HOROSKOP BLIZANCI

horoscope guru

BLIZANCI-21.05.-21.06.

Vitalni i inteligentni, Blizanci vole život i uživanje u njemu. Promjenjivog karaktera, skloni sumnjama, lako padaju pod tuđi utjecaj ali zahvaljujući izvjesnom urođenom šarmu i mladenačkom karakteru s lakoćom savladavaju sve prepreke. Za njih forma i izgled nemaju nikakve vrijednosti, oni igraju prema vlastitim pravilima. Znaju se ponašati i duhoviti su, prepuni znanja, posljednjih informacija i raznih ogovaranja – ako želite nekog zanimljivog – pozovite blizanca. Nestrpljivi su za detalje, nervozni i površni, ponekad neozbiljni, tvrdoglavi su jedino kad brane svoje stavove, do kojih im je naročito stalo.

Osnovni moto Blizanaca je “ja komuniciram” a njihove zajedničke osobine su: intelektualnost, radoznalost, komunikativnost, šarmantnost, duhovitost,
dar ubjeđivanja, krativnost, orgazniziranost, retoričnost, nestrpljivost, promjenjivost.
Blizanci su treći znak zodijaka i prvi zračni znak,
pod vladavinom planete Merkur – planete intelekta, komunikacije mentalne i fizičke trgovine. Predstavljaju saznanje i inteligenciju, dualizam, duhovnu svijest.
Merkur je glasnik i zato su Blizanci uvjek tamo gdje potrebna hitrost, brzina, vješte ruke, domišljatost i razumnost. Rođeni su da komuniciraju i mnogi od njih su uspješni književnici, novinari, advokati, trgovci i znanstvenici. Zbog dvojnosti njihovog znaka mnogi Blizance doživljavaju na različit način. neki će ih vidjeti kao pametne, domišljate, promijenjive i jako radoznale, dok će drugi smatrati da su previše pričljivi.
Sigurno su u pravu,ali gube iz vida da Blizanci uvijek imaju dosta toga vrijednoga i za reći.Možda je teško shvatiti njihov briljantan um,pa će vam se činiti neuhvatljivima.Osobe rođene u ovom znaku su vječita djeca,vragolasti,i do kasnih godina života pokušavaju zadržati u sebi iskrice radosti i iskrene želje da ovaj svijet učine veselijim mjestom .Za njih je promjena neophodna i fizička i mentalna,uvijek se nešto mora događati jer u suprotnom Blizancima je dosadno,a monotonija jako loše utječe na njihovo zdravlje.To mogu izbjeći promjenom mjesta stanovanja,promjenom posla,ali i promjenom bračnog partnera.
Bolne točke uz zdravlje blizanaca su pluća,ramena,ruke i živci.Nikotin i pušenje vrlo štetno je za njih,preporuča im se psihičko opuštanje uz razne vrste meditacija koje su im neophodne za njihov mir jer su uvijek u presingu i poslovnom i životnom.

Od prehrane za Blizance je dobro da u obrocima uzimaju hranu bogatu kalcijem:mlijeko,jogurt,povrće,da bi kroz kalcij apsorbiralli neophodan za njih vitamin D.

Njihova prehrana treba biti uz vrlo malo masnoća i vrlo malo šećera više bazirana na voću i povrću,mliječnim proizvodima i plodovima mora.

Žena Blizanac je šarmantna,zanimljivai jako društvena. Vole flert. U trendu su i uvijek prate modu,vole žutu srebrnu i svjetlozelenu boju.u poslovanju je sposobna poslovna žena i u većini slučajeva žena Blizanac je medijski eksponirana.Kao i kod muškaraca rođenih u ovom znaku i žena Blizanac dugo ostaje u duši djevojčica.

POZNATE OSOBE ROĐENE U ZNAKU BLIZANACA-

Ruđer Bošković (18. svibnja 1711.) matematičar. astronom

Richard Wagner (22. svibnja 1813.) njemački kompozitor

Bob Dylan (24. svibnja 1941.) američki pjevač

Bob Hope (29. svibnja 1904.) američki glumac

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)