom da nešto poboljša i promijeni, pa će se često baviti politikom ili će raditi u socijalnim i humanitarnim službama. Privlači ga avijacija, astronomija, umjetnost, posebno fotografija i film, pa i astrologija.

Ribama ne leže rutinski i monotoni poslovi. One su vrlo kreativne i maštovite, samo malo nepraktične. Vole raditi s ljudima i za njihovu dobrobit, a često se i žrtvuju zbog drugih. Odgovara im zanimanje medicinske sestre i njegovateljice, kao i svi poslovi socijalnog tipa. U skladu sa svojim vodenim elementom privlače ih i zanimanja vezana uz more i vodu (turizam, pomorstvo, ribarstvo, brodogradnja, trgovina), a vole i poeziju, povijest i umjetnost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)