Hiron u znakovima

horoscope guru

hiron u znakovima

Hiron nijansira uplitanje sudbinskih i karmičkih zadataka, utiče na sva životna polja u kojima trpimo teškoće i bol. Zapravo on nas uči kako da se postavimo u tom polju života u kojem smo blokirani.

Hiron u Ovnu čini Vas osobom koja brzo se oporavlja i regenerira.  Vrlo ste ranjivi,ali i brzo se oporavljate. Znate točno što Vam može smetati i to znate okrenuti u svoju korist. Međutim odbijate tuđu pomoć. Na svoj način ipak Vi dolazite do mudrosti, i izliječenja, kada su u pitanju tegobe zdravlja.

Hiron u Biku čini Vas postojanom osobom. Regenerirate se uz postavljanje praktičnih vrijednosti prema okolini, ali najviše prema partneru. Hiron Vam daje snagu za iscjeljenje, zdravom prehranom i zdravim načinom života.

Sa Hironom u Blizancima Vi se regenerirate kroz kontakte sa drugim ljudima, kroz razmjenu ideja. Pomažete drugima uz svoju jaku logiku i znanje. Pomoću riječi, vi nudite iscjeljenje ,znate potaknuti u drugima pozitivno.

Sa Hironom u Raku Vaše iscjeljenje potaknuto je emocijama i pripadnošću.  Cijeli život ste u potrazi za obitelji, za načinom na koji ćete nekome pripadati. Da bi shvatili sami sebe, morate se suočiti sa vlastitim strahovima ,vlastitim emocijama.

Hiron u Lavu čini Vas osobom koja želi biti prihvaćena, voljena i cijenjena.  Volite pomagati drugima, ali također očekujete da se to i Vama vrati. Trebate se osloboditi očekivanja, i naučiti prihvaćati zahvalnost  i velikodušnost.

Sa Hironom u Djevici Vi ste osoba koja ima česte krize vlastite logike, posla i radnih navika. Vaše izliječenje dolazi kroz prihvačanje drugih, vašu skromnost i vjeru u tuđu sposobnost.  Sumnjičavi ste prema drugima. Otkrijte sami sebe kroz svoju čistoću  i poniznost.

Hiron u Vagi čini Vas osobom spremnom na ljubavne veze, brak i željom za umjetnošću. Veliki ste esteta i diplomata i znate saslušati druge.  Lako shvaćate tuđe namjere i znate na njih odgovoriti. Vaše najveće krize su one ljubavne, strah od napuštanja partnera.

Sa Hironom u Škorpionu Vi ste osoba u krizi identiteta, strasti i volje. Da bi iscijelili sebe morate prvo prihvatiti vlastitu nesavršenost, otpustiti strahove. Često mislite da nigdje i nikome ne pripadate. Pretjerano strahujete da nikad nećete imati dovoljno onoga što Vam  je neophodno.

Hiron u Strijelcu čini Vas osobom punom vitalnosti, svjesnom vlastitog iscjeljenja. Imate često probleme sa prihvaćanjem drugih stavova i mišljenja. U životu često imate probleme sa obrazovanjem, pa i sa zakonom. Vi ćete se osloboditi i oporaviti kad shvatite da se neka pravila moraju poštovati.

Sa Hiromom u Jarcu Vi ste osoba koka uz red i organizaciju liječi druge. Često ste bez emocija, konzervativni i bez razumijevanja za druge.  to vam se u životu zna obiti o glavu. Opterećeni ste pravilima koja vas previše guše.

Hiron u Vodenjaku čini Vas osobom koja voli idealizirati o boljem životu i ljubavi. Svoju unutarnju snagu otkrivate kroz empatiju i zajedništvo i slobodu.  U životu morate naučiti da prevaziđete vlastitu tvrdoglavost.  Često ste hladni prema drugima.

Sa Hiromom u Ribama Vi ste osoba koja  je spremna žrtvovati vlastite želje radi viših ciljeva. Skloni ste mistici, volite poeziju, meditaciju i odricanja.  Previše ste ovisni o drugima i to najviše emotivno, što vas čini vrlo ranjivom osobom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)