Hiron u kućama

horoscope guru

hiron u kućama

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume  na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života.

Hiron u prvoj kući pokazuje da ste osoba sa dubokim traumama svog ranog života. Nešto vas je ograničilo i povukli ste se u sebe. Trebate naći osobni smisao u vašem postojanju.

Hiron u drugoj kući ukazuje da nikad niste zadovoljni ni emotivno, ni materijalno ni duhovno. Tvrdoglavi ste i ograničeni. Ne volite tuđe autoritete. Trebate se naučiti samokontroli.

Hiron u trećoj kući pokazuje da ste imali probleme u komunikaciji u djetinjstvu. I sada ste u lošim odnosima sa roditeljima i braćom ili sestrama. Vaš cilj treba biti, praštanje.

Hiron u četvrtoj kući čini vas osobom nesigurnom u obiteljskom okruženju. Osjetljivi ste i imate nedostatak samopouzdanja. Prati vas osjećaj da niste dovoljno voljeni. Morate se suočiti sa realnošću.

Hiron u petoj kući ukazuje da previše ozbiljno shvaćate život. vi ste bili u ranim fazama života spriječeni u izražavanju vlastite kreativnosti.  Morate se opustiti i ponašati slobodno.

Hiron u šestoj kući pokazuje da ste preokupirani zdravstvenim problemima. Uzrok tome su nesreće u mladosti. Sa druge strane imate moć iscjeljenja.

Hiron u sedmoj kući čini vas osobom koja se osjeća odbačenom. Traume vućete iz djetinjstva jer niste imali dovoljno roditeljske ljubavi. Imate snažnu potrebu pronalaženja ravnoteže u partnerskim odnosima.

Hiron u osmoj kući ukazuje na gubitak voljene osobe ili smrt, ali i na sreću u partnerskim odnosima. Vaše želje su vam jako važne. Posjedujete jaku mističnu i psihičku sposobnost.

Hiron u devetoj kući pokazuje vašu krizu sa duhovnom stranom. Vaša osobna uvjerenja moraju se kanalizirati da bi postigli zadovoljstvo. Potrebna vam je osobna transformacija vaše seksualnosti i emotivnog života.

Hiron u desetoj kući pokazuje jaku želju za dokazivanjem zbog velike odbačenosti i djetinjstvu. Imate opsesivnu želju za društvenim statusom. Teško se prilagođavate u društvu.

Hiron u jedanaestoj kući pokazuj da se osjećate nelagodno u velikom društvu. Često ste u situacijama da ste odbačeni od prijatelja jer vas ne shvaćaju.

Hiron u dvanaestoj kući pokazuje vašu napetost zbog nekog člana obitelji. Imate izražene psihičke sposobnosti. Ako ste emocionalno jaki imate veliku mogućnost napretka u životu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)