HOROSKOP I ŠMINKANJE

horoscope guru

šminka

Pročitajte savjete astrologa vezane uz šminkanje!

OVAN: Svijetlo crvena boja je simbol strasti, snage i hrabrosti. Ako našminkate oči sa ovom bojom, bit ćete puni energije i vitalnost, kažu astrolozi. Puno lakše ćete postizati zacrtane ciljeve.

BIK: Zelena boja je melem za dušu bikovima. Ona im donosi stabilnost i zdravu, uravnoteženu snagu i daje smisao svemu. Zelena boja, također, bi trebali imati stimulirajući djelovanje, te poticati prosperitet i napredak.

BLIZANCI: Žute boje blizancima daju energiju, djeluje stimulativno, te simbolizira svjetlo i blještavilo. Ako na uglove kapaka nanesete hladno-žutu nijansu sjenila, puno lakše ćete sve pamtiti, a utjecat će i na  povećanje sposobnost komuniciranja, kažu astrolozi.

RAK: Za ružičastu boju, kažu da je boja koja simbolizira  ljubav. Naročito se preporučuje rakovima u vrijeme kada se u njihovom životu dešavaju velike promjene. S ružičastim sjenilom na kapcima bit ćete otvoreniji za nova iskustva. 

LAV: Narančasta boja je simbol moći i utjecaja. A ako lavice, ovu boju budu nanosile na svojim očima, osjećat će se puno sretnije i optimističnije.

DJEVICA: Tamno plava boja simbolizira ljepotu, čistoću i mudrost. Smanjuje stres i smiruje. Ove boje će djevicama otvara duh, i učiniti ih tolerantnijim.

VAGA: Svjetlo plava je simbol ljubavi, ljepote, mir i spokoj. Vagu će poticati  da se osjeća jačom i sigurnijom.

ŠKORPION: Stručnjaci škorpionima preporučuju sjenila boje višnje, koja simbolizira dubinu, snagu i ljubav. Ona će im naročito biti od koristi u prijelaznim razdobljima života, kada trebaju donijeti važne odluke. Vjerojatno će, također, pridonijeti boljem razumijevanju i stabilnosti.

STRIJELAC: Za Strijelce, astrolozi preporučuju kombinaciju plave i sive, koja će mi dati mudrost i optimizam. Ova će boja doprinijeti i većoj toleranciji i razumijevanju, a posebno će im pomoći nositi se s različitim karakterima, s kojim se strijelci suočavaju.

JARAC: Boja zemlje simbolizira logičko mišljenje, intelekt i odlučnost. Pridonijet će da se jarčevi osjećaju stabilnije i odgovornije. Prirodni tonovi na kapcima, na neki će ih način ostaviti prizemljenim i približiti ostvarivanju snova.

VODENJAK: Ljubičasta boja, idu ruku pod ruku, s humanosti i pristojnosti. Ako okrećete novi list u svom životu, ljubičasta je definitivno savršena boja za vas. One koje našminkaju oči s ljubičastom, imat ćete više razumijevanja za ostvarivanje prijateljskih odnosa.

RIBE: Jedna od najljepših boja pripadaju znak ribe. Ciyan ili modro plava,  karakterizira balans između unutarnjeg i vanjskog svijeta. Promiče povjerenje u ljude i samopouzdanje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)