Halit Ergenc-plavooki fatalni zavodnik

horoscope guru

Halit Ergenç rođen je 30.04.1970. u Istambulu.Filmski je,kazališni glumac,sin je poznatog turskog glumca Alija Ergença. Serija ‘1001 noć’ mu je promijenila život i profesionalno i privatno, jer se na snimanju zaljubio u dvanaest godina mlađu glumicu Bergüzar Korel zbog koje je nakon osam mjeseci braka ostavio suprugu Gizem Soysadi. Njihova ljubavna priča započela je skandalom – ona je ostavila dečka, a on suprugu kako bi mogli biti zajedno – što je izazvalo negativne reakcije nekih turskih medija.

Glumačku karijeru započinje glumeći većinom u mjuziklima, operi i baletu. Pa tako glumi u ZAK- ‘New York’, ‘Kiss Me Kate’, ‘Sweet Charity’, ‘Love Me’, ‘Amphitrion’, ‘Evita’, ‘Phantom’, itd. Osim rada na televiziji Halit snima i TV reklame, glumi u kazalištu, vodi šou programe i crta. Nastupa u raznim serijama, ali pravu popularnost stječe glumeći u seriji ‘1001 noć’ .

Sulejman Veličanstveni mu je učvrstio glumačku karizmu te je stupio na vrh liste najpopularnijih i najbolje plaćenih turskih glumaca. Danas ga možemo gledati u turskoj seriji koja se prikazuje i kod nas a to je „Sulejman Veličanstveni“.

Bik u horoskopu, karakteriziraju ga  smirenost i sklonost razmišljanju. On posjeduje veliku životnu snagu i gotovo neiscrpnu energiju, volju i žilavost, no iako je uporan nije preambiciozan. Vrlo je moralan i izvrsno zna razlikovati dobro od lošega, a kako mu je usto izuzetno stalo do poštenja i ispravnog puta, nikada se ne koristi prljavim sredstvima u postizanju svojih ciljeva. Premda se brzo naljuti, brzo i popusti. Sklon je pretjerivanju u hrani i piću, sklon alkoholizmu, velik gurman i uživatelj u svim životnim radostima. Voli obiteljski život. Njegova se supruga na njega može osloniti, jer se brine o blagostanju svoje obitelji, a on od nje očekuje da uvijek bude dotjerana.
Iako su krenuli tračevi o krizi u braku, Halit kaže da nikad nisu bili sretniji te da će uskoro proširiti obitelj. Halit je veliki humanitarac. Nedavno je nakon završetka druge sezone ‘Sulejmana Veličanstvenog’ zajedno s ekipom skupljao je sredstva za izgradnju dječjeg sela u Izmiru.

Fatalni plavooki Turčin plijeni mnoga žensak srca i hipnotizira svojim pogledom,a serijal „Sulejman Veličanstveni“ pratit ćemo cijelu zimu,a fatalni Sulejman slomit će sigurno i mnoga ženska srca ispred TV ekrana.

Ono što su na svjetskoj razini Angelina Jolie i Brad Pitt – najpopularniji, najljepši i najintrigantniji glumački par – to su u Turskoj Bergüzar Korel i Halit Ergenç.

http://youtu.be/6QxmyvBMH4g

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)