Godišnji horoskop za 2019. godinu

horoscope guru

Godišnji horoskop za 2019. godinu

Kretanje Urana i Plutona u prva tri mjeseca u 2019. stvarat će dosta problema. Čak tri puta retrogeni Merkur u svom hodu davat će svoje lekcije. Trigon Jupitera u znaku Lava, koji je prirodno polje ljubavi, mnogima će donijeti lakše situacije da pronađu svoju srodnu dušu. Karijerom vlada Saturn i on se u ovoj godini nalazi u znaku Jarca, svom sjedištu.
OVAN
Posao i novac: 2019. će biti veoma uzbudljiva godina za Ovna. Ovnovi, ne počinjite trošiti novac još uvijek, ali 2019. izgleda kao odlična godina što se tiče novca. Dosta ste radili, spremite se za naplatu! Mnogi od vaših projekata, ideja i poslovnih poteza dat će rezultate u 2019. To može značiti da je vrijeme za unapređenje, skok u karijeri. Kada je riječ o poslu i novcu, 2019. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom dijelu godine.
Ljubav: Obiteljski i intimni odnosi bit će zategnuti u prvom dijelu godine. U stvari, mogu i da izmaknu kontroli. Budite spremni da čvrsto držite u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za porodicu ili voljenu osobu. Ako želite harmoniju, budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rješavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju.
Zdravlje: Hranite se zdravo, vježbajte i osigurate svom organizmu dovoljno sna. Ovo je godina kada možete iskusiti se u novom sportu o kome ste u posljednje vrijeme razmišljali ili da odvojite malo vremena za sebe i izbacite negativnu energiju u teretani.
BIK
Posao i novac: Tvrdoglav, ali strpljiv, Bik je uvijek spreman da preživi oluju. Prvi dio godine će donijeti borbu za posao i novac, najvećeg neprijatelja na poslu kog će Bik imati je samog sebe. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći. Možda ćete se iznenaditi, mjeseci od siječnja do svibnja su stvoreni za uspjeh.
Ljubav: Ono što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Vaša sposobnost da komunicirate, povjerite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa. Također, i povjerenje koje imate jedno prema drugom je ključni dio vaše veze. Ako ste tek na početku, ne žurite što prije u intimu, već se što bolje upoznajte. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se dešavaju polako.
Zdravlje: Godišnji horoskop za Bika 2019. pokazuje da bi to moglo značiti da se odreknete nekih zadovoljstava, na što niste u potpunosti spremni, ali kada je u pitanju zdravlje, krajnje je vrijeme da se odreknete nezdravih navika. Ne dozvolite da tvrdoglavi stav radi protiv vas.
BLIZANCI
Posao i novac: Kada počne 2019., naći ćete se na meti na radnom mjestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i dat će sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradit ćete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite. Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspiju u svojim naporima da vas potkopavaju. Dobar će dio godine biti nepredvidljiv i zahtijevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u studenom ili prosincu.
Ljubav: Kada je riječ o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna osoba. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete željeti da promijenite život od siječnja do lipnja, ali to premišljanje će samo donijeti stres. Cijenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose!
Zdravlje: Bit će nekih uspona i padova što se tiče zdravlja, tako da je dobro da to imate na umu. Ne odlažite osnovne stvari do posljednjeg trenutka, kao što je posjeta liječniku.
RAK
Posao i novac : Može biti dosta frustrirajuće kada vas zaobiđu pozitivni poslovni rezultati. Nagrade će otići onima koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, bit će vam teško da gledate kako su drugi uspješni. S jedne strane, znat ćete da je to jedino pošteno. Preispitajte se i shvatite na čemu treba poraditi još više da biste ostvarili uspjeh u drugom dijelu godine.
Ljubav: Početak godine bi mogao biti pun iskušenja. Odnosi koje ste pokušavali popraviti ili poboljšati mogu lako da krenu u suprotnom smjeru, a sve na osnovu jedne nepažljive riječi. Zapamtite, vi niste uvijek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radite na tome da shvatite vaše međusobne potrebe. Ulaganje u ljubav je obavezno u prvom dijelu kalendarske godine ako želite da učvrstite vaš harmoničan odnos.
Zdravlje: Zdravlje bi trebalo osti jako dobro, ako se stres svede na minimum. Kao i uvijek, odmarajte se dovoljno i ugađajte maksimalno sebi u danima kada vam se čini da ne možete da postignete sve.
LAV
Posao i novac: Godina će početi jako burno. Promocije, priznanja, pažnja, sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspjeha će se nastaviti tijekom cijele godine, što je dobro, imajući u vidu nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u posljednje vrijeme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može donijeti veliki uspjeh. Imat ćete puno uspjeha u ovoj godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori, ne nervirajte se. Otvort će se nova.
Ljubav: Početkom godine neki od vas imat će problem u vezama. Ne mora biti vašom krivicom. Ali je teže da volimo druge ako trošimo previše vremena voljeti sebe. Morate obraćati mnogo više pažnje na vaše voljene. Skrenite pažnju sa sebe neko vrijeme. Morat ćete se osloniti isključivo na sebe ako želite da riješite probleme. Ili još bolje, ne preuveličavajte stvari. Ako postoji problem, riješite ga i krenite dalje.
Zdravlje: Služit će vas odlično zdravlje. Jedite zdravu hranu, vježbajte ili se što više opuštajte. Odmor je ključ u 2019. godini.
DJEVICA
Posao i novac: U 2019. godini, važno je da prestanete da požurujete stvari. Ovakva vrsta nepažnje može dovesti do ozbiljnijih problema u karijeri i financijama. Umjesto toga, potrebno jena vrijeme da provjerite da li ste sve uradili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, mogu da izazovu profesionalne probleme, pa ih zato što prije učvrstite. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rješenja ove godine, jer možete uletjeti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze.
Ljubav: Početkom godine Djevice će doživjeti razdor u intimnim odnosima. Bit će potrebno vrijeme da riješite probleme. Ne očekujte da se stvari jednostavno riješe, samo zato što želite sve odjednom. Kada dođe srpanj, bit ćete u mnogo boljoj poziciji što se tiče davanja i primanja ljubavi. Prijatelji i porodica će biti tu tijekom cijele godine. Posvetite vremena ljudima koji vas vole i dobit ćete puno zauzvrat.
Zdravlje: Zdravlje će biti dobro. Ostanite u formi, jedite zdravu hranu i poradite još malo na stjecanju zdravih navika.
VAGA
Posao i novac: Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova u pogledu karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Loša financijska odluka ili jednostavno loš tajming će izazvati nemir na poslu. Ne paničite. Koristite svoju sposobnost da sporo i stabilno rješavate probleme. Da biste se vratili na pravi put, bit će potrebno da preuredite neke stvari, što podrazumijeva planiranje, koje vam dobro ide. Usprkos teškom početku, stres oko financijskih odluka će vas motivirati da se potrudite i da napokon počnete da napredujete .
Ljubav: Nova romansa samo što se nije rasplamsala! Ponekad vas previše strasti može dovesti do panike. Međutim, želja za posjedovanjem nije uopće romantična. To trebate kontrolirati. Ako se osjetite preplavljeni ljubavlju, ne stežite obruč previše. Usporite malo i opustite se. Vježbajte povjerenje kako u romantičnim, tako i u platonskim vezama ili budite spremni za nesuglasice u ljetnim mjesecima.
Zdravlje: Dok god se fokusirate na balansiranje svog života neće biti zdravstvenih problema. Ove godine ćete lakše ignorirati želju da radite više nego što možete.
ŠKORPION
Posao i novac: Ova godina će donijeti balans na svim poljima. Bit će veoma uspješnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Zato, ako ste nezadovoljni, promijenite nešto. Vrijeme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da riskirate da pokrenete stvari na bolje. Vaša kreativnost će dostići vrhunac u ovoj godini, tako da možete skupiti hrabrost da isprobate sve lude ideje koje vam padnu na pamet.
Ljubav: Strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvijek jasno što želite i obično to lako i dobijete. Ove godine ćete biti puni zanosne energije i kreativnosti. Prenesite nešto od ove energije na međuljudske odnose i bit ćete iznenađeni napretkom koji možete ostvariti. U početku će vam biti neprijatno, pa čak i zastrašujuće. Držite se. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i sačekajte da se pojavi jedna posebna osoba.
Zdravlje: Dozvolite svom tijelu da se oporavi i dajte mu vremena za to. U prvom dijelu godine morate vjerovati da je kreativnost odmah iza ugla i zato se opustite, meditirajte i dobro odmorite. Vitalnost će se vratiti uskoro.
STRIJELAC
Posao i novac: Kad se suočite s nevoljama kojih će možda biti u 2019, budite spremni da učite iz njih i napredujete. Tako ćete imati mogućnost da se mijenjate i rastete kao ličnost. Godišnji horoskop za Strijelca 2019. pokazuje da, dok god ste skoncentrirani na zadovoljstvo, sve će biti u redu. Ako niste, morali biste da se potrudite da održite svoj posao i spriječite nazadovanje u karijeri.
Ljubav: Ovo će biti problematična godina, u pogledu porodičnih odnosa i prijateljstva. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete da računate. Što se tiče vas, bit ćete u maksimalnoj formi u 2019., sa svim kvalitetama koje čine Strijelca tako privlačnim. Sprijateljite se s kim želite. To je vaš život. Pa ipak, udaljite se od prijatelja koji imaju zajedljive komentare. Do kraja godine, vaši pravi prijatelji će i dalje biti u blizini. Kao i jedna posebna osoba.
Zdravlje: Nažalost, morat ćete potrošiti dio godine da biste popravili zdravstveno stanje iz prethodnog perioda. Bit će potrebno više mjeseci da vratite ravnotežu svom organizmu, zato krenite od početka godine i mijenjajte sve što ne doprinosi vašoj cjelovitosti.
JARAC
Posao i novac: U svijetu Jarca, nezavisnost je ključna riječ. Vi znate što želite i imate malo strpljenja da čekate da vam netko drugi dozvoli da to i dobijete. Ova godina će vam dozvoliti lijep odmor od borbe, povjerenje na vašoj strani. Po običaju, ljudi će vas nadgledati i pitati se kako sve postižete. Ne dozvolite da to utiče na vaš napredak. Dobra vijest za sve ostale je da ćete biti naročito otvoreni. Bit ćete spremni da podijelite svoje tajne, svoju energiju i uspjeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svjesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda.
Ljubav: Ljudi će biti začuđeni vašim kratkim fitiljem ili nedostatkom želje za izlascima ili proslavama. Socijalizacija s pozitivnim ljudima je zapravo veoma važna zbog energije koju ste potrošili u prethodnoj godini. Do jeseni ćete bolje razumjeti kako da nađete ravnotežu u životu. Savladavanje unutrašnjih strahova će vas učiniti sposobnijim.
Zdravlje: Vrijeme je da preispitate svoj stil života. Ako obratite pažnju na ono što je potrebno vašem tijelu, onda je to odgovarajuća prehrana, vježbanje i odmor.
VODENJAK
Posao i novac: Ove ćete godine ubirati plodove iz minulog rada. Možda nećete doživjeti spektakularan financijski uspjeh, ali ćete svakako napredovati. Ako neki projekti ne naiđu na podršku, to će vas samo potaći da istupite s novim i svježim idejama i budete bolji nego prije. Najbolje je da započnete nove projekte krajem proljeća ili da dalje razvijate one koji su počeli da rastu. Oslobodite se starih ideja, uložite u nove. Potrudite se da ostavite dugove iza sebe, kao i poteškoće i probleme da biste napravili mjesta za buduću produktivnost.
Ljubav: Ovo je godina za promjene. Često Vodenjaci izbjegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze u korist svoje nezavisnosti. Vaša osjetljiva priroda će čeznuti za životnom lekcijom koju pravo vezivanje može donijeti. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smisaona. Venera će vas potaknuti da uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti s partnerom. Do jeseni, mogućnost da otvorite svoje srce zauvijek je velika.
Zdravlje: Zdravom tijelu je potreban smiren um. Kad vaš unutrašnji svijet počne da se smiruje, tek tada ćete osjetiti efekte povratka energije. Osjetit ćete direktnu korelaciju između vitalnosti i mentalnog napretka.
RIBE
Posao i novac: Vaš naporan rad će se napokon isplatiti. Najvjerojatnije ćete dobiti novčani poticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekt, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u financijskom smislu, pa se zato ne treba opterećivati. Sve dolazi na svoje mjesto, i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svjesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji dio godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspjeh biti popraćen problemima.
Ljubav: Što se tiče porodice i prijatelja, sve je u redu. Imat ćete udobnost i bliskost, ali morate i vi uložiti više truda u prijateljstva i odnose s ljudima. U srpnju, vaša veza će naići na poteškoće. Problemi leže u jednom od vas. Odvojite vremena da biste saznali odakle potiču problemi i pokušajte da ih riješite. Iako će biti prostora za nesporazume i u rujnu i listopadu, važno je da stalno ulažete ljubav, nježnost i povjerenje u vašu vezu.
Zdravlje: Morate stalno voditi računa o ispravnom načinu života kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Usprkos uspjehu koji ćete iskusiti na početku godine, budite umjereni u svemu.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)